Ρωσική ματιά για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας: Θα επέμβει το ΝΑΤΟ

Ρωσική ματιά για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας: Θα επέμβει το ΝΑΤΟ

Σχόλιο ιστολογίου:

Αφού λένε όλοι την άποψή τους σχετικά με την ένταση μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας και πώς αυτή μπορεί, να εξελιχθεί, ας πω κι εγώ τη δική μου:

Πολλά ακούμε τώρα τελευταία για επίθεση Τουρκίας σε Ελλάδα και μάλιστα με χρονικό όριο τις 15/7.
Παρομοίως το Ισραήλ κουνιέται στο Ιράν και απειλεί με επίθεση.
Η κοινή λογική λέει, ότι όταν σκοπεύεις να ξεκινήσεις έναν πόλεμο, κοιτάς πώς θα αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο και όχι πώς θα τον προειδοποιήσεις, ώστε να είναι έτοιμος, να σε αντιμετωπίσει.
Σχετικά με το Ισραήλ εικάζω, ότι χωρίς τις πλάτες των ΗΠΑ, δεν έχει τα κότσια να κάνει καμιά επιθετική κίνηση εις βάρο; του Ιράν.
Όσον αφορά τώρα τα δικά μας, ο Ταγιπάκος έχει αποδείξει επανειλημμένα, ότι είναι σκυλί που γαυγίζει αλλά δε δαγκώνει.
Επομένως το ερώτημα είναι γιατί γαυγίζει. Και απαντώ:
1. Γιατί μας φοβάται και προσπαθεί να μας τρομοκρατήσει με τις κορώνες του.
2. Γιατί βρήκε απέναντί του τους δικούς μας άχρηστους που δεν έχουν τα κότσια να ρίξουν ένα μαχητικό που παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας ή έστω ένα drone (όπως λέει και ο Ι. Μάζης) για να δουν τα μεμέτια πόσα απίδια βάνει ο σάκος.
3. Επειδή όσο κάνει τον μπαμπούλα, έχει περισσότερες πιθανότητες και με την ευγενική χορηγία του μπαρμπα Σαμ, να μας σύρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όπου εκείνοι διεκδικούν κι εμείς όχι. Επομένως μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγουν.
Επειδή βλέπω ενορχηστρωμένη προσπάθεια τρομοκράτησης του ελληνικού λαού από Τουρκία, ΗΠΑ και προδοτοκυβέρνηση, εικάζω, ότι τά ‘πανε, τα συμφωνήσανε -ίσως και πρόσφατα που πήγε το ζαβό στο Αμέρικα- και κοιτάνε, να μας φέρουν προ τετελεσμένου, του στυλ:
“Τι θέλετε; Να πάμε για πόλεμο; Χίλιες φορές να μοιραστούμε το Αιγαίο (και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει).”
Με αυτό το σκεπτικό, το περισσότερο που μπορώ να περιμένω από τα μεμέτια αυτό το καλοκαίρι, είναι ένα μαϊμού, όπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει προσυνεννοημένο, θερμό επεισόδιο και όχι πόλεμο.
Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
ΥΓ.
Απορία:
΄Οταν με το καλό μπουκάρουν οι Τουρκαλάδες θα τους ζητήσουμε πιστοποιητικά εμβολιασμού ή έστω pcr tests πριν την εισβολή ή μπάστε σκύλοι, αλέστε; Α, όλα κι όλα! Με την υγεία μας δεν παίζουμε…

Αφήστε μια απάντηση