Τρομερές προφητείες για τον αντίχριστο | Αγίου Λαυρέντιου του Τσέρνιγκωφ

Τρομερές προφητείες για τον αντίχριστο | Αγίου Λαυρέντιου του Τσέρνιγκωφ

Λίγο πριν τη βασιλεία του Αντιχρίστου ακόμα και εκείνες οι εκκλησίες που θα έχουν κλείσει, θα επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό τους. Θα επιχρυσώσουν τους θόλους των καμπαναριών και των καθεδρικών ναών και όταν ολοκληρώσουν και τον κύριο ναό, τότε θα έχει έρθει ο καιρός για την ενθρόνιση του Αντιχρίστου.

Αυτή η αποκατάσταση των καθεδρικών ναών θα συνεχιστεί μέχρι τη στιγμή της στέψης του Αντιχρίστου. Θα έχουμε τότε μία πρωτοφανή λαμπρότητα. Βλέπετε πόσο πανούργα και ύπουλα προετοιμάζονται για όλο αυτό το κακό; Όλοι οι καθεδρικοί ναοί τότε θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι, όπως ποτέ πριν τα περασμένα χρόνια αλλά δε θα πρέπει οι Χριστιανοί τότε να μπαίνουν στους ναούς αυτούς για την αναίμακτη θυσία του Ιησού Χριστού.

Προσέξτε και θυμηθείτε. Θα υπάρχουν τότε εκκλησίες αλλά οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να παραβρεθούν μέσα σε αυτές. Όσοι θα μπαίνετε εκεί θα συναθροίζεστε ως πλήρης σατανική συναγωγή. (Αποκάλυψη 2.9) Δε θα υπάρξει καμία επιείκεια από το Χριστό σε εκείνους που θα πάνε εκεί μέσα.

Σχετικά με τον Αντίχριστο:

Ο Αντίχριστος θα στεφθεί βασιλιάς σε ένα θαυμάσιο ξαναφτιαγμένο ναό στην Ιερουσαλήμ με τη συμμετοχή του κλήρου και του τότε Πατριάρχη της Ρωσίας. Θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος και έξοδος από την Ιερουσαλήμ για τον καθένα. Αλλά μη δοκιμάσετε να πάτε εκεί μετά από όλα αυτά γιατί όλα θα έχουν γίνει έτσι, ώστε να εξαπατηθείτε. (Ματθ. 24. 24)

Ο Αντίχριστος θα γνωρίζει πολύ καλά όλα τα σατανικά καλοπιάσματα και θα παρουσιάσει μεγάλα σημάδια. Ολόκληρος ο κόσμος θα τον ακούσει και θα τον δει. Θα σφραγίσει τους δικούς του ανθρώπους με τη σφραγίδα του σατανά και θα μισήσει πολύ την Ορθόδοξη Ρωσία. Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε.

Θα υπάρξει τότε ένας πόλεμος και από όπου θα περάσει δε θα μείνει κανένας ζωντανός αλλά πριν από εκείνον τον καιρό ο Κύριος θα στείλει με δευτερεύουσες ασθένειες το θάνατο στους αδύνατους στην πίστη, ώστε να σώσει τις ψυχές τους και να μην κολαστούν από την προδοσία. Και αυτό διότι στη διάρκεια του καιρού του Αντιχρίστου δε θα υπάρχει πλέον οποιοσδήποτε θάνατος.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δε θα είναι πια για τη μεταμέλεια των ανθρώπων, όπως οι προηγούμενοι αλλά για να γίνει η εκμηδένισή τους. Αλλά ο Κύριος θα αφήσει ζωντανούς τους ισχυρότερους στην πίστη, για να αντιμετωπίσουν τον επερχόμενο Αντίχριστο.

Ο ανώτατος ειρηνοποιός

Ο σεβάσμιος στάρετς Λαυρέντιος του Τσέρνιγκωφ έλεγε, ότι θα έρθει ένας καιρός που θα παλεύουν και θα παλεύουν μεταξύ τους τα έθνη και ένας παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Και μέσα στην πολλή ασάφεια της κατάστασης αναζητώντας την ειρήνη θα πουν:

«Αφήστε μας να διαλέξουμε μόνοι μας έναν ενιαίο βασιλιά για όλην την κατοικημένη γη.»

