Ναύαρχος των ΗΠΑ βαράει «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ»: «Πρέπει να τα βρούμε με την Ρωσία – ΑΝΗΣΥΧΩ» – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Όλο και περισσότεροι στρατιωτικοί βλέπουν τον κίνδυνο που αγνοούν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι…

Ο Michael Glenn Mullen είναι απόστρατος ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος υπηρέτησε ως ο 17ος πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας!

Όπως δήλωσε στο παρακάτω βίντεο, «ανησυχεί για την γλώσσα» του Μπάιντεν για τον πυρηνικό πόλεμο, ενώ συμβουλεύει επίσης ότι οι ΗΠΑ πρέπει να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προσπαθήσουν να φτάσουν στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν με την Ρωσία.

Το να το λέει αυτό ναύαρχος των ΗΠΑ αποκτά βαρύνουσα σημασία και δείχνει πως οι άνθρωποι της «πολεμικής πιάτσας», αν μας επιτρέπεται ο όρος, βλέπουν με την ΔΥΝΑΜΙΚΗ του αντιπάλου από την Ανατολή και κρούουν των κώδωνα του κινδύνου!

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Λαμβάνω σοβαρά υπ΄ όψιν τον Πούτιν, έχει πολλές επιλογές! Μπορεί να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά, πολύ χαμηλής ισχύος!

Είναι ένα “ζώο στριμωγμένο στην γωνία,” με ό,τι συνέβη με την γέφυρα που ανατινάχθηκε. Μία γέφυρα που ήταν σημαντική τόσο από πλευράς επιχειρήσεων όσο και συμβολικής σημασίας.

Οπότε νομίζω πως πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά και να αναλογιστούμε ποιες θα είναι οι προϋποθέσεις για μία ανάλογη απάντηση από πλευράς μας, αλλά επίσης δείχνει και την ανάγκη να κάτσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Δείτε το βίντεο:

 

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση