έξω από την Λαύρα του Κιέβου μέρες της Παναγίας φώναζαν οι σατανιστές της Ουκρανίας “Δώστε μας την ευκαιρία να ακούσουμε τον Σατανά. Ας μιλήσουμε με τον Σατανά”

Έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023 από τις Ειδικές Μυστικές Υπηρεσίες (SBU) της Ουκρανίας, στην κατοικία του Καθηγουμένου της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, Μητροπολίτη Βίσγκοροντ κ. Παύλο.

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr
Σύμφωνα με το ένταλμα της SBU ο Μητροπολίτης Παύλος κατηγορείται για παραβίαση ισότητας των πολιτών (σε σχέση με την καταδίκη του ουκρανικού σχίσματος) και «Αιτιολόγηση της ένοπλης επίθεσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας».
 
Αμέσως μετά την έρευνα ο Μητροπολίτης Παύλος, οδηγήθηκε από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) για ανάκριση, μετά την οποία πιθανότατα θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.
 
Κατά την έρευνα στη ο Μητροπολίτης Παύλος αντέκρουσε τις κατηγορίες εναντίον του, ενώ ενημέρωσε τους πιστούς λέγοντας: «μου είπαν ότι συνεργάζομαι με τη Ρωσία, ότι έβρισα τον πρόεδρο… Ποτέ στη ζωή μου δεν συνέβη αυτό και δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν έβρισα ούτε τον Πρόεδρο, ούτε τα παιδιά του. Είπα μόνο τα λόγια του Ευαγγελίου ότι τα δάκρυά μας δεν θα πέσουν στο έδαφος, αλλά θα πέσουν στα κεφάλια εκείνων που προκάλεσαν αυτές τις ταραχές».
 
Ο Μητροπολίτης Παύλος μίλησε επίσης και για τους προβοκάτορες που ήρθαν χθες στη Λαύρα των Σπηλαίων, μεταξύ των οποίων ήταν και σατανιστές.
Χθες ήρθαν κάτι νέοι, θα ήταν πάνω από 100 άτομα και φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν: “Δώστε μας την ευκαιρία να ακούσουμε τον Σατανά. Ας μιλήσουμε με τον Σατανά”. Και σήμερα μας κατηγορούν για πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να υπομείνουμε να προσευχόμαστε και να ευχαριστούμε τον Θεό για όλα, και τότε ο Θεός θα τους κρίνει και θα μας βοηθήσει όλους» – τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παύλος.
Σήκωσαν κεφάλι γιατί το αφεντικό τους περίπου ξέρει τι έρχεται και ρίχνει όλα τα πυρομαχικά του.
Μάλιστα εδώ στην Ελλάδα βάζει 15χρονα να κτυπιουνται με σφυριά στο κεφάλι σαν αυτό το περιστατικό που συνέβη χθες την ώρα που διαβαζοταν ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ … μάλιστα έξω από  γνωστό εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο στα Νότια προάστια.

Αφήστε μια απάντηση