Πως διακρίνω έναν ψευδοπροφήτη …
Χαίρεται.
Προφήτης 
Προφήτης είναι αυτός που  εκλέγεται από τον ΘΕΟ ως σκεύος εκλογής   και μέσα από αυτόν μιλά ο ΘΕΟΣ , είτε για το παρελθόν ,είτε για το παρόν ,είτε για το μέλλον .
Καθαρίζεται …
Ησ. 6,7              καὶ ἥψατο τοῦ στόματός μου καὶ εἶπεν· ἰδοὺ ἥψατο τοῦτο τῶν χειλέων σου καὶ ἀφελεῖ τὰς ἀνομίας σου καὶ τὰς ἁμαρτίας σου περικαθαριεῖ.
Ησ. 6,7                      Ηγγισε το στόμα μου και είπεν· “ιδού, αυτό ήγγισε τα χείλη σου και θα αφαιρέση τας ανομίας σου και θα καθαρίση τελείως και θα απαλείψη από σε τας αμαρτίας σου”.
Και αποστέλλεται 
Ησ. 6,9              καὶ εἶπε· πορεύθητι καὶ εἰπὸν τῷ λαῷ τούτῳ· ἀκοῇ ἀκούσετε καὶ οὐ μὴ συνῆτε καὶ βλέποντες βλέψετε καὶ οὐ μὴ ἴδητε·
Ησ. 6,9                      Η φωνή του Κυρίου μου είπε· “πήγαινε και είπε στον λαόν αυτόν· Συνεχώς και καθαρά θα ακούετε και δεν θα εννοήτε, θα βλέπετε με τα μάτια του σώματός σας θαυμαστά και καταπληκτικά γεγονότα, αλλά δεν θα τα προσέχετε.
Αντίθετα ο  ψευδοπροφήτης …
Αυτός που καθοδηγείται υπό πονηρών πνευμάτων  και παριστάνει τον  θεόσταλτο σωτήρα .
Επιλέγεται  από τον αντίθετο ,για την “εμπάθεια ” του ,για την ευφυΐα του .
Δεν μιλά για την σωτηρία της ψυχής , αλλά της “σάρκας “ για την υγεία του σώματος  ,για την εξασφάλιση της “κοιλιάς ” ,για εμβόλια ,για πλαστικά φαγητά κ.α
Παρακολουθήστε τον τρόπο που μιλά ο “ψευδοπροφήτης ” .
 
Σαν να ακούει κάποιον που του υπαγορεύει τι να πεί ,λεγεώνες πονηρών πνευμάτων   γύρω του ,τον  “πληροφορούν ” ,είναι γεμάτος ένταση που προσπαθεί να κρύψει , δεν μπορεί να κάτσει δευτερόλεπτο  σταθερός  .
Ο διάβολος είναι διάνοια στο να ξεγελά τους ανθρώπους.
Ο άνθρωπος που βλέπουμε ως  “διάνοια ” ,είναι ένα  κατοικητήριο δαιμόνων ,πονηρών πνευμάτων ,που βρήκαν το κατάλληλο σκεύος πρός κατοικία
Έτσι η  πονηρία ,η δολιότητα των δαιμόνων   εύκολα προβάλλεται ως ευφυΐα …
Και δυστυχώς δεν  μπορούμε να διακρίνουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς την βοήθεια του ΘΕΟΥ ,μακριά από τον ΘΕΟ θα βλέπουμε τον  Gates  ως  διάνοια   και τον σατανά ως  σωτήρα μας .
Καλή φώτιση και αρχή  μετανοίας
Γ.Μ

Αφήστε μια απάντηση