ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ 3 Ιούν 2023 - 12:11

Φτάνει…! Ως εδώ!

Φτάνει…! Ως εδώ!
Άρθρο της Ελένης Καμπούρη

Δεν ανεχόμαστε να μας κουνάει το δάχτυλο ο οποιοσδήποτε πράττει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που πρεσβεύει η Ορθοδοξία μας

Επειδή η υποκρισία μερικών χτυπάει κόκκινο και έχει ξεπεράσει κάθε έννοια της κοινής λογικής, θα πούμε απλά ότι η Ιστορία καταγράφει και κρίνει. Γι’ αυτό, λοιπόν, δεν ξεχνάμε και λέμε:  Ως εδώ!

– Ως εδώ με τη συμμετοχή σας στη σχισματοαίρεση και το μιαρό οικουμενισμό. Σταματήστε να δημιουργείτε ή να ενθαρρύνετε την δημιουργία σχισμάτων. Έχετε κάνει την Ορθοδοξία μαλλιοκούβαρα.

– Ως εδώ, με τα συλλείτουργα με κάθε λογής αιρετική φατρία και παραφυάδα.

– Ως εδώ, με τους διαθρησκειακούς, κούφιους και άνευ ουσίας διαλόγους και την μεταπατερική θολολογία.

– Ως εδώ, με τις αποφάσεις της ψευτοσυνόδου του Κολυμπαρίου, η οποία αποτελεί ό,τι πιο αντίχριστο έχει διοργανωθεί ποτέ.

– Ως εδώ, με τις αγαπουλίστικες προσφωνήσεις σε κάθε αγγλικανό, παπικό, ουνίτη, μωαμεθανό, μασόνο, βουδιστή, ειδωλολάτρη, μονοφυσίτη, φραγκισκανό, προτεστάντη, ευαγγελικό, ραβίνο, λουθηρανό και οποιοδήποτε γενικά αιρετικό εκπρόσωπο. Δεν είναι αγιώτατοι αδερφοί μας όσο παραμένουν στην αίρεση τους.

– Ως εδώ, με το αλισβερίσι δώρων στον κάθε αχαρίτωτο αιρετικό, όπως κοράνια ή τον πίνακα της Madonna Litta κ.τ.λ.

– Ως εδώ, με την αποδοχή ιερών δήθεν λειψάνων που προσφέρονται από τους αιρετικούς λατίνους.

– Ως εδώ, με την ανοχή στην υιοθέτηση κάθε ξενόφερτου εθίμου που δε συνάδει με την Παράδοση και τις διδαχές της Εκκλησίας μας (έθιμα Αγ. Πατρικίου αλά ιρλανδικά, Αστερόκοσμος και Santa Claus, Halloween, άγιος βαλεντίνος, καρναβάλι κτ.λ).

– Ως εδώ, με την συναίνεση σε οποιοδήποτε αντίχριστο και φιλομασονικό νόμο μας επιβάλλει ο Καίσαρας. Δυστυχώς, υπάκουοι, όταν προσβάλλεται η πίστη· λέοντες, όταν κινδυνεύουν τα παγκάρια.

– Ως εδώ, με την άκριτη υπακοή της ΔΙΣ στην Πολιτεία, η οποία επιβάλλει  το κλειδαμπάρωμα των εκκλησιών, διώξεις κληρικών και πολιτών, τη σύγχρονη εικονομαχία με κορδελοδέσιμο των Ιερών Εικόνων, χρήση  μασκών και αντισηπτικών στους Ιερούς Ναούς, λες και είμαστε άπιστοι και νεοβαρλαμιστές. Μέχρι και το Πάσχα τόλμησαν να πειράξουν.

– Ως εδώ, με τη μετατροπή των ενοριών σε εμβολιαστικά κέντρα ή των Ιερών Ναών σε μοντέρνες μουσικές αίθουσες από μπροστάρηδες Επισκόπους της Εκκλησίας της Ελλάδας.

– Ως εδώ, με την προκλητική διάθεση πολλών να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η Θεία Κοινωνία ή ακόμη χειρότερα με τον άθλιο και ανυπόστατο υπαινιγμό ότι μεταδίδονται αρρώστιες μέσω Αυτής.

– Ως εδώ, με την ανοχή της ΔΙΣ να ανακατεύεται ο Καίσαρας στα του Οίκου της Πίστης μας.

