ΠΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ.! Η ΕΥΩΔΙΑΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΥΤΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ….

Το 1979 ήρθε ο ανώτατος διοικητής χωροφυλακής Τριπόλεως με τον διοικητή του Άστρους. Επιθεώρησαν την εικόνα και όπως είπε ο διοικητής στους Αγιοπετρίτες ουδεμία νοθεία υπάρχει.

Δεν ήταν θεοφοβούμενος προηγουμένως αλλά όταν είδε ο ίδιος το θαύμα με τα δικά του μάτια είπε:
-«Μεγάλος Θεός υπάρχει».

Όταν ένας χημικός εκ Τριπόλεως πήρε να κάμει χημική ανάλυση στο Μύρο της Παναγίας, με θαυματουργική δύναμη δεν είδε τίποτα το φυσικό και ανεβόησε: – «Μέγας Θεός υπάρχει».

Το Μύρον της Παναγίας για χρόνια έβγαινε κατά τον τρόπον που περιέγραψα παραπάνω. Ύστερα από λίγα χρόνια έγινε ένας μεγάλος σεισμός και από τότε τρέχει διαρκώς το τζάμι και δεν στεγνώνει.

Το σκουπίζουμε και σε λίγες ώρες πάλι γεμίζει.
πλέον έρχονται προσκυνηταί από την πρωτεύουσα, από ολόκληρη την Ελλάδα και από το εξωτερικό και όσοι δεν μπορούσαν να έλθουν μας έστελναν γράμματα και ζητούσαν το Άγιο Μύρο της Παναγίας.

Το Άγιο Μύρο θαυματουργεί και πολλοί ασθενείς θεραπεύονται.

Ανυσία μοναχή της Ι. Μ. Παναγίας Μαλεβής

-Ό,τι λέει και ζητάει η Παναγία από το Χριστό, γίνεται! Ποτέ δεν αστόχησε η Παναγία, να ζήτησε δηλαδή κάτι και να μην έγινε.
Πάντα γίνεται!

Η Παναγία είναι το τελευταίο δημιούργημα, που θα αποφασίσει κάτι για εμάς.

Καθώς αποφασίζει ο Χριστός κάτι για εμάς, θα πρέπει και η Παναγία να το επικυρώσει.
Και εάν οι θέσεις είναι αντίθετες, τότε η Παναγία κάμπτει τα γόνατα, εκλιπαρεί και δακρύζει, μπροστά στο Χριστό, έστω και για τη σωτηρία μιας Ορθοδόξου ψυχής.

Το λέω αυτό, για να δείτε την παρρησία, το κύρος, την δύναμη και την αγάπη που έχει η Παναγία, τόσο στο Χριστό, όσο και στον καθένα από εμάς ξεχωριστά τους Ορθοδόξους.

Όσοι λοιπόν την τίμησαν και την τιμούν, θα τους ανταποδώσει την τιμή. ”

Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα

ΒΟΉΘΕΙΆ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ

Πολυξένη Ρέρρα

Αφήστε μια απάντηση