Άγιος Γαβριήλ Ο Γεωργιανός: Εσείς θα δείτε τον Αντίχριστο.

Στους εσχάτους καιρούς τους ανθρώπους θα τους σώσουν η αγάπη, η ταπείνωση και η καλοσύνη. Η καλοσύνη ανοίγει τις πύλες του Παραδείσου, η ταπείνωση οδηγεί μέσα σε αυτόν αλλά η αγάπη εμφανίζει το Θεό.

Η γη κατά το ήμισυ έγινε ΄Αδης. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και δεν τη χτυπά απλώς αλλά ορμά μέσα. Εσείς θα δείτε τον Αντίχριστο. Θα προσπαθήσει να βασιλεύσει σε όλον τον πλανήτη. Παντού θα γίνονται διωγμοί. Μη μένετε χώρια. Κρατηθείτε μαζί, 10-15 μαζί. Βοηθείτε ο ένας τον άλλον.

Στους έσχατους καιρούς μην κοιτάτε τον ουρανό. Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευτοσημεία που θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απολεσθείτε. Θα βάλουν το χάραγμα του Αντιχρίστου στο χέρι και στο μέτωπο. Τα διάφορα προϊόντα δεν μπορούν να σας προκαλέσουν βλάβη, έστω και αν βάζουν σε αυτά τον αριθμό του Αντιχρίστου αυτό δεν είναι ακόμα το χάραγμα. Πρέπει να λέτε το Πάτερ ημών, να κάνετε το σταυρό σας και η τροφή σας θα αγιάζεται.

Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια από τους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει, ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες.

Ρώτησαν το στάρετς, αν θα μπορεί κανείς να κλέψει τροφή, όταν δε θα μπορεί, να την αγοράσει. Απάντησε έτσι: «Αν κλέψεις, θα παραβείς μία από τις δέκα εντολές. Όποιος ενεργεί έτσι, είναι σαν να δέχεται τον Αντίχριστο. Ο πιστός άνθρωπος πρέπει να ελπίζει στο Θεό. Ο Κύριος στους εσχάτους χρόνους θα ενεργεί τέτοια θαύματα, ώστε ένα φυλλαράκι από το δέντρο θα φτάνει για τροφή ενός μηνός. Αλήθεια. Ο πιστός άνθρωπος θα σταυρώνει τη γη και εκείνη θα του δίνει ψωμί.

Αν βιάσουν ένα κορίτσι, το διακορεύσουν χωρίς τη θέλησή του, αυτό ενώπιον του Θεού θα παραμείνει παρθένος. Έτσι θα γίνει και με το χάραγμα του Αντιχρίστου. Αν δώσουν το χάραγμα ενάντια στη θέληση του ανθρώπου, αυτό δε θα ενεργεί πάνω του.

Στο Ευαγγέλιο είναι γραμμένο, ότι παντού θα γίνονται διωγμοί αλλά και θλίψεις σε όποιον προδίδει το Ευαγγέλιο. Θα έρθει καιρός που θα πρέπει να φύγετε στα βουνά. Μόνο μην το κάνετε ένας ένας. Ομαδικά να φεύγετε στα βουνά και τα δάση. Για τους πιστούς Χριστιανούς η μεγαλύτερη θλίψη δε θα είναι, ότι αυτοί φεύγουν στο δάσος αλλά ότι οι κοντινοί τους άνθρωποι θα δέχονται το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Στους εσχάτους χρόνους οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην εκκλησία, θα βαπτίζονται, θα κηρύττουν για τις Ευαγγελικές εντολές. Όμως μην τους πιστεύετε. Αυτοί δε θα έχουν τα καλά έργα. Μόνο με τα καλά έργα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό Χριστιανό.

 

Αφήστε μια απάντηση