ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: ΕΠΙΒΙΩΣΗ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ)… ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ;

ΟΚ, σας έχω πρήξει, παίδες, αλλά δε φταίω εγώ, οι συνθήκες το απαιτούν. Γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, όποιος κοιμάται ήσυχος μάλλον κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Και βέβαια να ξεκαθαρίσω δυο πραγματάκια:
α) Σημασία για το Χριστιανό δεν έχει, μη χάσει την πρόσκαιρη ζωούλα του, αφού γνωρίζει πολύ καλά, ότι τον περιμένει η μετά θάνατον ζωή αλλά μη χάσει την αθάνατη ψυχούλα του.
β) Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη μεριά μου, να προκαλέσω φόβο ή πανικό, απλώς δεν μπορώ, να εθελοτυφλώ και να σφυρίζω αδιάφορα, όταν ο πλανήτης είναι ένα ηφαίστειο που βράζει.
Επομένως, θεωρώ, ότι αν δεν μας πάρει αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα ο καλός Θεούλης, υπάρχει το ενδεχόμενο, να κληθούμε, να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και μια προετοιμασία ποτέ δε βλάπτει.
Και προχωρώ: Θα γίνει πυρηνικός πόλεμος και πότε με το κακό;
Προσωπικά δεν ξέρω την τύφλα μου, οπότε θα αρκεστώ να σας μεταφέρω τα όσα λένε οι “προφητείες”:
α) Γερόντισσα Αττικής:
” Ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός. Τα νερά θα μολυνθούν.” (στο 4:28)

β) Προφητειών το ανάγνωσμα:
Αφού η Ρωσία ασχοληθεί με Γεωργία, Ουκρανία, χώρες του Βορρά, Πολωνία, Τσεχία, Σκοβακία, Ρουμανία, Μολδαβία κλπ. και φυσικά Τουρκία …
“…ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ… ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΛΙΒΑΝΟ, ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.”
Επομένως δε θα είναι η Ρωσία εκείνη που θα χρησιμοποιήσει (πρώτη) πυρηνικά αλλά οι Νατοϊκοί και μάλιστα θα αποτρέψει τη χρήση τους την πρώτη φορά. ΄Οσον αφορά στον τρόπο διακοπής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, οι Ρώσοι έχουν δώσει δείγματα ηλεκτρονικού πολέμου και από ό,τι φαίνεται, είναι μανούλες σε αυτόν.
΄Ομως σε πρόσφατο άρθρο που απαριθμεί τις αντικυρώσεις που πιθανόν να κάνει η Ρωσία στη Δύση αναφέρεται, ότι θα μπορούσε να διακόψει τις επικοινωνίες καταστρέφοντας το παγκόσμιο υποβρύχιο δίκτυο οπτικών ινών. ΄Ιδωμεν! Οπωσδήποτε τα αριστοτεχνικά όπλα των Ρώσων -έχουν αναφερθεί ακόμα και αεροσκάφη που μοιάζουν με ΑΤΙΑ- είναι στο μεγαλύτερο βαθμό άγνωστα σε μας και προορίζονται για να χρησιμοποιηθούν στο μεγάλο πόλεμο που σιγοψήνεται.
Ο πυρηνικός πόλεμος δεν αναφέρεται ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ στο “Προφητειών το ανάγνωσμα”, όμως ο γράφων εικάζει, ότι θα γίνει μετά τα γεγονότα της Πόλης:
“Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ… ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ “
γ) Προφητείες ώρα μηδέν:
Στην ενότητα 11 έχω εντοπίσει το εξής σημείο:
“Η ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ …
ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΕΟ ΥΨΗΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ …
Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΥΔΟΚΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, (ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΔΡΟΦΟΡΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ …”
Και θεωρώ, ότι ίσως το μεγάλο ύψος βροχών που θα πέσει θα είναι αυτό που καθαρίσει τη γη, τα νερά και τον αέρα από τα πυρηνικά.
Και πάμε στο πρακτικό κομμάτι:
Ας υποθέσουμε, ότι όταν έρθει η στιγμή που θα πέσουν τα πυρηνικά, δεν έχουμε αποδημήσει ακόμα εις Κύριον. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Αρχικά, να διευκρινίσουμε, ότι τα “εξελιγμένα” πυρηνικά όπλα δρουν πιο στοχευμένα, επομένως ίσως δεν επιφέρουν την απόλυτη καταστροφή του πλανήτη και κάθε ζωντανού οργανισμού σε αυτόν πλην κατσαρίδων – Ωχ, Παναγία μου, πάλι θα τη γλυτώσουν κάποιοι, όνομα και μη χωριό;
Σε αυτήν την περίπτωση, τι μπορούμε, να κάνουμε, για να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες στον οργανισμό μας;
Τις απαντήσεις μας τις δίνει καταπληκτικό και πάλι βίντεο του καναλιού ΑΓΩΓΗ:

