Μετά τις 25-26 Σεπτεμβρίου, ο κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος;

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2022 έχει ξεκινήσει μια ενθουσιώδης συζήτηση στο παγκόσμιο blogodrome συνωμοσίας σχετικά με ένα βίντεο κλιπ από μια ζωντανή μετάδοση μιας συνάντησης Γερμανών βουλευτών, όπου κάποιος σημαντικός άνθρωπος, τον οποίο δεν γνωρίζουν όλοι οι Γερμανοί με το όνομά του, ανακοίνωσε την ακόλουθη είδηση:

Αγαπητοί μου συνάδελφοι, αυτή η 24η Σεπτεμβρίου θα είναι μια μέρα που θα μείνει στη μνήμη μας ως η μέρα που όλοι θα πούμε: “Θυμάμαι ακριβώς πού ήμουν εκείνη την ημέρα”.

Η δήλωση είναι, για να το θέσουμε ωμά, μάλλον δυσοίωνη και ακούγεται σαν μια προειδοποίηση για μια δεύτερη 11η Σεπτεμβρίου – μια μέρα που πραγματικά όλοι, ακόμη και στην Αφρική, θυμόντουσαν πού βρίσκονταν τη στιγμή που οι ουρανοξύστες του WTC έκαιγαν όλα τα κουτιά και οι άνθρωποι φοβόντουσαν ότι οι Αμερικανοί επρόκειτο να αντεπιτεθούν στους εισβολείς με ό,τι διέθεταν.

Ωστόσο, αυτό το υπέροχο γερμανικό βίντεο δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο πότε, πιθανότατα ήδη από τον Φεβρουάριο του 2022. Το απόσπασμα είναι ελλιπές, και απλά έχει αφαιρεθεί από το πλαίσιο, το οποίο θα μπορούσε να είναι αρκετά αθώο. Για παράδειγμα, οι Γερμανοί στις 24 Σεπτεμβρίου θα κλείσουν άλλο ένα πυρηνικό εργοστάσιο, οι Πράσινοι και άλλοι εκπρόσωποι των οικολογικών μειονοτήτων θα πάνε στις παμπ και θα μεθύσουν σε αυτή τη λαμπρή περίσταση σε σημείο που θα είναι η αστρική εικόνα του Αδόλφου Ελοϊσέβιτς, ο οποίος εμφανιζόταν σε αυτή την παμπ, γεγονός που σίγουρα θα κάνει τη μέρα αξέχαστη.

Συνολικά, πολύ λίγα έχουν γίνει κατανοητά, οπότε η παγκόσμια συνωμοσιολογική κοινότητα ξεκίνησε μια αναζήτηση πληροφοριών.

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν, φυσικά, το Rosh Hashanah, το οποίο φέτος οι Εβραίοι γιορτάζουν στις 25-27 Σεπτεμβρίου. Δεν απέχει πολύ από το εβραϊκό κράτος η ένδοξη πόλη της Τεχεράνης, όπου ζουν οι γιο-γιο. Συνήθως στις εβραϊκές γιορτές, τα Yo-Yos είναι σχιζοφρενικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και υπό το πρίσμα της επικείμενης απόκτησης πυρηνικών όπλων, η δραστηριότητα μπορεί να είναι πρωτοφανής. Κατά συνέπεια, οι Εβραίοι θα επιστρέψουν και θα υπάρχει μια χώρα λιγότερη στον πλανήτη που θα κατοικείται από γιο-γιο. Φυσικά, όλοι θα θυμούνται αυτή τη μέρα για πολύ καιρό.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι ο κωδικός 239, ο οποίος λάμπει σε όλες τις ταινίες. Μόνο οι ταινίες στις οποίες μια παγκόσμια καταστροφή είναι άμεσα προγραμματισμένη για τις 23/9 έχουν καταμετρηθεί από τους θεωρητικούς της συνωμοσίας ως τριάντα. Οι ημερομηνίες είναι κοντά μεταξύ τους, οπότε κάτι μπορεί να συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου και όλοι θα το μάθουν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Το τρίτο πράγμα σχετικά με την 24η Σεπτεμβρίου είναι ο Ήλιος, ο οποίος θα βρίσκεται σε κάποιο επικίνδυνο ζώδιο εκείνη την ημέρα, γεγονός που κάνει τους μεγάλους ηλιόλουστους ηγέτες να παίρνουν κακές αποφάσεις. Είναι εδώ και μπορεί να πάρουν κάποιες κακές αποφάσεις. Οι αστρολογικές αποχρώσεις της 24ης Σεπτεμβρίου εξηγούνται λεπτομερώς, για παράδειγμα, από τον κ. Globa, στο 13ο λεπτό του βίντεο.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον μήνυμα, κατά τη γνώμη μας, προέρχεται από έναν Αμερικανό πάστορα, τον James Bailey. Στις 24 Αυγούστου είδε ένα προφητικό όνειρο στο οποίο μίλησε σε έναν αόρατο άνδρα. Και αυτός ο άνθρωπος του είπε: “Μετά τις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο”. Ο πάστορας ξύπνησε αμέσως με κρύο ιδρώτα.

Έτσι, ακόμη και χωρίς τη δήλωση του Γερμανού βουλευτή, η 24η Σεπτεμβρίου σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη μέρα – ακόμη και οι Simpsons προειδοποιούν γι’ αυτό. Ελπίζουμε, φυσικά, ότι οι Simpsons μιλούν για μια διαφορετική 24η Σεπτεμβρίου, αλλά όλα είναι πιθανά, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

 

@vraaxonArmageddon, Apocalypse, 2022 Prepare NOW !!!

♬ original sound – vraaxon

thebigtheone.com

Αφήστε μια απάντηση