“Προφητικοί” X files: ΄Ολα όσα ζούμε και όλα όσα έρχονται…

Σχόλιο ιστολογίου:

Δε θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχη η περιγραφή της κατάστασης που ήδη βιώνουμε. Παράλληλα μας αποκαλύπτει και τους στόχους της Ελίτ για το μέλλον μας. Η απόλυτη υποδούλωση… Η απόλυτη δυστοπία… Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.

==========================================

-΄Εχετε ένα ξένο τμήμα DNA στο γονιδίωμά σας. Κάποιος το τοποθέτησε εκεί χωρίς να το γνωρίζετε.

-Λέτε ότι παρεμβαίνουν στο DNA μας, για να καταστρέψουν το ανοσοποιητικό μας, ώστε να καταρρεύσει;

-΄Ενας ιός μέσα σε έναν ιό που τον έβαλαν εκεί μέσω του εμβολίου της ευλογιάς είναι αυτό που έχουν ονομάσει ιό Spartan. O ιός αυτός αφαιρεί το γονίδιο ADA από το DNA. Μόλις αφαιρεθεί το γονίδιο αυτό, το ανοσοποιητικό απλά παύει να υπάρχει.

-Πώς γίνεται αυτό;

-Η διαδικασία ονομάζεται CRISPR-Cas9. To RNA και μια πρωτεϊνη σβήνουν συγκεκριμένα γονίδια.

……………………………………………………………………………………..

-Το υπέρτατο όπλο! Η ικανότητα να εξαλείψεις τον πληθυσμό του πλανήτη, να σκοτώσεις τους πάντες εκτός της ελίτ παρεμβαίνοντας στο DNA, μέσω της γονιδιακής τροποποίησης.

-Γιατί να το κάνει αυτό η κυβέρνησή μας; Τι προσπαθούν να κάνουν;

-Αυτή είναι η τακτική τους. Μια κυβέρνηση που κρύβει και συγκεντρώνει την τεχνολογία εδώ και 70 χρόνια εις βάρος της ανθρώπινης ζωής και του μέλλοντος του πλανήτη…………………..

-Στόχος τους είναι να κατακτήσουν την Αμερική και στη συνέχεια τον κόσμο χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, όσο σκληρό και αν είναι:

Με βία, με ξηρασία, που θα προκληθεί μυστικά εξαιτίας χειραγώγησης του καιρού με αεροψεκασμούς και ηλεκτρομαγνητικά κύματα, με ατέλειωτους πολέμους, οι οποίοι θα αποσπούν την προσοχή των πολιτών μέχρι να κατορθώσουν την πλήρη υποδούλωσή τους.

Θα φυλακίσουν τους Αμερικανούς στα σπίτια τους χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως ο πατριωτικός νόμος και η εξουσιοδότηση για εθνική άμυνα, που καταργούν το σύνταγμα στο όνομα της εθνικής ασφάλειας.

Με τη στρατικοποίηση της αστυνομίας σε όλες τις πόλεις, την κατασκευή στρατοπέδων συγκεντρώσεως, με τον έλεγχο των καλλιεργειών και τροφίμων από πολυεθνικές και της υγείας από φαρμακευτικές θα εκτελέσουν μια ατζέντα που θα έχει στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού, που έχουν βυθίσει στον καταναλωτισμό.

Η κυβέρνηση θα παρακολουθεί το τηλέφωνο και τις κινήσεις σου, θα συλλέγει τα δεδομένα σου και στο τέλος θα παραδώσει την Αμερική (και στη συνέχεια τον κόσμο) σε μια άψογα οργανωμένη και εξοπλισμένη ΕΛΙΤ, που θα σκοτώσει εν ψυχρώ και θα υποδουλώσει.

Πιθανότατα θα ξεκινήσει κάποια Παρασκευή με τις τράπεζες να ανακοινώνουν κάποια άσκηση ασφαλείας, για την οποία θα κλείσουν τους υπολογιστές για το Σ/Κ. Θα σου κλέψουν πανεύκολα τα χρήματα. Το ψηφιακό χρήμα θα εξαφανιστεί. Θα ακολουθήσουν βόμβες ηλεκτρομαγνητικού παλμού, ώστε να αχρηστευτούν βασικά δίκτυα. 

Θα το κάνουν να φαίνεται σαν επίθεση από τρομοκράτες ή από τη Ρωσία. Και θα εισβάλουν στην Αμερική…

(Η συνέχεια επί της μεγάλης πραγματικής οθόνης…)

 

ΥΓ. Σχετικά με την τεχνολογία CRISPR-Cas9 δείτε παλαιότερο άρθρο μου:

.ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ; Ω, ΝΑΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ CRISPR…

 

Αφήστε μια απάντηση