Ω! ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΑΦΟΙ ΚΕΚΟΝΙΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ..

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ

Ω! ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΤΑΦΟΙ ΚΕΚΟΝΙΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ… 

+++  Γράψε παιδί αμαρτωλό, τα λόγια που ο Κύριός σου θα πω, να ενημερώσης τον κόσμο τον φθαρτό. 

Γεγονότα φοβερά , θα δουν τα μάτια σας τα’ αμαρτωλά που απομακρυνθήκατε από Εμέ κοντά. Γεγονότα ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ και από Εμέ τον Αληθινό Θεό ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ. Γεγονότα που δεν ευφραίνουν την ακοή σας , γιατί είναι η τιμωρία η δική σας, για την αποστασία την δική σας.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ και ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ που θα πλήξουν πολλές περιοχές. ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ θα χάνωνται μες στα νερά, κάτω από ΛΑΣΠΗ και ΒΡΩΜΙΑ, γιατί θεοποίησαν το σπιτικό τους και το έβαλαν επάνω από Εμένα τον Πλάστη και Θεό τους. Καθαρίζοντας το σπίτι ολημερίς, άφησαν την ψυχή τους βρωμερή οι δυστυχείς. Δεν είχαν χρόνο για Εκκλησία και προσευχή, ούτε για πράξη θεάρεστη και καλή, γιατί ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΑΣΤΡΑΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΓΓΟΒΟΛΗ. 

Ω! ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΑΦΟΙ ΚΕΚΟΝΙΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, απ’ έξω μάρμαρα αστραφτερά και μέσα δυσωδία και σκουλήκια φοβερά. Όπως μέσα  εις τον τάφο, τα σκουλήκια τρώνε το σαπισμένο το κορμί, έτσι και τα πάθη σας τ’ αμέτρητα, σαν σκουλήκια αδηφάγα, κατατρώγουν την δύστυχή σας ψυχή, αφού σάπισε και αυτή από την αμαρτία την πολλή. 

Επειδή η σαπίλα είναι κολλητική και σαπίζει ό,τι επάνω εις το σάπιο ακουμπά, πρέπει επειγόντως να ξεκαθαριστή και μακρυά να πεταχθή. Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ, για ό,τι και όποιον μολύνει την ιδική Μου γη,  που έφτιαξα με αγάπη πολλή. Πόσο μάλλον για καθέναν που μολύνει τα δικά Μου φτωχά παιδιά, που έπλασαν τα Χέρια Μου τα Θεϊκά, και τα οδηγεί εις την αμαρτία και στην διαφθορά, μακρυά από την δική Μου αγκαλιά. 

Πρέπει το μεγάλο κακό να σταματήση, πριν η γάγγραινα της αμαρτίας όλο το σώμα μολύνει, τα σαπισμένα μέλη να κοπούν και μακρυά να πεταχθούνΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ θα κάνη την αρχή και το ΚΑΥΤΗΡΙ θα καυτηριάση την πληγή. Παραβολική η εικόνα αυτή, ο καθείς το θέμα ας αντιληφθή. Το ΝΥΣΤΕΡΙ θα είναι οι ΤΟΠΙΚΕΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ και το ΚΑΥΤΗΡΙ του ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ, που τίποτα δεν θ’ αφήση ορθό, από ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. 

Ουέ και αλλοίμονό σας άνθρωποι αμαρτωλοί, που διαστρεβλώσατε κάθε δική Μου εντολή και ακολουθήτε πιστά ό,τι  ο βρωμερός εχθρός Μου σας πη. Όλοι σας θα υποφέρετε, μέχρι η ψυχή σας να βγη, μα και τα αιώνια βάσανά σας δε θα έχουν τέλος και αρχή, μέσα εις την κόλαση την φοβερή. 

Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά, δεν θα περάσουν τα δικά Μου πιστά παιδιά, που κόντρα πηγαίνουν εις το ρεύμα της διαφθοράς και εκτελούν πιστά τας ιδικάς Μου εντολάς. Αλώβητα θα βγουν από την μεγάλη καταστροφή, ούτε τρίχα από το κεφάλι τους δεν θα πειραχθή. Θα είναι η μαγιά η καθαρή, για την καινούργια γη, που το θέλημά Μου θα ποιή. 

Ο Τρισυπόστατος Θεός σφραγίζω το γραπτό αυτό με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό και επιβεβαιώνω τον λόγο Μου τον Θεϊκό που απευθύνω εις τον δικό Μου λαό. Αμήν και δόξα τω Θεώ. 

triklopodia.gr

Αφήστε μια απάντηση