Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο Μητσοτάκης και οι μ@φιόζοι του

Σχόλιο:

Παρακάτω αναρτήσεις από το φβ του κου Βαθιώτη;

1.Χθες για τους υγειονομικούς στη ΓΑΔΑ:

Με αυτά που συμβαίνουν απόψε στην ΓΑΔΑ, αύριο κανονικά ο Μητσοτάκης και οι μαφιόζοι του θα έπρεπε να φύγουν με το πρώτο αεροπλάνο.
Αλλά παίζουν μπάλα μόνοι τους, με έναν λαό καταρρακωμένο, κατατρομοκρατημένο και εξαρτημένο από τα επιδοματικά ψίχουλα των μαστιγοφόρων δικτατόρων.
Ντροπή για όλους αυτούς που κρατάνε επί δύο και πλέον χρόνια το στόμα τους κλειστό. Ν-Τ-Ρ-Ο-Π-Η!
2.Για τις διαμαρτυρίες έξω από τα σπίτια Πλεύρη και Κούλη:
Έπρεπε να πάνε να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά οι υγειονομικοί έξω από τα σπίτια των κ.κ. Πλεύρη και Μητσοτάκη, για να γίνει σε κάποιους κατανοητό ότι μας κυβερνούν παλιάτσοι με χιτλερικό μουστάκι, που από την μέση και πάνω φοράνε μάσκα, ενώ από την μέση και κάτω φοράνε babylino sensitive.
Κάποιοι αδημονούν να ξαναψηφίσουν Μητσοτάκη ή Τσίπρα, κάποιοι άλλοι είναι έτοιμοι να πέσουν στις παγίδες των νεοφώτιστων κομμάτων που, ως επί το πλείστον, εξυπηρετούν την λογική του κατακερματισμού, ο οποίος θα ευνοήσει τους μόνιμους-εναλλασσόμενους ιδιοκτήτες των εδράνων του κΥνοβουλίου.
Ο αόρατος μαριονετίστας έβαλε το μάπετ σόου να παπαγαλίζει Όργουελ στην Βουλή, την ώρα που γίνονται ΤΑ όργια σε βάρος των υγειονομικών.
Αυτή η θλιβερή, ανίκανη και προπάντων φασιστική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει πέσει προ πολλού, και δη με τεράστιο κρότο, αλλά με τέτοιους τρομοκρατημένους ή υπνωτισμένους πολίτες, μπορεί και μας εξευτελίζει ο κάθε τυχάρπαστος. Και να πέσει αυτή η κυβέρνηση, ποιος θα έρθει;
Όλα ελέγχονται από στοές και λέσχες, παγκόσμια δικτατορία γαρ, και οι ραγιάδες το κάνουνε γαργάρα!
3.Για το πρόστιμο στους άνω των 60 και το ΣτΕ:
Μιλώντας για μία ακόμη φορά την ίδια ακριβώς γλώσσα με εκείνη που μιλούν τα μέλη της κυβέρνησης (η διάκριση των εξουσιών έχει πάει προ πολλού περίπατο), το Συμβούλιο της Επικρατείας καθαγίασε το πρόστυχο πρόστιμο των 100 € για τους πολίτες ηλικίας άνω των 60 ετών και απέδειξε ότι επέλεξε ξανά να γίνει βαστάζος της «έξυπνης υγειονομικής δικτατορίας».
Διαστρεβλώνοντας την ιατρική και την νομική πραγματικότητα, έφτιαξε ένα συνταγματικό κουστουμάκι που ταιριάζει γάντι στους παλιάτσους με το χιτλερικό μουστάκι. Έτσι, διεκδικεί επάξια την μετονομασία του από Συμβούλιο της Επικρατείας σε Συμβούλιο της Νομικής Ακρατείας.
Στο επισυναπτόμενο κείμενο επισημαίνονται οι απαράδεκτες στρεβλώσεις, μέσω των οποίων το εν λόγω δικαστήριο συσκότισε την νομική αλήθεια, εμφανίζοντας, μεταξύ άλλων, την απειλή (threat) ως δήθεν αθώα προσφορά-κίνητρο (offer-incentive) για τον πολυπόθητο εμβολιασμό.
Επίσης, αναδεικνύεται η πρωτοβουλία 81 Γερμανών επιστημόνων, στην συντριπτική πλειονότητά τους καθηγητές πανεπιστημίων, οι οποίοι απέστειλαν στους βουλευτές του γερμανικού κοινοβουλίου ένα κείμενο περί της αντισυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, επικαλούμενοι επτά επιχειρήματα (“Sieben Argumente”).
Φυσικά, το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας τούς έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του και, όπως το δικό μας Συμβούλιο, έτσι και αυτό ευλόγησε ως συνταγματικό τον στοχευμένο-υποχρεωτικό εμβολιασμό για συγκεκριμένες ομάδες.
Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι, αν προσφύγει στην δικαιοσύνη, θα δικαιωθεί, ξεχνά ότι ζει στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο της εποχής του κορωνοϊού. Σε αυτόν τον κόσμο, οι δικαστές έχουν μεταλλαχθεί από ανεξάρτητα-αντικειμενικά όργανα απονομής της δικαιοσύνης και προστασίας του πολίτη σε φερέφωνα καταλογισμού του αδίκου και διακινδύνευσης των συμφερόντων του πολίτη!

Αφήστε μια απάντηση