«Ρωσία, Κρήτη και… ΠΥΡΗΝΙΚΑ»! Οι Τούρκοι μύρισαν «αίμα» και ΟΡΜΑΝΕ, vid

Μέσα στο σόου που στήνεται η Άγκυρα ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ τις επιδιώξεις της…

Μέσα στο απίστευτο παιχνίδι προπαγάνδας σε βάρος των Ελλήνων (και όχι της ελλαδικής κυβέρνησης, την οποία αβαντάρει ο Ερντογάν, στήνοντας σόου δήθεν αντιπαράθεσης με τον Μητσιοτάκη) έχουν στήσει τις τελευταίες μέρες τα τουρκικά ΜΜΕ θέτοντας στο επίκεντρο την Κρήτη και διατυπώνοντας εξωφρενικά σενάρια.

Μέσα στην υπερβολή, όμως, παραθέτουν τις επιδιώξεις, θέτοντας παράλληλα την Ελλάδα στο στόχαστρο ρωσικών πυρηνικών όπλων.

Το CNN Turk κάνει λόγο για μία (μελλοντική;;;) εγκατάσταση αμερικανικών πυρηνικών όπλων στο νησί, ενώ Τούρκοι αναλυτές τραβούν περαιτέρω το σχοινί δείχνοντας την Κρήτη ως πιθανό σημείο σύγκρουσης, καθώς βρίσκεται πάνω στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο

 «Ίσως είναι προχωρημένες σκέψεις, αλλά υπάρχουν ερωτήματα αν τοποθετηθούν πυρηνικά (στην Κρήτη). Αφού στόχος θα είναι η Ρωσία», αναφέρει παρουσιάστρια του CNN Turk απευθυνόμενη στον Τούρκο στρατιωτικό αναλυτή, Μετέ Γιαράρ.

Η κίνηση αυτή της Τουρκίας αποσκοπεί στο να εξασφαλίσει ανοχή της Μόσχας σε πιθανή επιχείρηση κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Κρήτη!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ!!!!!!!

Δείτε το βίντεο:

 

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση