Έλληνας Dr Καρδιοχειρουργικής: «Έπρεπε χτες να έχουν αποσυρθεί τα εμβόλια»

Τη δική του άποψη σχετικά με την αντιμετώπιση της γρίπης, αλλά και τα εμβόλια, εξέφρασε ο καρδιοχειρουργός Νίκος Παπαδόπουλος στον Στέφανο Δαμιανίδη και τον FOCUS FM 103.6, εκφράζοντας παράλληλα την αντίθεσή του στην πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση έναντι των εποχικών ιώσεων.

Ο κ. Παπαδόπουλος ξεκινά με ένα σχόλιο για την άποψη συναδέλφων του που δημοσίως (μέσω των καναλιών) κατηγορούν τους νέους ότι δεν πρόσεξαν κατά την περίοδο των γιορτών τα μικρόβια που κυκλοφορούν: « Είναι δυνατόν να λένε τηλειδικοί ότι τα παιδιά τα Χριστούγεννα πήγαν σε πάρτι (ενννοώντας ότι δεν υπήρχαν αποστάσεις ασφαλείας); Πήγανε στα πάρτι και καλά κάνανε και καλά κάνανε και “κολλήσαν” ιώσεις . Μη ξεχνάτε τι λέει η φυσιοπαθολογία του ανθρώπου. Έτσι είναι ο άνθρωπος, η φυσιοπαθολογία, το DNA του. Περνάει κοινά κρυολογήματα 2-5 φορές το χρόνο, ανάλογα με την κατάσταση του ανοσοποιητικού, τις ηλικίες»

Και συνεχίζει αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επαναφοράς της χρήσης μάσκας στις σχολικές μονάδες: «Γιατί να τα βάζουμε μάσκες τα παιδιά; Όταν βγήκανε τόσες εργασίες που λένε ότι κάνανε κακό (σ.σ οι μάσκες), πιέσαν τις ιώσεις, δημιουργήσαν τόσα προβλήματα με την αλλαγή της χλωρίδας στο ρινοφάρυγγα με την υγρασία, τη θερμοκρασία κλπ;»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν η διατήρηση αποστάσεων αποτρέπουν το να ασθενήσει κάποιος ο κ. Παπαδόπουλος είναι ξεκάθαρος: «Το παιδί πρέπει να έρθει σε επαφή με τα μικρόβια. Και ο λόγος απλός. Να εκγυμναστεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Να δημιουργηθούν “μνήμες” (κυτταρικές), να δημιουργηθούν αντισώματα. Πως είναι δυνατόν να βάλεις το παιδί στη… γυάλα; Θα είναι ένας ευάλωτος οργανισμός που “φου” να το κάνεις θα αρρωσταίνει και θα έχει διάρκεια».

Ο κ. Παπαδόπουλος, ερωτηθείς για την αύξηση των προβλημάτων υγείας και την εμφάνιση νέων ειδών καρκίων που παρτηρούνται μετά την εμφάνιση των εμβολίων κατά της covid-19, απαντά: «Ζούμε από το ανοσοποιητικό σύστημα. Η έκπτωση του ανοσοποιητικού μας προκαλεί αυτά ακριβώς που είπατε. Υπάρχουν εργασίες (σ.σ έρευνες) που δείχνουν ότι μετά τα εμβόλια, που παράγουν αυτή την ακίδα, που είναι τοξική, δημιουργεί βλάβες στο DNA. Το DNA είναι μια αλυσία η οποία είναι τυλιγμένη σε κάτι πρωτεΐνες, τις ιστόνες. Και αυτή η ακίδα προκαλεί βλάβη και δε μπορεί να επανορθωθεί το DNA».

«Ο κάθε οργανισμός είναι μερικά τρισεκατομμύρια κύτταρα, που συνεργάζονται μεταξύ τους. Όταν, λοιπόν, έχουμε βλάβες στο DNA,επεμβαίνει το ανοσοποιητικό και καταστρέφει αυτά τα κύτταρα. Τώρα δεν υπάρχουν αυτοί οι μηχανισμοί μετά από τους πολλούς εμβολιασμούς  που υποστηρίζουν ορισμένα άρθρα ότι η επιδιορθωτική ικανότητα του DNΑ έχει εκπέσει», προσθέτει.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δήλωση του επιστήμονα για πρόσφατα δημοσιευμένο άρθρο από τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα λέει: «Η Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία δημοσίευσε στις 4 Ιανουαρίου άρθρο, το οποίο δείχνει ότι 2/9 άτομα που παρουσιάζουν μυοκαρδίτιδα οφείλεται στην τοξική επίδραση της ακίδας. Όσο πιο υψηλά ήταν τα επίπεδα της ακίδας, τόσο πιο σοβαρές είναι ήταν οι μυοκαρδίτιδες», αποδεικνόντας την επικινδυνότητα που έχουν τα εμβόλιακατά της covid-19.

«Έπρεπε χθες να είχαν απαγορευτεί τα εμβόλια ή αν όχι, να μην υπήρχε σαφέστατα καμία υποχρεωτικότητα και ούτε μία προτροπή. Άλλωστε, κάθε ιατρική πράξη από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι θέμα γιατρού και ασθενή. Τώρα βλέπουμε να καταρρίπτονται βασικές αρχές, θεμέλια της επιστήμης μας», επισημαίνει.

Η συζήτηση παρέμεινε στο ζήτημα των εμβολίων και των θλιβερών στατιστικών στοιχείων που βλέπουν καθημερινά το “φως” της δημοσιότητας με θανάτους εμβολιασμένων αθλητών. «Η επιστημονική αλήθεια δε πρέπει να κρύβεται. Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι γίνανε μηχανισμοί παραγωγής μιας τοξικής ακίδας. Και ξέρετε ποιες είναι οι μεγαλύτερες και δυνατότερες μηχανές; Οι νέοι. Και ξέρετε ποια είναι η… “αφρόκρεμα” των νέων, η προσωποποίηση της υγείας; Οι αθλητές μας», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Ολοκληρώνοντας, ο καρδιοχειρουργός εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την πορεία των ιώσεων το χειμώνα στις μικρές ηλικίες: «Ευτυχώς, παρ’ όλο που μας πατήσανε με η μπότα (σ.σ η Πολιτεία με τα μέτρα αντιμετώπισης κατά της πανδημίας) αυτά τα δύο χρόνια, οι Έλληνες είναι ατίθασος λαός. Και τα ελληνόπουλα και βγήκανε και “κολλήσανε” τις ιώσεις και δε θα είναι σοβαρό το πρόβλημα. Αφήστε τους ανθρώπους να εξελιχθούν φυσιλογικά. Μη τους περιορίζετε. Θα έχουμε τις ίωσεις. Πότε δεν είχαμε ιώσεις».

focusfm.gr

Αφήστε μια απάντηση