Φανταστείτε τη συμμόρφωση – Έρχονται τα μικροτσίπ.

Οι αυτοαποκαλούμενες ελίτ συγκεντρώθηκαν στην Ελβετία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Μια από τις νεότερες ιδέες είναι ένα μικροτσίπ σε μορφή χαπιού. Όχι, δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Ο πρόεδρος της Pfizer μίλησε δημοσίως για ένα χάπι που θα διαλύεται στο στομάχι και θα στέλνει ένα άμεσο σήμα σε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας ότι συμμορφωθήκατε και πήρατε το χάπι. “Φανταστείτε τις συνέπειες αυτού – τη συμμόρφωση!” ονειροπολούσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπούρλα.

Το πλήθος του WEF μοιράστηκε δημοσίως τις ιδέες του για τη δημιουργία ενός συστήματος πλήρους επιτήρησης και μικροτσίπ στα ανθρώπινα όντα για να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο. “Από τη στιγμή που μπορείς να χακάρεις κάτι, μπορείς επίσης να το μηχανευτείς”, δήλωσε το 2018 ο Yuri Harari, το κορυφαίο φερέφωνο του Schwab.

Κανένα σημαντικό μέσο ενημέρωσης δεν έχει καλέσει αυτά τα δυστοπικά σχέδια για τον απόλυτο έλεγχο και οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση απαγόρευση από όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Τα μικροτσίπ ΔΕΝ είναι θεωρία συνωμοσίας- μάλλον, είναι ένα σχέδιο που επεξεργάζονται επί του παρόντος και θα εφαρμόσουν μόλις παρουσιαστεί η ευκαιρία. Μην συμμορφώνεστε.

 

theburningplatform.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση