Ο Bill Gates “θάβει” τον Ζελένσκι: Από τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ κυβερνήσεις στον κόσμο η ουκρανική, vid

«Ο κόσμος δεν περίμενε ότι η Ουκρανία θα πετύχαινε κάτι ενάντια στη Ρωσία».

Σχόλιο για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν το φιλοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι έκανε στο περιθώριο συνέντευξής του ο δισεκατομμυριούχος και “μέγας φιλάνθρωπος”, Bill Gates.

Χαρακτήρισε την ουκρανική κυβέρνηση ως μία από τις χειρότερες της υφηλίου και επέστησε την προσοχή στους “δυστυχείς Ουκρανούς πολίτες που έχουν την ατυχία να διοικούνται από τέτοια άτομα”.

“Λυπάται” που η καταστροφή της Ουκρανίας θα συνεχίζεται για άγνωστο διάστημα, σημειώνοντας πως είναι μία χώρα “πολλά υποσχόμενη”, προφανώς εννοώντας για τα σχέδια των υπερδιεθνιστών.

«Ξέρετε, η ουκρανική κυβέρνηση είναι μία από τις χειρότερες στον κόσμο. Διεφθαρμένη που ελέγχεται από λίγους πλούσιους. Είναι πραγματικά ατυχές για τους ανθρώπους της Ουκρανίας. Η Ουκρανία έχει καλύτερη γεωργική γη από τις ΗΠΑ. Είναι το καλάθι με το ψωμί της Ευρώπης. Είναι μία απίστευτη τοποθεσία.

Οπότε ελπίζουμε ότι θα ξαναχτιστεί μετά τον πόλεμο. Είναι μία χώρα πολλά υποσχόμενη αλλά έχει καταστραφεί. Και κανείς δεν γνωρίζει για πόσο διάστημα θα συνεχιστεί αυτό»:

(φωτο:eurokinissi)

el.gr

Αφήστε μια απάντηση