– Ως εδώ, με τα στρογγυλέματα και τις ανεπίτρεπτες οικονομίες σε θέματα αμβλώσεων και καύσεως των νεκρών.

– Ως εδώ, με τις φασιστικές υποχρεωτικότητες υγειονομικού(και όχι μόνο) τύπου και την κυριακάτικη εργασία.

– Ως εδώ, με την ανοχή απέναντι στην επιβολή της βδελυρής αμαρτίας της ομοφυλοφιλίας, της παιδοφιλίας, και οποιουδήποτε άλλου κτηνώδους πάθους

– Ως εδώ, με τους μικτούς γάμους, τα σύμφωνα συμβίωσης, τους γάμους σε δημαρχεία και υπόνοιες περί υιοθεσίας παιδιών από τους ομοφυλόφιλους ή και γάμο μεταξύ τους.

 Ως εδώ, με την αλλοίωση της ορθόδοξης Παράδοσης και το “ψαλίδισμα” των ιερών Ακολουθιών μας.

– Ως εδώ, με την τέλεση Ακολουθιών σε χώρους λατρείας άλλων ομολογιών.

– Ως εδώ, με την  απαράδεκτη προσπάθεια της Πολιτείας να απαξιώσει και να μεταλλάξει το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, καθώς και το διακαή πόθο της να επιβάλει την κατήχηση υπέρ της ομοφυλοφιλίας στις άγουρες ψυχές των ανήλικων παιδιών μας. Η διοικούσα εκκλησία πώς  διατηρεί σιγή ιχθύος;

– Ως εδώ, με τη διπλωματία, τα συνέδρια, τα φαγοπότια, τις ημερίδες και τα “to know us better” με τον κάθε άσχετο κηφήνα.

– Ως εδώ, με την άκριτη υιοθέτηση του ψυχόλεθρου Metaverse και της εγκληματικής ανάπτυξης της Τεχνητής Νοημοσύνης, καθώς και τα σχέδια για μια κοινωνία μοναδιαιοτήτων – singularities.

 Ως εδώ, με τα ήξεις-αφήξεις της Εκκλησίας σε θέματα μεταμοσχεύσεων.

– Ως εδώ, με κάθε γλυκανάλατη προσπάθεια της ΔΙΣ να μιλά συμπονετικά, αγαπητικά και αόριστα, ομοιάζοντας με γραφείο τύπου κάποιου κόμματος, το οποίο μοιράζει ευχολόγια και αοριστολογίες σε προεκλογική περίοδο.

 Ως εδώ, με την κατασυκοφάντηση των υγιών φωνών, που προσπαθούν να ορθώσουν ανάστημα σε οτιδήποτε σάπιο προσπαθούν κάποιοι να μας μεταδώσουν ή να μας επιβάλουν, είτε με την βία είτε εργαλειοποιώντας ηθικές αξίες, όπως την αγάπη τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνία ή στην Εκκλησία.

– Ως εδώ, με την προδοσία της Πίστης και της Πατρίδας μας.

Εν κατακλείδι, να προσέχουν τις κινήσεις τους, τα δημόσια λεχθέντα και πραχθέντα τους, γιατί, αν δεν το κάνουν αυτοί, θα το κάνει ο πιστός λαός με τα όπλα που του παρέχει η Πίστη και οι Ιεροί Κανόνες και οι Άγιοι Πατέρες. Η Αποτείχιση και ο υγιής έλεγχος, μέσω της διακονίας του λόγου, είναι τα πιο βασικά. Δεν ανεχόμαστε την υποκρισία και τον στρουθοκαμηλισμό και κυρίως δεν ανεχόμαστε να μας κουνάει το δάχτυλο ο οποιοσδήποτε πράττει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που πρεσβεύει η Ορθοδοξία μας. Σε θέματα Πίστεως στεκόμαστε ακλόνητοι. Σε όλα αυτά που προαναφέραμε και τόσα άλλα, που θα ξημερώναμε αν τ’ απαριθμούσαμε και που δεν ακούσαμε, δυστυχώς, από χείλη Επισκόπου! Φτάνει πια…ως εδώ! Τέλος η χειραγώγηση, τέλος τα ψέματα και η παραποίηση της αλήθειας! Ως εδώ, λοιπόν, γιατί και η υπομονή του Κυρίου μας έχει τα όριά της.

katanixi.gr

Αφήστε μια απάντηση