ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Οδηγούν τους ανθρώπους ΕΚΤΟΣ αυτοκινήτων! Μπαίνει ακόμα και ΦΟΡΟΣ ανά ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ, vid
Από την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία! Τι ισχύει για την Ελλάδα…

«Πολλοί θα αλλάξουν από το αμάξι στο τρένο»!

Βίντεο που εντόπισε το ΕΛ από την Γερμανία δείχνει την κατάσταση που έρχεται παντού με πρόσχημα την Ρωσία και τελικό σκοπό την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 μέσω της Μεγάλης Επανεκκίνησης!

Κάποιοι Γερμανοί έχουν μειώσει τα χιλιόμετρα, κάποιοι δεν οδηγούν τα Σαββατοκύριακα, κάποιοι άλλοι παίρνουν μόνο τα μέσα μεταφοράς!

Η κατάργηση της αυτοκίνησης βρίσκεται προ των πυλών:

Στην Αυστραλία μάλιστα βάζουν ΦΟΡΟ ανά χιλιόμετρο οδήγησης!

Όχι δεν είναι αστείο!

Όπως μεταδίδουν τα ρεπορτάζ στην χώρα των καγκουρό:

«Αρχικά, ήταν φόρος κατά της κυκλοφοριακής συμφόρησης, για να οδηγείς εντός πόλης. Πλέον σε αναγκάζουν να πληρώνεις για κάθε χιλιόμετρο που διανύεις!!!

Το προσχέδιο νόμου υπογραμμίζεται μέσα σ’ ένα εμπιστευτικό κυβερνητικό έγγραφο που διέρρευσε.

Κάθε φορά που εκκινείς το αυτοκίνητό σου, η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας έχει ένα σχέδιο να σε χρεώνει γι’ αυτό…».

Ετοιμάζουν λοιπόν τιμολόγηση μέσω δικτύου βάσει της απόστασης: ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΔΗΓΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΦΟΡΟ, παρακολουθούμενοι μάλιστα μέσω GPS!!!!

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Το ξέφρενο ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων έχει αναγκάσει αρκετούς πολίτες να βάλουν χειρόφρενο στα οχήματά τους.

Με τις απαγορευτικές τιμές των καυσίμων, ο κόσμος επέτρεψε ξανά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα λεωφορεία γεμίζουν πλέον και τις Κυριακές.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ξεφορτώθηκαν (ή σκέφτονται να το κάνουν) τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να εξοικονομήσουν καύσιμα και φόρους.

Πριν από πέντε χρόνια η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης ήταν κοντά στο ενάμιση ευρώ. Τα επόμενα χρόνια σημείωσε αύξηση, με την τιμή της να είναι σταθερά πάνω από 1,60 ευρώ. Σήμερα η μέση τιμή της αμόλυβδης πήγε στα 2 ευρώ και είκοσι λεπτά.

Σε απόγνωση οι πολίτες που βλέπουν τα καύσιμα συνεχώς να ακριβαίνουν, με τις προβλέψεις να δίνουν την μέση τιμή της αμόλυβδης στην Αττική στα 2,3 ευρώ.

Οι καταναλωτές βάζουν το ποσό των 10 ευρώ εβδομαδιαίως (που δεν φτάνει πλέον ούτε για μία εβδομάδα) στο αυτοκίνητό τους, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες και μόνο μετακινήσεις τους.

el.gr

Αφήστε μια απάντηση