«Συντονισμένες επιθέσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε εγκαταστάσεις τροφίμων» – Πληροφοριοδότης ΣΠΑΕΙ την σιωπή του, vid

Σοκαριστικά τα όσα συμβαίνουν και όλοι εύχονται να μην ισχύουν!!! Γιατί ΑΝ ισχύουν έρχεται ΧΑΟΣ!!!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεκάδες εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων έπιασαν ύποπτα φωτιά τον περασμένο χρόνο.

Ο πληροφοριοδότης της Eco Health Alliance , ειδικός σε θέματα βιοτρομοκρατίας , στρατιωτικός βετεράνος και επιστήμονας Δρ. Andrew Huff έχει μια πιθανή εξήγηση για τις πυρκαγιές στον εφοδιασμό τροφίμων.

Όπως αναφέρεται, ο Huff έχει πρόσβαση σε κυβερνητικές πληροφορίες σχετικά με την προσομοίωση επίθεσης σε προμήθεια τροφίμων. Οι πληροφορίες προέρχονται από το Εργαλείο Αξιολόγησης Κρισιμότητας του Τομέα Τροφίμων και Γεωργίας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ( FASCAT ). Αυτό περιλαμβάνει επίσης ποια μέρη κινδυνεύουν ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τον Χαφ, τον οποίο οι αρχές παρενοχλούν λόγω της φύσης της δουλειάς του από το 2019, η κυβέρνηση των ΗΠΑ συντόνισε τις επιθέσεις στις εγκαταστάσεις τροφίμων. Αλλά, επιπλέον, συνέβη και κάτι αξιοσημείωτο : ο σκληρός δίσκος με τα δεδομένα FASCAT εξαφανίστηκε.

Από τότε, έχουν γίνει περίπου 200 επιθέσεις σε εργοστάσια τροφίμων σε όλο τον κόσμο, οι περισσότερες από αυτές στις ΗΠΑ, εξήγησε.

Γιατί λαμβάνουν χώρα αυτές οι επιθέσεις;;; Στήνεται ένα μεγάλο δίκτυο όχι μόνο στις ΗΠΑ, όπως πρώτο ενημέρωσε το ΕΛ, αλλά σε όλον τον κόσμο!!!

Δείτε τι λέει ο Huff:

 

photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση