«Είναι μία ΣΕΚΤΑ»!!! Ευρωβουλευτής ξεσπά κατά του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ που πήγε ο Μητσοτάκης, vid

Όταν ακούγονται αυτά στις Βρυξέλλες ισχύουν τα οχταπλάσια…

Ο Κροάτης ευρωβουλευτής, Mislav Kolakusic, εξαπέλυσε βέλη εναντίον του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, από τον επίσημο λογαριασμό του!!!

Έκανε λόγο για «συνάντηση της πιο επικίνδυνης διεθνούς οργάνωσης του πλανήτη», στην οποία συμμετείχε με θέρμη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και συνέχισε:

«Η οργάνωση απαρτίζεται από επιχειρήσεις, δισεκατομμυριούχους, λομπίστες και πολιτικούς εκλεγμένους με τα χρήματά αυτών.

Ιδρυτής του είναι ο περιβόητος Klaus Schwab (σ.σ. Πρόκειται απλά για αρχί-τσιράκι, ο οποίος προωθεί τις ανακοινώσεις του παγκοσμίου ηγέτη).

Δεν υπάρχει κανένας μεγαλύτερος κίνδυνος για το κράτος δικαίου και για την ελεύθερη αγορά από αυτήν την σέκτα.

Είναι η μεγαλύτερη δικτυωμένη οργάνωση των συνωμοτών του πλανήτη, που δημιουργεί όλες τις ατζέντες των οποίων έχουμε γίνει μάρτυρες τις τελευταίες δεκαετίες: πολέμους, πανδημίες και πολιτικές των επονομαζόμενων πράσινων μεταβάσεων, οι οποίες οδηγούν στην φτωχοποίηση και στον βασανισμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη εν αντιθέσει με τον δικό τους τεράστιο πλουτισμό (σ.σ. Δεν τους ενδιαφέρει το χρήμα. Έχουν όλο το χρήμα τα αφεντικά τους!!! Θέλουν να προωθήσουν τον καταναγκασμό και τον έλεγχο και των πιο κρυφών μας σκέψεων).

Η ίδια η ομάδα αυτή διακηρύσσει ότι ο παγκοσμιοποιημένος πλανήτης διοικείται καλύτερα από επιλεγμένες απ’ τους ίδιους πολυεθνικές εταιρείες, κυβερνήσεις και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Η ιδέα τους είναι: Εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε, εμείς δεν συμμετέχουμε σε δημοκρατικές εκλογές, αλλά εμείς κυβερνάμε.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι εξ ορισμού ο μεγαλύτερος δημιουργός διαφθοράς στον πλανήτη, ένα μέρος όπου οι πολυδισεκατομμυριούχοι συναντούν εκείνους που κατέχουν πολιτική εξουσία σε χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον πλανήτη».

 

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση