ΑΡΘΡΑ 14 Σεπ 2023 - 11:46

Γ.Μ : Σκοταδιστές ….

Γ.Μ : Σκοταδιστές ….
Χαίρεται
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Α’  Κεφ.5
Α Θεσ. 5,19        τὸ Πνεῦμα μὴ σβέννυτε,
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στον θεσσαλικό  κάμπο  στα μάτια  ενός  ανθρώπου μπορεί να έχει πολλές  αιτίες  ,ανάλογα με  την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του  ανθρώπου .
Αλλά τι σημαίνει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ;
Είναι  η  παρουσία του Αγίου Πνεύματος και η επενέργεια στον νού του ανθρώπου αυτή που κάνει τον άνθρωπο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ  ,του δίνει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  να βλέπει ή να μην βλέπει τον Θεό .
Αν δεν ενεργεί το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ  μέσα στο ΝΟΥ μου  ,οι σκέψεις μου  δεν έχουν αρχή και ΤΕΛΟΣ τον ΘΕΟ και τα κρίματα του ,αλλά για παράδειγμα την κλιματική αλλαγή .
Ὁ λαός πορευόμενος ἐν σκότει.
 
Ένας λαός του Θεού  που  καθοδηγούμενος    από αντίχριστα  κέντρα  ,μέσα στην καταστροφή και μετά την καταστροφή  ,δεν βλέπει  τον Θεό πίσω και πάνω από όλα  .
Λαός που ‘χασε την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του  ,χάσαμε την ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,και κινδυνεύουμε  με ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ,θα δέχεται τα χαστούκια το ένα πίσω από το άλλο ,σαν  λαός ,σαν άτομο ,σαν οικογένεια ,σαν πόλη ,σαν χώρα για να συνέλθει .
Να περιμένουμε ο καθένας  ξεχωριστά την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  όχι μόνο  στην χώρα ,όχι μόνο στην πόλη ,όχι μόνο οτήν περιοχή μας  ,αλλά και στην οικογένεια μας  ,στον εαυτό μας  ,στην ζωη μας .
Ο Θεός  αν όλα πάνε καλά ,ενώ έχουμε χάσει την επαφή μαζί του ,αν πλανηθήκαμε  , ,όλα πάνε καλά  ,τότε μας εγκατέλειψε .
Αν έρχεται το ένα χαστούκι μετα το άλλο  στην ζωή μας ,τότε ο Θεός μεθ ημών .
 
Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ Θεού  ,είναι το ΕΛΕΟΣ του Θεού που μας καταδιώκει ,να μας ξυπνήσει  ,να μας επαναφέρει  ,να ενεργοποιήσει το ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ  στην καρδιά μας . Αυτό που τοποθέτησε η Βάπτιση και το Χρίσμα  όταν είμαστε μωρά .
Αυτό κινδυνεύουμε να χάσουμε  και δεν θα επιτρέψει ο Θεός να το χάσουμε ,την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μας ως λαός του ΘΕΟΥ 
 
Χάσαμε την ΘΕΩΡΙΑ Του Θεού δεν τον βλέπουμε πίσω ,μέσα ,γύρω από τα γεγονότα ,δεν  αναζητούμε τις πνευματικές αιτίες  ,ώστε να μετανοήσουμε  και τα χτυπήματα θα είναι συνεχή για να προκαλέσουν αφύπνιση συνείδησης .
Η τηλεόραση  ,τα ΜΜΕ   , μοιράζουν  και είναι σε πυκνό σκοτάδι  
Είμαστε πρός το παρον με σβηστά φώτα καθοδηγούμενοι από  αληθινούς ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ,που έχασαν το ΦΩΣ του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
 
Καλή  Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση