Μαζικές αγωγές για ΒΛΑΒΕΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥΣ από τα κορωνοεμβόλια! Ανοίγουν φάκελοι στη Βρετανία
Σχόλιο ιστολογίου:
Και μην ξεχνάμε το μεγαλύτερο fake news ever δια στόματος ΄Ελληνα (λέμε τώρα) π/θ:
“Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή.”
Ρε σεις, τι σκοτίζομαι να ψάχνω ανέκδοτα; Ο τύπος είναι ένα ανέκδοτο από μόνος του… 
΄Οσο για τους εισαγγελείς … τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ…
==============================================
Ακόμα και συγγενείς θυμάτων διεκδικούν παχυλά ποσά από το βρετανικό δημόσιο.

Όσο όλος ο κόσμος ασχολείται με το ουκρανικό και την οικονομική εξαθλίωση, στο Ηνωμένο Βασίλειο άρχισαν από ότι φαίνεται οι πρώτες έρευνες για τις σοβαρές παρενέργειες από τα κορωνοεμβόλια.

Και αναφερόμαστε σε παρενέργειες που εκδηλώθηκαν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (μέχρι περίπου τον 1 χρόνο).

Σήμερα ΟΥΔΕΙΣ δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις πιθανές ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ παρενέργειες στα εκατοντάδες εκατομμυρίων που εμβολιάστηκαν 3 και 4 φορές σε Ευρώπη και Αμερική.

Ανοίγουν οι φάκελοι με τις αγωγές

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι τοπικές υγειονομικές ρυθμιστικές αρχές ανέφεραν 438 περιπτώσεις θρόμβων αίματος και 79 θανάτους που συνδέονται μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Περισσότερες από 900 αιτήσεις έχουν πλέον υποβληθεί για αποζημίωση λόγω θανάτου ή τραυματισμού λόγω εμβολίων, με το σύνολο των απαιτήσεων να φτάνει τα 110 εκατομμύρια λίρες.

Ήδη η επικεφαλής της έρευνες που τυγχάνει να είναι και μέλος της Βουλής των Λόρδων, Heather Hallett, έστειλε λεπτομερή ενημέρωση στον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον:

«Οι πολύ σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο Covid-19 θα μπορούσαν να διερευνηθούν στην επικείμενη δημόσια έρευνα για την πανδημία. Μπορεί επίσης να εξεταστεί η αποζημίωση των ατόμων που επλήγησαν από αυτό».

ΩΣΤΟΣΟ (όπως γίνεται δυστυχώς και στην Ελλάδα) τα θύματα δεν φαίνεται πως έχουν και την…καλύτερη δυνατή νομική εκπροσώπηση!

Η Sarah Moore, δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο Hausfeld που εκπροσωπεί 95 θύματα, σε πρόσφατες δηλώσεις της χαρακτήρισε “άτυχους” όσους υπέστησαν μόνιμες βλάβες ή πέθαναν από το εμβόλιο!!!

«Το πρόγραμμα εμβολιασμού ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο και γνωρίζουμε ότι, για τη συντριπτική πλειοψηφία από εμάς, είναι επίσης ασφαλές. Το σύστημα υπάρχει για να λέει, κοιτάξτε, κάνατε το σωστό. Προχωρήσατε στον εμβολιασμό, ήσασταν πραγματικά άτυχοι και θα σας βοηθήσουμε να στηριχτείτε οικονομικά. Αλλά είναι ένα απαρχαιωμένο σύστημα και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον αριθμό των ανθρώπων που έχουν υποβάλει αίτηση για αποζημίωση».

Το βρετανικό κράτος προβλέπει ως μέγιστη αποζημίωση τις 120.000 λίρες, ποσό το οποίο είναι πολύ μικρό που δεν επιτρέπει στα θύματα του κορωνοεμβολίου όχι μόνο να βιοποριστούν αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ούτε να ακολουθήσουν τη σωστη θεραπεία!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγωγές κατά των παρενεργειών από τα εμβόλια δεν είναι μόνο βρετανικό φαινόμενο.

Για παράδειγμα στην μακρινή Αυστραλία, οι πολίτες της οποίας υπέφεραν από πρωτοφανή σε ένταση και διάρκεια χουντομέτρα, οι αγωγές έχουν ξεπεράσει τις 11χιλ.

(φωτο:pixabay)

el.gr

Αφήστε μια απάντηση