Nα ρωτήσουμε κάτι. Αν το ηφαίστειο κάνει ΜΠΑΜ; Και τι είναι αυτό το ΜΠΑΜ που μας είπε η γερόντισσα Λαμπρινή;

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Ας πάμε όμως σήμερα σε μια είδηση.

“Σαντορίνη: Βρετανός γεωφυσικός προειδοποιεί για το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπος
Ο Καγετάν Κραπκίβιτς τονίζει ότι, αν και δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος, το ηφαίστειο χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση και επαγρύπνηση.
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει Βρετανός γεωφυσικός του Imperial College του Λονδίνου για το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπος στη Σαντορίνη, το οποίο, όπως επισημαίνει, αποτελεί σοβαρή απειλή.
 
Τόνισε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος, όπως αναφέρουν η βρετανική εφημερίδα «Guardian» και η βερολινέζικη «Morgenpost».”
 
Ένα κατοπιστικο άρθρο της Ασημίνας Αγγελινη  στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Ο γεωφυσικός Καγετάν Κραπκίβιτς, που ηγείται μιας ερευνητικής ομάδας στο Imperial College του Λονδίνου, καλεί τους Έλληνες επιστήμονες να είναι σε εγρήγορση τοποθετώντας ένα σύστημα συνεχούς παρακολούθησης. Ουσιαστικά, κάνει λόγο για ένα δίκτυο μέτρησης σε πραγματικό χρόνο με το οποίο θα μπορούσε κανείς να εκτιμήσει καλύτερα «πότε θα μπορούσε να συμβεί μια έκρηξη», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Morgenpost».
Για την βρετανική εφημερίδα «Guardian», οι Έλληνες δεν πρέπει να εφησυχάζουν, καθώς επί σχεδόν 400 χρόνια, ο Κολούμπος, λίγο έξω από την Σαντορίνη, δεν «κοιμάται»».
 
«Ένας θάλαμος μάγματος που δεν είχε ανιχνευθεί προηγουμένως γεμίζει σταδιακά με τήγμα, γεγονός που δείχνει στους ερευνητές ότι πρέπει να παρακολουθούν το ηφαίστειο σε πραγματικό χρόνο», αναφέρει το σχετικό άρθρο επικαλούμενο την έρευνα του Imperial College του Λονδίνου.”

” Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει επίσης ότι ο Κολούμπος εξερράγη τελευταία φορά το 1650 μ.Χ προκαλώντας τον θάνατο 70 ανθρώπων που εισέπνευσαν τα αέρια της έκρηξης και υπέστησαν δηλητηρίαση.

Τότε, η έκρηξη οφειλόταν στο συσσωρευμένο μάγμα σε αντίστοιχο μαγματικό θάλαμο, πιθανώς σε αντίστοιχο βάθος 3 έως 4 χιλιομέτρων κάτω από τον βυθό.”

” Σύμφωνα με τις πρόσφατες εκτιμήσεις της ομάδας του γεωφυσικού Καγετάν Κραπκίβιτς, μετά την τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου το 1650 μ.Χ., ο μαγματικός θάλαμος μεγαλώνει, κατά μέσο όρο, με ρυθμό περίπου 4 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων το χρόνο.


Ο συνολικός όγκος που έχει συσσωρευθεί στο «ρεζερβουάρ» μάγματος (μαγματικό θάλαμο) κάτω από τον Κολούμπος, υπολογίζεται σε 1,4 κυβικά χιλιόμετρα.” 
Περισσότερα στο ενημερωτικό αυτό άρθρο βλ.https://www.protothema.gr/environment/article/1333410/sadorini-vretanos-geofusikos-proeidopoiei-gia-to-upothalassio-ifaisteio-koloubos/

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Η ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ
Πολλές φορές αναλογιστηκαμε :
 
το ΜΠΑΜ της Γερόντισσας Λαμπρινής μπορεί να προέλθει από το σκάσιμο ενός ηφαιστείου ;;; μακάρι να μην γίνει τίποτε αλλά ας ψαχτούμε γύρω μας και μέσα μας 
 
Η γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, μας προειδοποιεί από το 1997 μιλώντας πιο αποκαλυπτικά από άλλες μαρτυρίες, για το ΜΠΑΜ της Αθήνας! ( ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ;;) 
 
Αυτό, με μεγάλη Θεολογική ακρίβεια, λέει η γερόντισσα Λαμπρινή, δεν γίνεται από τον Χριστό σαν άνθρωπο, παρά το ότι οι άνθρωποι αδιαφορούν γι’ αυτόν και περιφρονούν τον νόμο Του. 

 

ΠΗΓΗ https://agiospatrokosmas.gr/nea/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, σε προφητική ομιλία που έγινε πριν 30 χρόνια περίπου, όπως θα τον ακούσουμε στο βίντεο αναφέρει: “Σε μια νύχτα, σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα! Έρημος ο τόπος και όλοι έξω στα χωράφια, λόγω της πείνας θα σκοτώνονται για μια πατάτα”.

