΄Οσο υπάρχουν ήρωες… Βαγγέλης Κιρκιντζιώτης: ΄Ενας στρατιωτικός που τιμάει τη σημαία και τη στολή του και το πήγε μέχρι τέλους
ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ:
ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΈΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΆΘΗΚΕ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
Ο Βαγγέλης Κιρκιντζιώτης ειναι ο ‘ Ελληνας Στρατιωτικός που αρνήθηκε να συναινέσει στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις τόσο γι΄αυτόν όσο και για τα παιδιά του. Το αποτέλεσμα; Μετά από δύο χρόνια αντίστασης και 23 χρόνια στο στρατό τον υποβίβασαν στο βαθμό του στρατιώτη και τον απέλυσαν χωρίς αποζημίωση. Ποιοι; Οι συνήθεις ύποπτοι: Τα προσκυνημένα φερέφωνα των προσκυνημένων πολιτικών προδοτών.
Είναι αυτοί οι φλώροι που περιμένουμε να μας σώσουν, αν κάνει ντου ο Τούρκος! Σωθήκαμε! Ας μην είχαμε το Θεό των Ελλήνων που όταν έρθει εκείνη η ώρα θα μεριμνήσει για όλα και θα ήμασταν χαμένοι από χέρι…

Οι νεοταξίτες yes men αφόπλισαν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΈΛΝΟΝΤΑΣ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ:

1.Βofors L/60 των 40 mm

2.ρουκέτες των 122 χλστ.

3.αντιαρματικά όπλα RPG-18

4.MANPADS Stinger

5.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ

ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟ ΒΑΓΓΈΛΗ ΚΙΡΚΙΝΤΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ

ΠΟΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ;; ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΚΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΦΛΩΡΟΡΩΜΕΙΚΟΥ

Παρακάτω απομαγνητοφωνημένο μήνυμα του ήρωα Βαγγέλη, όπως το έστειλε σε ομάδα του viber:

Καλησπέρα Ελληνίδες, ΄Ελληνες. Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη. Είμαι ο εν ενεργεία στρατιωτικός από το Λιτόχωρο Βαγγέλης. Σήμερα με ενημέρωσαν, ότι ήρθε η οριστική μου απόλυση από τις τάξεις του ελληνικού στρατού και ότι αύριο πρέπει να παραδώσω στην πύλη ό,τι στρατιωτικό έγγραφο έχω πάνω μου.
΄Οπως είχα πει και πριν δύο χρόνια, αυτήν την περίοδο δεν μπήκαν οι μάσκες. ΄Επεσαν οι μάσκες και ο καθένας από μας έδειξε, δείχνει και συνεχίζει να δείχνει, ποιος πραγματικά είναι. Η ζωή είναι μαθηματικά. ΄Ενα κι ένα κάνουν δύο. Ούτε 1,9 ούτε 2,1. Και όποιος δεν είναι καλός στα μαθηματικά, θα το πω και πνευματικά, όπως το έχω πει κατ’ εξακολούθηση:
Σε αυτή τη ζωή υπάρχει το καλό και το κακό. ΄Η είμαστε με το καλό ή είμαστε με το κακό. Δεν υπάρχει μέση οδός. Δύο ολόκληρα χρόνια δίνω αγώνα με τις μάσκες, με τα τεστάκια τους, με τα εμβόλιά τους. Και φτάσαμε τη σημερινή μέρα να ενημερωθώ, ότι απολύομαι οριστικά από τις τάξεις του ελληνικού στρατού για μάσκες και για τεστ, κοινώς για σάλια και για μύξες.
Αδέρφια, δε μετανιώνω καθόλου για τον αγώνα που δίνω και θα συνεχίσω να δίνω. Την ψυχή μου, την πίστη μου, την οικογένειά μου και την πατρίδα μου δε θα τα πουλήσω ποτέ και σε κανέναν για κανένα λόγο.
Να είστε καλά. Καλή δύναμη, καλό αγώνα, καλή λευτεριά. Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη.

 

Αφήστε μια απάντηση