Ετοιμαστείτε για το «δελτίο τροφίμων» και για τη σύνδεση σας με το «διατροφικό σας διαβατήριο»…(Video)

Ένα βίντεο από το κανάλι «Ice Age Farmer» μιλά για το διαφαινόμενο κύμα επιθέσεων από τους παγκοσμιοποιητές στο παγκόσμιο γεωργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών PCR για να επινοηθεί μια «επιδημία γρίπης των πτηνών»

«Επιτίθενται σε όλα τα μέτωπα αυτή τη στιγμή», για να μας αναγκάσουν σε μια «μεταζωική» φάση της γεωργίας, στην οποία τα αγροκτήματα, τα αγροκτήματα, ακόμη και οι κήποι θα ορίζονται ως επικίνδυνα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία φαίνεται ότι σπρώχνει ακόμα γρηγορότερα στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. Όταν, για παράδειγμα, ο ίδιος ο Πρόεδρος των Η.Π.Α προαναγγέλει ότι τελειώνουν τα αποθέματα τροφίμων, πολλοί άνθρωποι θα τρέξουν στα καταστήματα να αγοράσουν ότι περισσότερο μπορούν. Αυτό δίνει το τέλειο άλλοθι για να θεσπιστούν όρια αγοράς και τελικά να υπάρξει το λεγόμενο «δελτίο τροφίμων» ή αλλιώς όπως το λέμε συχνά εμείς «κουπόνι». Αυτό με τη σειρά του θα συνδέεται με ένα σύστημα δεδομένων, που σημαίνει ότι θα είναι ένα ψηφιακό αναγνωστικό, με βάση το οποίο θα σας επιτρέπεται να αγοράζετε τρόφιμα. Με αυτόν τον τρόπο θα παρακολουθούν την επισιτιστική κρίση… Μόνο; Δείτε τη συνέχεια στο καταπληκτικό αυτό video!

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση