Διάταγμα «ΦΩΤΙΑ» δικαστίνας από την Φλωρεντία: «Τα εμβόλια COVID είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και αλλάζουν το DNA»
Δεν έχει σχέση με την επιστήμη η απόφαση, φωνάζουν οι επικριτές της…

Μια ψυχολόγος από την Τοσκάνη που είχε τεθεί σε αναστολή στην εργασία της επειδή δεν συμμορφώνεται με την υποχρέωση εμβολιασμού που επιβάλλει ο νόμος στα επαγγέλματα υγείας, επιστρέφει στην θέση της.

Αυτό αποφάσισε η αστική δικαστής, Susanna Zanda, η οποία ανακάλεσε την αναστολή της επαγγελματία που διέταξε το Διάταγμα.

«Δεν μπορεί να αναγκαστεί να υποβληθεί σε πειραματικά εμβόλια που είναι τόσο επεμβατικά ώστε να διεισδύσουν στο DNA, αλλοιώνοντάς το με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να είναι μη αναστρέψιμο με απρόβλεπτες επί του παρόντος επιπτώσεις για την ζωή και την υγεία», εξηγεί ο δικαστής σε έκτακτο διάταγμα.

Η δικαστής ισχυρίζεται ότι το άρθρο 32 του Συντάγματος «μετά την εμπειρία του ναζιφασισμού δεν επιτρέπει στο άτομο να θυσιάζεται για ένα αληθινό ή υποτιθέμενο συλλογικό συμφέρον και ακόμη λιγότερο να του επιτρέπει να υποβληθεί σε επεμβατικές ιατρικές δοκιμές, χωρίς ελεύθερη συναίνεση και ενημέρωση».

Το σκεπτικό υπενθυμίζει επίσης μια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο εθνικός δικαστής έχει «την υποχρέωση να μην εφαρμόσει οποιαδήποτε εθνική διάταξη που αντίκειται σε διάταξη του δικαίου της ΕΕ».

Το Τάγμα των Ψυχολόγων της Τοσκάνης -ΕΔΩ- αντιτίθεται στην απόφαση, ανακοινώνοντας πως «υπενθυμίζουμε ότι όλοι οφείλουν να σεβαστούν τις υγειονομικές εντολές, που είναι Διαταγή των ψυχολόγων της Τοσκάνης, και υποχρεούνται να τηρήσουν το νομικό διάταγμα 44 του 2021 για την υποχρέωση εμβολιασμού». Και καταλήγει: «Δεν θα δεχτούμε αυτή τη διάταξη obtorto. Επομένως θα εναντιωθούμε στα κατάλληλα φόρουμ».

Οι εμβολιαστές και οι ελεγκτές ειδήσεων που έσπευσαν να ασχοληθούν με το περιστατικό, όπως και με κάθε περιστατικό που αμφισβητεί τα εμβόλια COVID, αναφέρουν:

  • Το δικαστήριο της Φλωρεντίας δεν έχει εκδώσει ποινή που να κηρύσσει τα εμβόλια κατά του Covid-19 επικίνδυνα για την υγεία.
  • Πρόκειται για διάταγμα που αναφέρεται σε προσεχή ακρόαση στην αίθουσα του δικαστηρίου.
  • Το διάταγμα δεν αποδεικνύει επιστημονικά ότι τα εμβόλια Covid-19 μπορούν να τροποποιήσουν το ανθρώπινο DNA.

Πάντως, το διάταγμα που υπέγραψε η Σουζάνα Ζάντα αποτυπώνει στο χαρτί ότι από επιδημιολογική άποψη η κατάσταση του εμβολιασμένου ατόμου δεν είναι διαφορετική από εκείνη του μη εμβολιασμένου επειδή «και οι δύο μπορούν να μολυνθούν , να αναπτύξουν την ασθένεια και να μεταδώσουν την μόλυνση».

Στο κείμενο της διάταξης σημειώνεται επίσης ότι «μέχρι σήμερα, μετά από δύο χρόνια, τα συστατικά των ορών είναι ακόμη άγνωστα όπως και οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις όπως γράφουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές ενώ είναι γνωστό βραχυπρόθεσμα έχουν ήδη προκαλέσει χιλιάδες θανάτους και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες».

photo pixabay

el.gr

Αφήστε μια απάντηση