Λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν μέχρι τη «Μεγάλη Επαναφορά»: Παγκόσμιος Πόλεμος

του Μπόρις Γκεναντέβιτς Κάρποφ .

Η περίφημη «Μεγάλη Επαναφορά» που υποστήριζαν οι Σουάμπ και δυτικοί ηγέτες έχοντας καταρρεύσει με την επιχείρηση «COVID», είναι απαραίτητο να βρεθεί άλλος φορέας για την εφαρμογή της, διαφορετικά η δυτική οικονομία θα καταρρεύσει. Αυτός ο φορέας θα είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και αυτός είναι ο λόγος που οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη αυξάνουν συνεχώς τα διακυβεύματα του πολέμου στην Ουκρανία και «δαγκώνουν τη ρωσική αρκούδα όλο και περισσότερο».

Αυτό είπε επί της ουσίας ο Αμερικανός οικονομικός μετεωρολόγος Μάρτιν Άρμστρονγκ , τον οποίο επικαλείται ο ανεξάρτητος πόρος USAWatchdog .

Ο αναλυτής επισημαίνει μια άνευ προηγουμένου κρίση στη Δύση, που προκλήθηκε, λέει, από τη σκόπιμη καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας στα χέρια της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν.

«Η Ευρώπη δεν πάει καλά. Από το 2014 κάθεται σε αρνητικά επιτόκια, όλα τα συνταξιοδοτικά της ταμεία έχουν καταστραφεί. Η τόνωση μιας τέτοιας οικονομίας είναι αδύνατη», σημειώνει ο Άρμστρονγκ. Βλέπουμε ανθρώπους να ανακοινώνουν τον εαυτό τους με πιρούνια που εισβάλλουν στα κοινοβούλιά τους. Και για να αποφευχθεί αυτό, χρειάζονται πόλεμο.

Δεν θα υπάρξει γυρισμός, είναι σίγουρος ο οικονομολόγος. Το σύστημα καταρρέει από μέσα, είναι σαν την πτώση της Ρώμης.

«Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ προσπαθούν σκόπιμα να πιέσουν την αρκούδα και απλώς αυξάνουν την πίεση. Με τη Ρωσία, όλα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά. Δυστυχώς, οδεύουμε προς τον πόλεμο», επαναλαμβάνει ο Άρμστρονγκ. Και συμβουλεύει «να εφοδιαστούν με τρόφιμα για δύο χρόνια», εκτιμώντας ότι σε λίγες εβδομάδες θα ξεσπάσει μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη.

Μοιραζόμαστε αυτήν την πρόβλεψη: Εξηγεί καλά τις αυτοκτονικές ενέργειες της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών με την ακούραστη υποστήριξή τους προς την Ουκρανία, τις παραδόσεις όπλων και μόνιμου εξοπλισμού, την ανταλλαγή πληροφοριών «Πληροφοριών» που επιτρέπουν στους Ουκρανούς να εντοπίσουν ακριβώς τα ρωσικά στρατεύματα. αποστολές στρατιωτικών εκπαιδευτών και οι αντιρωσικές «κυρώσεις» τους. Σε αυτό πρέπει να προστεθούν οι προπαγανδιστικές επιχειρήσεις που αποσκοπούσαν να παρουσιάσουν τη Ρωσία ως άδοξο επιτιθέμενο με, για παράδειγμα, τη διοργάνωση των «σφαγών» της Bucha και του Kramatorsk. Όπως λέει και η παροιμία, «ο πόλεμος θα αναιρέσει τα πάντα», και αφού εμπλέκεται η Ρωσία, θα είναι παγκόσμιος πόλεμος.

Ας θυμηθούμε την κατάσταση στα τέλη του 2021: Η Ρωσία βλέπει ότι η Ουκρανία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα των Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ και η Υπηρεσία Πληροφοριών μαθαίνει ότι η Ουκρανία σκοπεύει να εισβάλει σε αυτές τις Δημοκρατίες στις αρχές Μαρτίου 2022. Ως εκ τούτου, η Ρωσία αποφασίζει να προβλέψει προτού η Ουκρανία είναι έτοιμη και εισέλθει στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Η κατάσταση επαναλαμβάνεται σήμερα: Βλέπουμε την αυξανόμενη εμπλοκή Δυτικών στην Ουκρανία, οι οποίοι συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στρατεύματα στα σύνορα Ρωσίας και Λευκορωσίας, κατανοώντας ότι η Ρωσία θα είναι πράγματι υποχρεωμένη να αντιδράσει στις παραδόσεις όπλων της Δύσης στην Ουκρανία.

