Γιατί οι δυτικές μαριονέτες δεν τρομάζουν από την απειλήν των ρωσικών πυρηνικών αλλά αντίθετα θα τα προκαλέσουν

Γελώ πικρά από απόψεις ακόμα και ειδικών (όχι ολίγων αλλά των περισσοτέρων), οι οποίοι εκτιμούν ότι οι κυβερνήσεις της δύσης θα τρομάξουν από την απειλή των πυρηνικών της Ρωσίας. Μου είναι αδιανόητο να βλέπω το κάθε βλήμα ειδικό να εκφράζει απόψεις για εντελώς άγνωστες καταστάσεις σε αυτόν.

Μόλις χθες είδα στην παρούσα ιστοσελίδα να εκφράζει απόψεις πρώην στρατηγός (δεν συγκράτησα την λεπτομέρεια και δεν αναφέρω το όνομά του) και έκλαψα με την παντελή ασχετοσύνη του σε θέματα προσφάτου ιστορίας αλλά και παρούσης καταστάσεως. Μα σε αυτούς τους αδιάβαστους στηρίζεται η Ελληνική άμυνα. Γιατί δεν μας λένε όλοι αυτοί όταν ήταν εν ενεργεία γιατί συναινούσαν στην διαρκή στρατιωτική αποδυνάμωσιν της χώρας. Για τα γαλόνια; Που είναι εκείνο το τιμημένο «Παπαί, Μαρδόνιε, κοίους επ’ άνδρας ήγαγες μαχησομένους ημέας, οι ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιεύονται, αλλά περί αρετής».

Ο ηρωικός Κύπριος αγωνιστής Κυριάκος Μάτσης το επανέλαβε το 1956 : «Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά περί αρετής» στον βρετανό διοικητή, αλλά αυτά τα λένε λίγοι και άγνωστοι γιατί η ανέκαθεν ξεπουλημένη πολιτικο-οικονομικο-εκκλησιαστικο-στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδος δεν θέλει να φαίνεται η παντελής ανυπαρξία της. Άτομα μισθωτά και μίσθαρνα, με μοναδικόν σκοπόν να υπηρετούν τους υπερεθνικούς πατρόνους τους και να καπηλεύονται τις ζωες, κυρίως όμως τις ψυχές των Ελλήνων.

Αν λοιπόν από τους ειδικούς ακούς τέτοιες μπούρδες, η κατάστασις των υπολοίπων είναι ακόμα χειρότερη. Εκφράζονται επί παντός επιστητού, λες και ακούς σε καφενείο ποδοσφαιρικά σεμινάρια, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρόν, όταν ακόμα περιμένουν από τον ελλαδικόν πολιτικόν ξεφτιλοθίασον σωτηρία. Αν για τους ξένους ηγέτες ισχύει “το είπε ο αφέντης στο σκύλο του κι ο σκύλος στην ουρά του” αυτοί του Ελλαδιστάν είναι η τρίχα της άκρης της ουράς του σκύλου.

Οι δυτικοί ηγέτες όχι μόνον δεν διακρίνονται για το “αντριλίκι” τους αλλά αντιθέτως χρόνια τώρα “εξειδικευμένοι στην διαφορετικότητα” (~ ακριβώς αντίθετον της ανδρείας). Πως ταιριάζει λοιπόν ότι θα προκαλέσουν την Ρωσία για ρίψιν πυρηνικών;

Εδώ έρχομαι να εξηγήσω την προαναφερόμενην ασχετοσύνην των “ειδικών”, που αγνοούν ότι σαν κλασσικά χανουμάκια θα ακούσουν την φωνήν των κυρίων τους.

Ακούσατε ποτέ χανουμάκια να κηρύξουν επανάστασιν;

Οι δε κορυφαίοι αφέντες τους (πιθανόν και “αφέντρες” – λέω κορυφαίοι γιατί υπάρχει ολόκληρη πυραμίδα ιεραρχίας) δεν νοιάζονται για να σου πάρουν τα χρήματα. Τυπώνουν όσα θέλουν στις κεντρικές τους τράπεζες. Δεν νοιάζονται για να σου πάρουν την ακίνητη περιουσία. Την έχουν υποθηκεύσει από χρόνια ο “δημΙοκρατικός βούβαλος” και ο “γ@μώ το κεφάλι μου μαλ@κα” (ελπίζω να έγινα αντιληπτός ποιούς εννοώ).

ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΑ!

ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΝ!

Αλλά αυτά πού να τα πουν οι ανειδίκευτοι ειδικοί; Μίλησαν ποτέ για Ελλάδα; Μήπως κατάλαβαν ποτέ τι είναι η Ελλάδα; Ή μήπως αντιλαμβάνονται ποιός είναι ο Προστάτης της Ελλάδος αλλά κι όλου του κόσμου;

Τα πυρηνικά λοιπόν θα πέσουν γιατί αυτοί μισούν τον άνθρωπον και απεργάζονται την καταστροφή του. Θα προκαλέσουν τον Πούτιν να τα ρίξει για να μην έχουν αυτοί την ευθύνη, λες και περιμένουν ότι θα επιζήσουν. Και καθίστε “ειδικοί” να καλυκώνετε τον ψύλλον. Μάλλον παρέα στην οδόν της απωλείας σας βλέπω με τους μισάνθρωπους σατανισμένους ηγέτες της δύσης.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ : οι αφέντες των δυτικών μαριονετών έχουν στόχον την καταστροφή της ανθρωπότητας, γι αυτό ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

Υπάρχει και άλλος λόγος, ώστε να “επιτραπεί” η χρήσις πυρηνικών : Όλο το σατανοκινούμενο σημερινό σύστημα θα εξαφανισθεί εντελώς. Δεν θα συνεχίσει να υπάρχει ούτε κατ’ ελάχιστον. Ο Χριστός θα κτίσει το μέλλον από μηδενικής βάσεως και δεν θα επιτρέψει να υπάρχει κανένα στίγμα διαβολικής ανομίας.

Έλληνα, μάθε επιτέλους τι σημαίνει Ελληνισμός και μην καταντάς “τρύπιος” σαν τους ηγετίσκους! Υψηλά το φρόνημα! «ΟΥ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΙΟΥΜΕΘΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΗΣ». Μάθε τι “υπερπυρηνικά όπλα” διαθέτεις και ανέβα από το επίπεδον της καφενειακής μπάλλας. Εμπέδωσε επιτέλους το «αίεν αριστεύειν», ανερχόμενος από τον πάτο του πηγαδιού, που άφησες να σε ρίξουν. Άλλωστε όταν έχεις πιάσει πάτον, μόνον προς τα άνω μπορείς να πας! Ο πραγματικός Ελληνισμός είναι αυτός :

Κυανούς Ουρανός

Αφήστε μια απάντηση