Και συνοπτικά μας λέει ότι:
Θα πρέπει, να γνωρίζουμε ότι:
1. Η ραδιενέργεια είναι ύλη. Αποτελείται από μικροσωματίδια μη ορατά στον ανθρώπινο οφθαλμό.
2. Η κυτταρική βλάβη που θα υποστεί ο άνθρωπος εξαρτάται από το μέγεθος της ακτινοβολίας και το χρόνο έκθεσης σε αυτήν.
3. ΄Οσο πιο σύντομα κινηθείς, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για επιβίωση.
Ενώ τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε είναι τα εξής:
1. Προσωρινό κατάλυμα επιβίωσης η οικία μας.
2. Πριν μπούμε στο σπίτι μας αφαιρούμε τα ρούχα και τα παπούτσια μας. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν πάνω μας σωματίδια που εκπέμπουν ακτινοβολία και μπορούν να μας προκαλέσουν κυτταρική βλάβη.
3. Κλείνουμε ερμητικά πόρτες, παράθυρα και οποιοδήποτε σημείο εισόδου ατμοσφαιρικού αέρα.
4. Καλύπτουμε τα κενά (π.χ. χαραμάδες) με μονωτική ταινία.
5. Δε χρησιμοποιούμε νερό από τη βρύση. Το άνοιγμα της βρύσης θα διασπείρει τα ραδιενεργά σωματίδια στο χώρο μας.
6. Κάνουμε ντουζ με σαπούνι και νερό χωρίς να τρίβουμε δυνατά το δέρμα μας.
7. Τα σκουπίδια ή βιολογικό υλικό πιθανόν μολυσμένο τα περιορίζουμε σε ένα κλειστό δωμάτιο του σπιτιού μέσα σε διπλές σακούλες, στις οποίες ρίχνουμε και χλωρίνη.
8. Αποφεύγουμε το μαγείρεμα με χρήση φωτιάς, για να μη μειωθεί το οξυγόνο στο χώρο.
9. Αν μείνουν υπολείμματα από κονσέρβες ή ξηρούς καρπούς, τα τοποθετούμε σε κλεισμένη αεροστεγώς σακούλα, για να μη μολυνθούν και μας προκαλέσουν όταν τα φάμε διαρροϊκό σύνδρομο και απώλεια νερού και ηλεκτρολυτών.
10. Λήψη αντιοξειδωτικών, όπως βιταμίνη C, E κλπ. για εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που θα υπάρχουν στο σώμα μας.
11. Πίνουμε άφθονο εμφιαλωμένο νερό.
12. Χρησιμοποιούμε αντισηπτικά ή οινόπνευμα για την αντισηψία των χεριών μας για λόγους εξοικονόμησης νερού.
13. Δεν αγγίζουμε το στόμα μας αν δεν έχουμε απολυμάνει τα χέρια μας.
14. Να έχουμε οπωσδήποτε νερό αρκετό στο σπίτι μας.
15. Δε βγαίνουμε από το σπίτι μας αν δε μας δώσει άδεια η ελληνική εταιρεία ατομικής ενέργειας.
16. Ενδέχεται να χρειαστούμε ταμπλέτες ιωδίου.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Παίδες, μη μασάτε! ΄Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει! Δεν είναι και πολλά πράγματα στο χέρι μας. Κάποια είναι στο χέρι των δυνατών της γης, ΟΛΑ όμως είναι στο χέρι του Μεγαλοδύναμου! Επομένως, ας είμαστε έτοιμοι πρωτίστως πνευματικά και όλα τα άλλα ακολουθούν τελευταία και καταϊδρωμένα…
Φιλιά…
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

3 thoughts on “ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: ΕΠΙΒΙΩΣΗ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ; (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ)… ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ;”
  1. Κυρία Παγκρατη σας παρακολουθώ ανελλιπώς περιμένοντας πάντα με αγωνία θα έλεγα τις αναρτήσεις σας με τις οποίες συμφωνώ απόλυτα.Νοιωθω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα κ αυτό με παριγορουσε μέσα στον ακαταλαβιστικο κόσμο που ζω.Σας είμαι ευγνώμων γιατί βρήκα μια πραγματική χριστιανή.

Αφήστε μια απάντηση