Η Δύση σπρώχνει τον ρωσικό λαό στα άκρα

του Ιβάν Μιχαήλοβιτς Φράκοφ .

Η τρέχουσα κατάσταση έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των δυτικών χωρών, και εδώ και αρκετές ημέρες βλέπουμε ένα τεράστιο αίσθημα αγανάκτησης να αυξάνεται στη Ρωσία. Όχι μόνο μεταξύ ορισμένων ελίτ, αλλά μεταξύ του Λαού.

Ο λόγος ? Δεν είναι τόσο κλοπή 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε αποκαλούμενες «κυρώσεις» που είναι στην πραγματικότητα κλοπή: η Ρωσία μπορεί να εξοικονομήσει ξανά αυτό το ποσό σε 2 ή 3 χρόνια.

Δεν είναι τόσο πολύ να θέλεις να μας στερήσεις iPhone, Kronenbourgs και MacDos, Chanel και Volkswagen: Μπορούμε και χωρίς αυτά!

Δεν είναι τόσο πολύ να μας κόψετε από το Facebook, το Twitter Youtube και το Instagram: Θα είμαστε μόνο καλύτερα!

Ο λόγος της αγανάκτησής μας είναι ότι οι δυτικές χώρες μας κατηγορούν για φρικτά εγκλήματα, εγκλήματα που δεν κάναμε. Υπήρχε ο Μπούχα όπου χωρίς καμία έρευνα και ενώ αρκετά στοιχεία ήδη καθιστούν δυνατό να πούμε «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό, δείτε τους Ουκρανούς. οι ρωσικές δυνάμεις κατηγορούνται ότι σφαγίασαν αμάχους. Εκεί ήταν το Kramatorsk όπου αυτή τη φορά τα υπολείμματα ενός πυραύλου που έπεσε στην πλατεία του σταθμού μας επιτρέπουν να πούμε χωρίς κανένα δισταγμό ότι η Ουκρανία είναι υπεύθυνη για την εκτόξευση. Παρόλα αυτά, οι ρωσικές δυνάμεις κατηγορούνται γι’ αυτό!

Όλα αυτά ενώ οι δυνάμεις μας καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να αποτρέψουν τον θάνατο αμάχων στις μάχες κατά των ουκρανικών δυνάμεων, θέτοντας σε κίνδυνο τους ίδιους τους συμπατριώτες μας! Α, θα μπορούσαμε, για να κάνουμε τον Ζελένσκι να συνθηκολογήσει, να βομβαρδίσουμε το Κίεβο και μερικές άλλες πόλεις για έναν ή δύο μήνες, καταστρέφοντας τα πάντα και σκοτώνοντας τους πάντες χωρίς να στείλουμε ούτε έναν από τους άντρες μας στη μάχη! Θα είχαμε αποφύγει τις απώλειες που είχαμε! Ναι, θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει όπως έκανε το ΝΑΤΟ στη Βαγδάτη. Στην Τρίπολη. Στο Βελιγράδι! Σκοτώνοντας δεκάδες χιλιάδες πολίτες κάθε φορά, παραμένοντας αναπαυτικά καθισμένοι στις πολυθρόνες μας!

Αλλά δεν είμαστε οι σφαγείς του ΝΑΤΟ, δεν είμαστε οι τρομοκράτες της Ουάσιγκτον! Είμαστε Ρωσία και παλεύουμε για Δικαιοσύνη!

Αυτή τη λέξη, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε το ΝΑΤΟ τη γνωρίζουν!

Δικαιοσύνη είναι να διασφαλίσει ότι οι πολίτες του Ντονμπάς, που για 8 χρόνια σφαγιάζονται από τις ουκρανικές δυνάμεις και τους δυτικούς χορηγούς τους, μπορούν επιτέλους να ζήσουν ειρηνικά!

Δικαιοσύνη είναι ότι η Ρωσία δεν έχει στα σύνορά της ορδές μαχητών με επικεφαλής τρελούς στις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον, που αποτελούν τεράστια απειλή ακόμη και για την επιβίωσή της.

Δικαιοσύνη είναι ότι ο κόσμος μας αφήνει να ζούμε ειρηνικά χωρίς να θέλει να μας επιβάλει τις ψευδο «αξίες» τους που δεν θέλουμε!

