Ακόμα και ΚΑΦΕ με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ πληρώνουν οι Έλληνες – Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ήρθε για να μείνει… ΒΙΝΤΕΟ.

Τι ακολουθεί;;;

Αλλάζουν οι συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής. Ακόμα και για αγορές κάτω των δύο ευρώ, οι πολίτες χρησιμοποιούν χρεωστικές κάρτες, οι οποίες, όπως πλέον έχει γίνει γνωστό, θα μπορούν να εισάγονται σε εμφύτευμα, το οποίο θα λειτουργεί, μεταξύ άλλων ως ηλεκτρονικού πορτοφόλι και θα βρίσκεται μέσα μας!

Μάλιστα πολλοί Έλληνες πληρώνουν ακόμα και τον καφέ με κάρτα!!!

«Ο αριθμός των καταναλωτών που πληρώνει τον καφέ του με χρεωστική κάρτα είναι πλέον μεγαλύτερος από εκείνους που πληρώνουν με μετρητά», αναφέρει ιδιοκτήτης καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Κάτι που συμβαίνει πλέον σχεδόν παντού από τα μεγάλα σουπέρ μάρκετ μέχρι τα περίπτερα που έχουν τοποθετήσει ΑΤΜ.

Γεγονός που επιβεβαιώνουν και τα πλέον πρόσφατα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας: Ο συνολικός αριθμός των ενεργών καρτών πληρωμών σε κυκλοφορία στο τέλος του 2021 ανήλθε σε 19,7 εκατ., αυξημένος κατά 6% σε σχέση με το 2020. Στις επιμέρους κατηγορίες καρτών, ο αριθμός των χρεωστικών καρτών αυξήθηκε κατά 7% και ανήλθε σε 16,8 εκατ. κάρτες.

Η αχρήματη κοινωνία είναι εδώ! Ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει, καθώς, όπως ανακοινώθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το παραδοσιακό χρήμα οδεύει προς κατάργηση…

el.gr

Αφήστε μια απάντηση