Επίσης, ο πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, μίλησε για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα και είπε ότι αυτός θα γίνει για πνευματικούς λόγους, ενώ κάποιοι στοργικά, συμβουλεύουν όσους έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν τα πατρικά σπίτια στα χωριά των προγόνων μας, που τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια, έχουν μαραζώσει, αλλά θα γεμίσουν και πάλι με ζωή και θα σώσουν πολλούς.

Η Γερόντισσα Λαμπρινή μάλιστα αναφέρει πως τα χωριά της Ηπείρου θα φιλοξενήσουν πολλούς Έλληνες που θα έρθουν από το Νότο, λόγω των γεγονότων.

Είναι καλό όμως να γνωρίζουμε πως οι προφητείες δίδονται από τους Αγίους μας για να μην γίνουν! Αυτό είναι το νόημα της προφητείας, όπως μας το εξηγεί ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, το καύχημα των Ορθοδόξων:

«Επειδή λοιπόν πολλά από τα επερχόμενα δεινά δεν τα βλέπουμε εμείς οι στα χαμηλά βαδίζοντες, οικονόμησε η χάρη του Θεού, τους Αγίους προφήτας, σαν από υψηλό τόπο της προφητείας στεκομένους, την επικείμενη να έλθει σ΄ εμάς οργή του Θεού από μακριά προμηνύοντας, να αποκρούσωμε την θεήλατο πληγή. Έχοντας επαναφέρει έγκαιρα δια της μετανοίας, και έχοντας ανορθώσει την πεσμένη μας ψυχή».

 

Καλή μετάνοια και καλό αγώνα! Ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός ο πατέρας τους Γένους μας να είναι μαζί μας!

Παρακολουθείστε το Βίντεο:

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Η Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, είχε συχνά επισκέψεις του Κυρίου που τη διαφώτιζε και την καθοδηγούσε. Της πρωτο-εμφανίσθηκε με αρχιερατική αμφίεση τότε που ήταν 8 ετών και προσπαθούσε να καταλάβει το ευαγγέλιο. Της απεκάλυπτε επίσης, ο Κύριος, τι σημαντικό θα συμβεί στο μέλλον, ώστε να είναι προετοιμασμένη αυτή η ίδια αλλά και όλοι όσοι θα την άκουγαν με πίστη.

Ο λόγος του Κυρίου από τη γερόντισσα έρχεται άμεσα από αυτό το βίντεο και μιλάει πιο αποκαλυπτικά από άλλες μαρτυρίες, για το ΜΠΑΜ της Αθήνας. Αυτό, με μεγάλη Θεολογική ακρίβεια, λέει η γερόντισσα Λαμπρινή, δεν γίνεται από τον Χριστό σαν άνθρωπο, παρά το ότι οι άνθρωποι αδιαφορούν γι’ αυτόν και περιφρονούν τον νόμο Του.

Έτσι μας διδάσκει να μην επιθυμούμε την καταστροφή των (κατά τη γνώμη μας) κακών και αμαρτωλών ανθρώπων, αλλά να ευχόμεθα υπέρ αυτών όπως έκανε ο Ίδιος υπέρ των σταυρωτών Του. Συγχρόνως, όμως, ο Κύριος είναι και Θεός τέλειος και διοικεί και κρίνει αγγέλους και ανθρώπους με τον δίκαιο και αιώνιο πνευματικό νόμο Του.

Το Μπαμ της Αθήνας είναι μια (μερική) κρίση του Θεού, που θα έχει και θετικά αποτελέσματα, καθώς ακολουθούν πολεμικά παγκόσμια γεγονότα και πρέπει οι άνθρωποι να μεταβούν στην ύπαιθρο για να τραφούν. Ο Θεός προνοεί σοφά, από την αρχή της Δημιουργίας, για τα δημιουργήματά Του, γιατί είναι Παντογνώστης: «γνωστά απ’ αιώνος εστί τω Θεώ πάντα τα έργα Αυτού». (Πράξεις 15:18). Ο Χριστός, γνωρίζοντας ότι θέλει να Τον ρωτήσει η γερόντισσα, καθυστερούσε, κάνοντας ότι θέλει να δει μέσα το σπίτι της, μέχρι να το θυμηθεί και να Τον ρωτήσει.

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μίλησε επίσης για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, και ότι αυτός θα γίνει για πνευματικούς λόγους: 

Εδώ όμως η γερόντισσα Λαμπρινή μιλάει λεπτομερέστερα: Δεν θα μπορούν οι άνθρωποι να μείνουν πλέον στην Αθήνα… γιατί θα «βρωμίσει».

Η επιμέλεια είναι του Αγιορείτη Μοναχού Λεοντίου. Το βίντεο τραβήχτηκε το 1997 και το άτομο που πήρε ευλογία για να την βιντεοσκοπήσει σήμερα είναι Μοναχός στα Καυσοκαλύβια Αγίου Όρους.

Πηγή: www.imdleo.gr

ΠΗΓΗ https://agiospatrokosmas.gr/nea/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/01/blog-post_102.html

Αφήστε μια απάντηση