Εμβολιασμένη οικοδέσποινα του MSNBC στο νοσοκομείο για 10 ημέρες με μυοκαρδίτιδα — Κατηγορεί το «κοινό κρυολόγημα»
Μια 44χρονη εμβολιασμένη γυναίκα οικοδέσποινα του MSNBC νοσηλεύτηκε για σχεδόν 10 ημέρες για καρδιακή φλεγμονή, κατηγορώντας για την ξαφνική σπάνια ασθένειά της «το κοινό κρυολόγημα».

Η παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου του MSNBC, Yasmin Vossoughian, εξήγησε στους τηλεθεατές το Σάββατο ότι απουσίαζε από τα ερτζιανά τις τελευταίες εβδομάδες επειδή νοσηλεύτηκε για πάνω από μια εβδομάδα λόγω φλεγμονής στην καρδιά.

«Έχω να αντιμετωπίσω έναν μικρό φόβο για την υγεία. Στις 20 Δεκεμβρίου, άρχισα να νιώθω πόνους στο στήθος, οι οποίοι εξασθένησαν σε διάστημα 10 ημερών», είπε.

Πήγαε σε επείγουσα περίθαλψη στις 30 Δεκεμβρίου αφού υπέστη αυτό που νόμιζε ότι ήταν «καρδιακή προσβολή», το οποίο είπε ότι ήταν περίεργο δεδομένου του χορτοφαγικού τρόπου ζωής της και των καθημερινών υγιεινών συνηθειών της.

Οι γιατροί της επείγουσας φροντίδας διέγνωσαν την Vossoughian με περικαρδίτιδα – φλεγμονή στο βλεννογόνο της καρδιάς – για την οποία επέμεινε ότι προκλήθηκε από το «κοινό κρυολόγημα» παρόλο που υποβλήθηκε σε διαδικασία παροχέτευσης υγρού από τον σάκο γύρω από την καρδιά της.

Αφού τελικά πήρε εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες, η Vossoughian εξήγησε ότι μέρες αργότερα νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο , αυτή την φορά για μυοκαρδίτιδα, για άλλες πέντε νύχτες.

Μετά από όλη αυτή τη δοκιμασία, η Vossoughian είπε ότι εξακολουθεί να κατηγορεί τη φλεγμονή της καρδιάς της σε «ένα κυριολεκτικό κρυολόγημα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε λάβει το εμβόλιο για τον COVID.

el.gr

Αφήστε μια απάντηση