Οι παγκοσμιοποιητές βιάζονται να εκπληρώσουν τις προφητείες…(Z.A)

Ας ξεκινήσουμε αρχικά με τις ειδήσεις στο “κοσμικό” πεδίο:

Μια νέα έκθεση του ΟΗΕ μόλις δημοσιεύθηκε.

Προτείνει και συζητά τρόπους για να δροσίσουμε τον πλανήτη μας περιορίζοντας το φως του ήλιου και σκοτεινιάζοντας τον ουρανό μας.

Ο ΟΗΕ ανησυχεί για την κλιματική αλλαγή.

Καθώς οι προσπάθειες για τη μείωση των εκπομπών CO2 παραπαίουν, ο ΟΗΕ αναζητά περισσότερους τρόπους για να δροσίσει τον πλανήτη μας.

Η έκθεση του UNEP περιγράφει λεπτομερώς ιδέες που ονομάζονται «Τροποποίηση της Ηλιακής Ακτινοβολίας», η ουσία των οποίων είναι να αντανακλούν το φως του ήλιου και να το εμποδίζουν να θερμαίνει την επιφάνεια του πλανήτη μας.

Ακολουθούν οι κύριες ιδέες που θα εξετάσει ο ΟΗΕ:

Έγχυση ανακλαστικών νανοσωματιδίων/διοξειδίου του θείου στην ατμόσφαιρα (έγχυση στρατοσφαιρικού αερολύματος)

Φωτίζοντας τα χαμηλά σύννεφα πάνω από τον ωκεανό με σπορά ωκεάνιων νεφών με σωματίδια άλατος υπομικρών

Χρησιμοποιώντας διαστημικούς καθρέφτες, δηλαδή πολλούς γιγάντιους καθρέφτες που εκτοξεύονται στο διάστημα για να αντανακλούν το φως του ήλιου.

Ο ΟΗΕ εξηγεί ότι εάν οι «παγκόσμιοι ενδιαφερόμενοι» αποφασίσουν να προχωρήσουν, οι ουρανοί θα μπορούσαν να σκοτεινιάσουν μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.

Για περισσότερες “τεχνικές” λεπτομέρειες καθώς και για την πηγή των πληροφοριών μπορείτε να δείτε εδώ:

https://oimos-athina.blogspot.com/2023/03/blog-post_751.html?fbclid=IwAR3S-nCsGSaxCvq9OHfPhuHFFPBEylA2BTsHcMnN8oGiAZjQ8WYDXsnuGoQ#more

Aς δούμε τώρα με ποια ακολουθία προρρήσεων συνδέονται αυτές οι ειδήσεις:

Μια σύγχρονη αγία, Ρωσίδα στην καταγωγή, η μεγαλόσχημη μοναχή Μακαρία, μεταξύ άλλων προρρήσεων που αφορούν τα έσχατα, είπε και τα εξής:

Βλέπετε πόσο σκοτεινά είναι όλα; Οι μάγοι τα σκοτείνιασαν όλα. Σας το ξαναείπα. Σύντομα όλα θα είναι σκοτεινά”. (17 Νοεμβρίου 1987).

“Ο ήλιος έλαμπε και τον χειμώνα. Τώρα δεν θα λάμπει ούτε το καλοκαίρι. Οι μάγοι θα ρίξουν κατάρες στον ήλιο”. (27 Αυγούστου 1987).

“Οι μάγοι σκοτείνιασαν τον ουρανό για να μην φαίνονται οι πράξεις τους. Οι μάγοι αγαπούν το σκοτάδι”. (5 Οκτωβρίου 1987).

“Στους σκοτεινούς ανθρώπους αρέσει να μαυρίζουν την γηενώ οι δυνάμεις του κακού πολλαπλασιάζονται”. (28 Οκτωβρίου 1987).

“Οι μάγοι θα καλύψουν όλο τον κόσμο με το σκοτάδι, ενώ χωρίς ήλιο τίποτα δεν θα μεγαλώνει”. (18 Φεβρουαρίου 1988).

“Ο ήλιος θα εμφανιστεί τέσσερις φορές και μετά θα είναι πάλι σκοτάδι. Θα ζούμε στα σκοτεινά”. (27 Αυγούστου 1987).

“Δεν θα σας αφήνουν να ανάψετε τα φώτα. Θα λένε ότι πρέπει να κάνετε οικονομία στην ενέργεια”. (28 Ιουνίου 1988).

Στο τέλος όμως, υπάρχει η ελπίδα…

 Όταν στις τέσσερις το απόγευμα θα είναι έξω σκοτεινά σαν να είναι βράδυ, τότε θα έρθει η Παναγία.

Θα διασχίσει όλη τη γη και θα έρθει με όλη της τη δόξα στη Ρωσία για να επαναφέρει την ορθή πίστη. 

Όταν θα έρθει η Παναγία θα φτιάξει τα πράγματα όχι κατά τη θέλησή τους (αυτών που θα είναι στην εξουσία ή των μάγων) αλλά κατά τη θέλησή της, όπως θα ορίσει ο Σωτήρας Χριστός”.

Επαναλαμβάνω το τελευταίο για να το εμπεδώσουμε:

“…όχι κατά τη θέλησή τους (αυτών που θα είναι στην εξουσία ή των μάγων) αλλά κατά τη θέλησή της, όπως θα ορίσει ο Σωτήρας Χριστός”.

Kαλόν αγώνα, καλή μετάνοια σε όλους μας.

Ζ.Α

πηγή: https://balsamopsyxhs.gr/2022/04/05/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%88%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%86%cf%8e%cf%84%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση