Καταρρέει η Γερμανία: Μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίζονται – Γιγαντώνεται το ΚΑΚΟ

Φέρνουν χάος για να δώσουν έναν καινούριο κόσμο λιτού βίου ως εναλλακτική

O οικονομολόγος και συγγραφέας Δρ. Eike Hamer, αναφερόμενος στις τρέχουσες εξελίξεις σε όλες τις πτυχές των οικονομικών γεγονότων στην Γερμανία και σε όλο τον κόσμο, δεν είναι καθόλου αισιόδοξος βλέποντας όλα αυτά, που, κατά πολλούς, γίνονται σκοπίμως!

Όπως τονίζει, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που βρίσκονταν στο επίκεντρο της γερμανικής ευημερίας και ήταν συνώνυμες με την καινοτομία, το επιχειρηματικό πνεύμα και την τεχνολογική δύναμη, διαλύονται!

Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της γερμανικής οικονομίας καταρρέει λόγω της τραπεζικής, οικονομικής και ενεργειακής, τεχνητής, σύμφωνα με εκτιμήσεις, κρίσης.

Ο τομέας δέχεται πυρά όχι μόνο μετά τον πόλεμο της Ουκρανίας και την ενεργειακή κρίση που ακολούθησε, καθώς και η περιοριστική πολιτική του κορωνοϊού έχει ήδη φέρει πολλές εταιρείες στο χείλος της αφερεγγυότητας, τονίζει.

Τώρα είναι οι ραγδαία αυξανόμενες τιμές της ενέργειας που προκαλούν προβλήματα στον κλάδο και προκαλούν αβεβαιότητα και υπαρξιακές δυσκολίες.

Οι οικονομολόγος μάλιστα τόνισε πως ο υπερπληθωρισμός δύσκολα μπορεί να προληφθεί.

Είναι μοιραίο όλα αυτά να οδηγήσουν στην απόλυτη κρίση και τότε εκείνοι που την δημιούργησαν θα προσφέρουν την λύση της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της αλλαγής πολιτεύματος!

Ένας νέος κόσμος ΛΙΤΟΥ ΒΙΟΥ αναδύεται και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος τον έχει παρουσιάσει αναλυτικά για να τον γνωρίζουν όλοι!!!

photo freepik

bankingnews.gr

Αφήστε μια απάντηση