Δικαιοσύνη είναι ότι καμία χώρα, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν διεκδίκησε το δικαίωμα να παρέμβει πουθενά στον κόσμο για να επιβάλει την πολιτική της!

Αυτή τη Δικαιοσύνη απαιτούμε εμείς οι Ρώσοι σήμερα!

Αν, στην αρχή της στρατιωτικής μας επιχείρησης, υπήρχε «μόνο» το 60% των Ρώσων για να την υποστηρίξουν, ένα αίσθημα αγανάκτησης μεγαλώνει καθημερινά και πάνω από το 85% από εμάς λέμε σήμερα ότι ΝΑΙ, πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος! Οι πολλαπλές «κυρώσεις» σε όλους τους τομείς, οι άθλιες κατηγορίες για σφαγές, παρά όλα τα στοιχεία για το αντίθετο, μας ωθούν στα άκρα και μόνο μας συγκολλούν, ξεχνώντας τα περασμένα παράπονά μας.

Σήμερα, υψώνονται φωνές από όλες τις περιοχές μας, που ζητούν σκληρότερες στρατιωτικές ενέργειες και αυστηρότερες ποινές κατά των προδότων που τους αντιτίθενται. Φωνές κάποιων αιρετών, βουλευτών και γερουσιαστών, αλλά και φωνές του Λαού. Καλοί άνθρωποι που εξοργίζονται που κατηγορούνται χωρίς λόγο.

Γιατί στη Ρωσία, όταν κατηγορούμε τον στρατό, κατηγορούμε τον ρωσικό λαό!

Και τώρα ο κόσμος αρχίζει να δείχνει την οργή του εναντίον ορισμένων ανώτερων Ρώσων αξιωματούχων, εκείνων που, για παράδειγμα, ενώ διατηρούν ένα μέρος της «Εξουσίας» στη Ρωσία, κρύβουν την περιουσία τους και στέλνουν τα παιδιά τους να ζήσουν στο εξωτερικό! Ο εκπρόσωπος του Προέδρου Πούτιν, για παράδειγμα, έγινε στόχος λαϊκής αγανάκτησης μετά από πολλές αμφισβητήσιμες δηλώσεις που αντιτίθεντο στις θέσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν και ενώ η κόρη του, που ζούσε στη Γαλλία, δήλωσε «κατά της «ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία». Κάποιοι άλλοι προδότες δεν κάνουν λάθος και προτίμησαν να φύγουν σαν αρουραίοι, όπως ο Anatoly Chubaïs ή ο Alexey Kudrin, εύκαιρα «πήγαν διακοπές» στο Ισραήλ!

Ο λαός θέλει περισσότερα και πιο γρήγορα, καθώς είναι σαφές ότι όλα συνδέονται: Η στρατιωτική επιτυχία χωρίς εσωτερική αναδιοργάνωση δεν θα είναι αρκετή για τη Ρωσία για να επιτύχει τους στόχους της για τη Δικαιοσύνη.

Ξέρετε ποιος, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός στη Ρωσία σήμερα; Κάτσε και φέρσου! Είναι ο Καντίροφ, ο πρόεδρος της Τσετσενιέ! Και αυτό δεν είναι αστείο! Συμβαίνει ότι ο Καντίροφ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Μαριούπολης και οδηγεί τις τσετσενικές μονάδες στη μάχη! Αποδεικνύεται ότι ο Καντίροφ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι «πρέπει να πάμε μέχρι τέρμα» και απαίτησε να του δοθεί «καθαρό» γι’ αυτό. Λοιπόν αυτό ακριβώς σκέφτεται και θέλει ο ρωσικός λαός!

Έχω πει επανειλημμένα σε διάφορους ιστότοπους και σε διάφορες περιστάσεις, ιδιωτικές και δημόσιες, ότι «θα λείψει στον κόσμο ο Βλαντιμίρ Πούτιν» όταν δεν είναι πλέον στο Κρεμλίνο.

Διαβάστε προσεκτικά τις 2 παραπάνω παραγράφους! Και φανταστείτε…

Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σε μεγάλη ομάδα τηλεγραφημάτων σήμερα το απόγευμα: «Εάν η σύγκρουση κλιμακωθεί, θα θέλατε η Ρωσία να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον των πόλεων των χωρών του ΝΑΤΟ; Από περισσότερες από 169.000 ψήφους, μόνο το 30% λέει «όχι», και το 54% λέει «ναι»!

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Φυσικά η Ρωσία έχει άλλα όπλα, πιο χρησιμοποιήσιμα από τα πυρηνικά και εντελώς ανίκητα προς το παρόν, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν πρώτα. Τελικά, όμως, βλέπετε πού οδηγεί τον κόσμο η στάση των δυτικών κυβερνήσεων;

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε πάντα ως στόχο του την ασφάλεια της Ρωσίας και των Ρώσων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσο παραμένει στο Κρεμλίνο θα αφοσιωθεί σε αυτό και ούτε θα μπορέσει ούτε θα θέλει να μείνει κωφός στις απαιτήσεις του Λαού! Ο καθαρισμός θα γίνει εντός της χώρας, είναι εσωτερικό θέμα που αφορά μόνο εμάς. Εξωτερικά όμως;

Όσο η Δύση συνεχίζει να εξοπλίζει την Ουκρανία και να πληρώνει τον Ζελένσκι για να συνεχίσει έναν χαμένο αγώνα, αυτός ο αγώνας θα διαρκέσει. Και όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ παρέχουν όπλα που χρησιμοποιούνται ενάντια στις δυνάμεις μας. Η Τσεχική Δημοκρατία προσθέτει περισσότερα και τώρα παρέχει βαρύ εξοπλισμό. Για να μην αναφέρουμε την Αγγλία, πάντα έτοιμη να ρίξει λάδι στη φωτιά για να ευχαριστήσει τα αφεντικά της στην Ουάσιγκτον, η οποία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παραδώσει πυραύλους στην Ουκρανία!

Και σε αυτό το σημείο, τι λέει ο ρωσικός λαός; Όλο και περισσότεροι ζητούν από τη Ρωσία να χτυπήσει τις χώρες που προμηθεύουν όπλα στην Ουκρανία. Λογικό όχι; Κάτω από αυτή την πίεση είναι προφανές ότι η Ρωσία θα χτυπήσει περισσότερο. Και περαιτέρω, με όλες τις συνέπειες που θα έχει.

Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν από μακριά, η Ευρώπη θα γονατίσει, θα χτυπηθεί στρατιωτικά και θα καταστραφεί οικονομικά από τις δικές της κυρώσεις στη Ρωσία!

Και να είστε βέβαιοι ότι εμείς, ο ρωσικός λαός, δεν θα έχουμε πλέον καμία συμπόνια για εκείνους που, με το να μας παρενοχλούν, να μας προσβάλλουν και να μας περιφρονούν, θα έχουν τελικά λάβει μια δίκαιη τιμωρία.

Τι έγινε όμως με τους άλλοτε περήφανους λαούς της Ευρώπης; Από δειλία για να μην χρειαστεί να πολεμήσουν, γονάτισαν μπροστά σε ψευτοεπιστήμονες, επέτρεψαν να τους φιμώσουν, να τους κλείσουν στα σπίτια τους, να τους κάνουν ένεση με ένα πειραματικό προϊόν. Επιτρέπουν στους εαυτούς τους την εισβολή βαρβάρων ορδών και αφήνουν τους εαυτούς τους να λεηλατηθούν, να βιαστούν και να σφαγιαστούν ενώ γυρίζουν το άλλο μάγουλο. και σήμερα καταπίνουν ότι τους λένε οι κυβερνήσεις τους για τη Ρωσία!

Δεν βλέπετε ότι ΕΣΥ θα υποστείτε τις συνέπειες; Οι ηγέτες σας θα είναι καλά κρυμμένοι σε καταφύγια ή στο εξωτερικό!

Μπορείτε ακόμα να το αποφύγετε αυτό αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις σας να σταματήσουν την τρέλα τους. Όμως ο χρόνος τελειώνει. Η κατάσταση στην ίδια τη Ρωσία μπορεί πολύ γρήγορα να αλλάξει προς το χειρότερο. για το χειρότερο σου! Τότε θα είναι πολύ αργά για να έχουμε τύψεις γιατί δεν θα τα παρατήσουμε! Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξήγησε τέλεια το διακύβευμα του αγώνα που διεξάγουμε (δείτε το παρακάτω βίντεο, στα γαλλικά) για την επιβίωση του Λαού μας. Και γι’ αυτό θα πάμε μέχρι τέλους, όποιο κι αν είναι το κόστος.

 

πηγή: Rusreinfo

reseauinternational.net

Αφήστε μια απάντηση