Στη Μόσχα, βουλευτές και γερουσιαστές πρόκειται να ψηφίσουν νόμους που απαιτούν την καταστροφή των όπλων που παραδίδονται στην Ουκρανία «όπου κι αν βρίσκονται». Αυτό μπορεί να σημαίνει χτυπήματα σε αποθήκες όπλων και νηοπομπές που προορίζονται για την Ουκρανία πριν καν φτάσουν εκεί. Με άλλα λόγια, απεργίες έξω από την Ουκρανία. Έτσι και στις χώρες του ΝΑΤΟ.

Ένα άλλο σήμα είναι μια δήλωση των Αμερικανών που υποστηρίζουν ότι η Ρωσία εξετάζει τη χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία. Στη Ρωσία αυτό ερμηνεύεται ως δήλωση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν, για να το «αποφύγουν» αυτό, να εξαπολύσουν προληπτικά πλήγματα κατά της Ρωσίας! Και αν η Ρωσία πειστεί για αυτό, τι θα κάνει; Θα προβλέψει, όπως ακριβώς προέβλεψε την ουκρανική επίθεση κατά των Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ. Είναι σε κάθε περίπτωση προφανές ότι σε περίπτωση επίθεσης του ΝΑΤΟ (και συνεπώς των Ηνωμένων Πολιτειών) κατά της Ρωσίας, η τελευταία θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει όλα τα δυνατά μέσα για να αμυνθεί.

Αποδεικνύεται ότι τους επόμενους μήνες ή ακόμη και εβδομάδες, η σύγκρουση στην Ουκρανία θα μπορούσε να μετατραπεί σε άμεση αντιπαράθεση μεταξύ των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και των μονάδων του ΝΑΤΟ. Ο πραγματικός λόγος για αυτό δεν θα είναι σε καμία περίπτωση η κατάσταση των Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, ούτε μάλιστα της Ουκρανίας, για την οποία οι Δυτικοί δεν δίνουν δεκάρα, αλλά η βούληση της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών να προσπαθήσουν να καθυστερήσουν την οικονομική της κατάρρευση. με κάθε τρόπο. Αυτή η προσπάθεια είναι καταδικασμένη σε αποτυχία: η δυτική οικονομία, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, θα καταστραφεί ολοσχερώς από τα ρωσικά χτυπήματα. Η «Μεγάλη Επαναφορά» που ονειρεύτηκαν οι τρελοί του Νταβός θα πραγματοποιηθεί πράγματι: Όλος ο κόσμος θα έχει ρημάξει και θα έχει σταλεί πίσω στα πέτρινα χρόνια!

Η μόνη πολύ μικρή πιθανότητα να αποφευχθεί κάτι τέτοιο θα ήταν η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν ριζικά την πολιτική τους. Αυτό λέμε εδώ:

Αλλά να αλλάξει πολιτική; Οι Ηνωμένες Πολιτείες, καμία πιθανότητα: Ακόμα κι αν ο Μπάιντεν πεθάνει, το «Βαθύ Κράτος» θα τον αντικαταστήσει. Στην Ευρώπη όμως; Εάν η Λεπέν εκλεγόταν και τηρούσε την υπόσχεσή της να φύγει από το ΝΑΤΟ, τότε οι πιθανότητες αποφυγής του πολέμου θα ήταν πραγματικές: Αν και η σημασία της Γαλλίας στο ΝΑΤΟ απέχει πολύ από το να είναι πρωταρχικής σημασίας, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ένα κύμα σοκ στις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν υποστεί λιγότερο οι Αμερικάνοι. Εάν μόνο οι πιο υποτακτικοί (Γερμανία, Πολωνία και χώρες της Βαλτικής) παραμένουν να θέλουν να υπακούσουν στην Ουάσιγκτον και να επιτεθούν στη Ρωσία, αυτό θα άλλαζε ριζικά την κατάσταση.

Μόνο δύο πράγματα είναι σίγουρο: η Ρωσία παλεύει για την ίδια της την ύπαρξη, δεν θα κάνει πίσω. Και σε περίπτωση πολέμου κατά του ΝΑΤΟ, η Ρωσία δεν θα αφήσει ανέπαφο το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών.

πηγή: Boris Karpov

μέσω Rusreinfo

reseauinternational.net

Αφήστε μια απάντηση