Έτσι εισχωρούν στα υπουργικά συμβούλια!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με αφορμή την Σύνοδο που ξεκινά στο Νταβός

Όλα στην φόρα μέχρι να έρθει η ώρα να αντικατασταθούν πλήρως και οι πολιτικοί…

«Η Κοινότητα Young Global Leaders είναι ένας επιταχυντής για μια δυναμική κοινότητα εξαιρετικών ανθρώπων με όραμα, θάρρος και επιρροή να οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Η αυξανόμενη συνδρομή μας με περισσότερα από 1.400 μέλη και αποφοίτους 120 εθνικοτήτων περιλαμβάνει καινοτόμους πολίτες και επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, πρωτοπόρους τεχνολογίας, εκπαιδευτικούς, ακτιβιστές, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και άλλους.

Σε ευθυγράμμιση με την αποστολή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, επιδιώκουμε να προωθήσουμε τη συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα προς το παγκόσμιο δημόσιο συμφέρον. Μας ενώνει η πεποίθηση ότι τα σημερινά πιεστικά προβλήματα αποτελούν μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον πέρα ​​από τομείς και όρια».

Αυτά αναφέρονται για τους ΝΕΑΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, οι οποίοι στρατολογούνται και διεισδύουν σε κυβερνήσεις για να προωθήσουν την πολιτική της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Από τον επικεφαλής, Κλάους Σβαμπ έχει βραβευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ είναι μέντορας και του Αλέξη Τσίπρα.

Και τώρα θα δώσει το «παρών» στην Σύνοδο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), το οποίο δημοσίευσε, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, τα κύρια θέματα της ατζέντας για το επερχόμενο συνέδριο του Νταβός το 2023 (16-20/1), δίνοντας ΠΡΟΓΕΥΣΗ του τι ετοιμάζεται από εδώ και πέρα για όλους μας, καθώς η φτώχεια θα ΕΝΤΑΘΕΙ στον δυτικό κόσμο (ΕΔΩ)!!!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

unsplash

el.gr

Αφήστε μια απάντηση