Το κραχ ξεκίνησε από την Κίνα;;; Προς επιβεβαίωση Νεκτάριου Βιτάλη και σε Ελλάδα;

Σχόλιο ιστολογίου:

Μια σημαντική είδηση που δε γνωρίζουμε αν θα παίξει γενικώς. Η κατάσταση στην Κίνα προσωπικά μου θυμίζει την προφητεία του Νεκτάριου Βιτάλη περί χρεοκοπίας:

“Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα.”

Το αναμενόμενο κραχ θα είναι φυσικά παγκόσμιο και κάποιος θα πρέπει να κάνει την αρχή. Θα είναι η Κίνα; ΄Η μήπως οι ΗΠΑ; Πάντως το βέβαιο είναι, ότι προς στιγμήν τουλάχιστον τα μετρητά οδεύουν προς κατάργηση. 

Μήπως αυτό που συμβαίνει στην Κίνα φέρει για αρχή τη μετάβαση στις ψηφιακές συναλλαγές και μετέπειτα το κραχ; ΄Ιδωμεν…

====================================================

Μεγάλες ουρές στις τράπεζες στην Κίνα –  Χενάν, Σαγκάη και Νταντόνγκ.

Οι άνθρωποι φέρονται να σχηματίζουν ουρές ωρών στην Κίνα για να λάβουν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Οι μεγάλες πόλεις Χενάν, Σαγκάη και Νταντόνγκ είναι τρεις πόλεις όπου οι ουρές είναι μεγάλες.

Μετά από χρόνια εντολών του COVID και μιας κυβέρνησης που ο μέσος Κινέζος κατά βάθος δεν εμπιστεύεται, οι πολίτες της Κίνας φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να ανακτήσουν τις οικονομίες τους. Σε ορισμένες πόλεις, οι άνθρωποι στέκονται στην ουρά για ώρες για να παραλάβουν τα χρήματά τους από την τράπεζά τους.

Πρόσφατα, το πάγωμα των λογαριασμών των καταθετών από τέσσερις αγροτικές τράπεζες στην Henan έγινε καυτό θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες αυτών των τραπεζών δεν μπορούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους, γεγονός που τους οδήγησε να μετακινηθούν στο Zhengzhou της Henan για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Μετά την Henan, οι τράπεζες στη Σαγκάη και την Dandong (Liaoning) είδαν επίσης ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα μπροστά από τα κεντρικά τους γραφεία.

Οι καταθέτες στο Dandong, επαρχία Liaoning, δεν μπορούσαν να λάβουν τις καταθέσεις τους

Το κανάλι Zai Ye Shuo στο Youtube δημοσίευσε ένα βίντεο που αναφέρει ότι στις 17 Ιουνίου, πολλοί άνθρωποι έκαναν ουρά έξω από την τράπεζα Dandong περιμένοντας να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους. Το κανάλι έγραψε: “Έγινε! Η τράπεζα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ανάληψη χρημάτων! Υπήρξε χρεοκοπία σε μια τράπεζα στο Dandong, Liaoning, και μια καταιγίδα στις τράπεζες του χωριού Henan προκάλεσε πανικό”.

Στο βίντεο φαίνεται μια μεγάλη ουρά καταθετών έξω από την τράπεζα της Νταντόνγκ, οι οποίοι ελπίζουν να μπορέσουν να κάνουν ανάληψη των χρημάτων τους.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην τράπεζα Dandong Bank, Liaoning, στις 16 Ιουνίου.

Το Vision times ανέφερε ότι ένας μάρτυρας είπε: “Όταν πήγα στην Αγροτική Εμπορική Τράπεζα, οι έμποροι της υπαίθρου δεν είχαν χρήματα, όταν πήγα στην Τράπεζα Dandong, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, δεν ξέρω τελικά αν πήραν τα χρήματα ή όχι.

Βλέποντας τόσους πολλούς ανθρώπους να περιμένουν για να κάνουν ανάληψη χρημάτων, ένας άνδρας που βρισκόταν στη σκηνή είπε: “Είναι έτσι αυτές τις μέρες, είναι έτσι κάθε μέρα”.

Το περιστατικό ότι πολλοί καταθέτες στην πόλη Dandong της επαρχίας Λιαονίνγκ δεν μπορούσαν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους προκάλεσε κύμα σχολίων:

“Τραπεζικά κόλπα, σου λένε επίτηδες να κάνεις ανάληψη για να μην χρειαστεί να πληρώσουν τόκους”.

“Πολλές τράπεζες στην ηπειρωτική Κίνα είναι έτοιμες να καταρρεύσουν! Είναι κλειστές”.

“Ο ιδρώτας, τα δάκρυα και οι ταραχές του λαού, ο ουρανός δεν θα τους συγχωρήσει”.

“Θα κατηγορηθούν οι μελλοντικοί αποδέκτες για συνωμοσία με σκοπό την ανατροπή της χώρας;”

“Πονάει να βλέπεις μια τόσο μεγάλη και αδύναμη χώρα”.

“Οι άνθρωποι που έχουν χρήματα στην τράπεζα θα πρέπει να τα δώσουν το συντομότερο δυνατό για να αγοράσουν τιμαλφή για να διατηρήσουν την αξία τους. Η καταιγίδα στις τράπεζες θα έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Η Νταντόνγκ είναι μόνο η αρχή… Για να δούμε!”

“Η κόλαση στη γη, πραγματικά αξιολύπητη”

Ο Στιβ Μπάνον προειδοποίησε για την Κίνα και είπε ότι οι κάτοικοι της Κίνας θα πήγαιναν τα χρήματά τους αλλού σε ένα δευτερόλεπτο, αν το νόμισμα επιτρεπόταν να φύγει από την Κίνα. Το βλέπουμε αυτό σήμερα. Ο λαός της Κίνας δεν εμπιστεύεται τις τράπεζές του.

Αυτό που είπε ο Μπάνον συμβαίνει τώρα.

Κοιτάξτε την οικονομία τους. Δεν είναι ισχυρή. Η αγορά ακινήτων καταρρέει. Τα κτίρια μένουν άδεια και δεν υπάρχουν χρήματα για να τα πληρώσουν. Η Evergrande ήταν θύμα αυτής της καταστροφής.

Οι άνθρωποι στην Ασία το βλέπουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Κίνα κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει οικονομικά τις ΗΠΑ. Αισθάνονται ότι πρέπει να το κάνουν. Αυτό θα βοηθήσει να καλύψουν την καταρρέουσα οικονομία τους. Είναι ευτυχείς να καταστρέψουν ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία, αν αυτό καλύπτει την αδυναμία τους.

thegatewaypundit.com

 

Αφήστε μια απάντηση