Και θα τον εκλέξουν. Θα εκλέξουν τον Αντίχριστο ως καθολικό βασιλιά και ανώτατο καθολικό ειρηνοποιό. Μόλις αρχίσουν να ψηφίζουν για ένα ενιαίο άτομο σε όλον τον κόσμο, να ξέρετε ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος και ότι θα είναι θανάσιμα απαγορευμένο στους πιστούς Ορθόδοξους Χριστιανούς να ψηφίσουν γι΄αυτόν τότε.

Οι Ρώσοι θα μετανοήσουν των θανάσιμων αμαρτιών τους, επειδή επέτρεψαν την αντίχριστη ασέβεια, για να κρατήσουν στην εξουσία τη Ρωσία. Αλλά όμως θα υπάρξει μια ραγδαία πνευματική αλλαγή. Η Ρωσία μαζί με όλα τα σλαβικά έθνη και τα εδάφη θα αποτελέσει ένα δυνατό βασίλειο. Θα κυβερνηθεί από έναν Ορθόδοξο βασιλέα με θεϊκό χρίσμα.

Ο εκλεκτός του Θεού

Λόγω αυτού όλα τα σχίσματα και οι αιρέσεις θα εξαφανιστούν μακριά από τη Ρωσία. Δε θα υπάρξει καμία δίωξη της Ορθόδοξης εκκλησίας. Ο Κύριος θα δείξει το έλεός του στην Αγία Ρωσία πριν την εποχή του Αντιχρίστου. Τότε όλα τα άλλα έθνη εκτός της Ρωσίας και των Σλάβων θα κυβερνηθούν από τον Αντίχριστο και θα υποβληθούν σε όλα τα βασανιστήρια που περιγράφονται στις ιερές γραφές.

Στη Ρωσία εν τούτοις θα υπάρξει μια χαρά, μία άνθηση πίστεως αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, γιατί ο φοβερός δικαστής θα έρθει και εκεί για να δοκιμάσει τους ζωντανούς αλλά και τους πεθαμένους σχετικά με το πρόσωπο του Αντιχρίστου στην ιερή θέση.

Ευλογημένος και τρισευλογημένος θα είναι αυτός που δε θα παρασυρθεί από δω και πέρα και δε θα δει ως Θεό το αηδιαστικό πρόσωπο του Αντιχρίστου. Οποιοσδήποτε θα τον δει τότε και θα ακούσει τα βλάσφημα λόγια του να υπόσχεται όλες τις ευλογίες και τις χαρές στους ανθρώπους θα παραπλανηθεί πηγαίνοντας μπροστά του και θα τον λατρέψει χάνοντας έτσι την αιώνια ζωή και όμηρος στη φωτιά την αιώνια.

Ρωτήσαμε τον πατέρα Λαυρέντιο πώς θα είναι ο Αντίχριστος και αυτός μας απάντησε μέσα στα δάκρυα:

«Αυτός θα σταθεί στον ιερό θρόνο και επιδεικνύοντας ψεύτικα θαύματα θα εξαπατήσει όλους αυτούς που βρίσκονται μακριά από το Θεό. Ο κόσμος ολόκληρος θα τον δει ταυτόχρονα και μεμιάς.»

Σε ποιον ιερό θρόνο θα καθήσει; Στην εκκλησία;

Ο σεβάσμιος Λαυρέντιος είπε:

«Όχι στην εκκλησία αλλά στα σπίτια μας. Παλαιότερα χρησιμοποιούσαμε το εικονοστάσι στη γωνία που ήταν οι ιερές εικόνες. Κατόπιν όμως σε εκείνους τους χρόνους του Αντιχρίστου θα έχουν εφευρεθεί σαγηνευτικά μέσα εξαπάτησης των ανθρώπων.»

 

Αφήστε μια απάντηση