« Δημιουργική Καταστροφή» – Γ΄Π.Π. καί 6uild 6ack 6etter

« Η ιστορική αποστολή της παγκόσμιας επανάστασής μας είναι να περάσουμε μια νέα κουλτούρα στην ανθρωπότητα που να αντικαταστήσει το προηγούμενο κοινωνικό Σύστημα. Αυτή η μετατροπή και αναδιοργάνωση της παγκόσμιας κοινωνίας απαιτεί δύο βασικά βήματα: πρώτον, την καταστροφή της παλαιάς καθιερωμένης τάξης, δεύτερον, τον σχεδιασμό και την επιβολή της νέας τάξης. 

Το πρώτο στάδιο απαιτεί την κατάργηση όλων των συνόρων,της εθνικής ταυτότητας και πολιτισμού, τους ηθικούς φραγμούς στην δημόσια πολιτική και γενικώς την κοινωνία ως ορισμό, μόνο τότε μπορεί τα κατεστραμμένα στοιχεία του παλαιού συστήματος να αντικατασταθούν από τα επιβεβλημένα στοιχεία του συστήματος της νέας μας ταξης πραγματων. Πρώτιστο καθήκον της παγκόσμιας επανάστασης είναι *Καταστροφή*….»
Ναούμ Γκόλντμανν κορυφαίος Σιωνιστής “The Spirit of Militarism”  (1915)
 Ήταν ιδρυτής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου και πρόεδρος του από το 1951 έως το 1978, και ήταν επίσης πρόεδρος του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού από το 1956 έως το 1968…( περισσότερα βιογραφικά ἐδῶ)
Η παγκόσμια επανάσταση είναι η μαρξιστική αντίληψη της ανατροπής του καπιταλισμού σε όλες τις χώρες μέσω της συνειδητής επαναστατικής δράσης της οργανωμένης εργατικής τάξης . Για τους θεωρητικούς, αυτές οι επαναστάσεις δεν θα συμβούν απαραίτητα ταυτόχρονα, αλλά όπου και μόνον τότε που οι τοπικές συνθήκες επιτρέπουν σε ένα επαναστατικό κόμμα να αντικαταστήσει με επιτυχία την αστική ιδιοκτησία και κυριαρχία και να εγκαταστήσει ένα εργατικό κράτος που βασίζεται στην κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής . Στα περισσότερα μαρξιστικά σχολεία, όπως ο τροτσκισμός και η κομμουνιστική Αριστερά ,ο ουσιαστικά διεθνής χαρακτήρας της ταξικής πάλης και η αναγκαιότητα παγκόσμιας εμβέλειας είναι κρίσιμα στοιχεία και κύρια εξήγηση της αποτυχίας του σοσιαλισμού σε μια χώρα .

Ο τελικός στόχος ενός τέτοιου επαναστατικού σοσιαλισμού με παγκόσμιο προσανατολισμό είναι να επιτύχει τον παγκόσμιο σοσιαλισμό και αργότερα μια κομμουνιστική κοινωνία. [1] [2]

1. Η θεωρία της προλεταριακής δικτατορίας και ο επιστημονικός κομμουνισμός του Μπουχάριν

2. Το Κράτος και η Επανάσταση — Κεφάλαιο 5, Λένιν 

Ἐμεῖς οἰ Ἑβραῖοι. Εἴμαστε οἱ καταστροφεῖς καί θά παραμείνουμε οἱ καταστροφεῖς. Τίποτα δέν μπορεῖς νά κάνῃς χωρίς νά ἰκανοποιήσεις τίς ἀπαιτήσεις καί ἀνάγκες μας.Ἐμεῖς πάντα θά καταστρέφουμε γιατί θέλουμε ἕναν κόσμο δικό μας.  Maurice Samuel ἀπό τό βιβλίο του “ You Gentiles” (” Ἐσεῖς τά γκόϊμ” ) σελίδα 155.

Εβραίος διανοούμενος και συγγραφέας,από την Ρουμανία. Είναι περισσότερο γνωστός για το έργο του You Gentiles , που δημοσιεύτηκε το 1924. Το μεγαλύτερο μέρος του έργου του αφορά τον Ιουδαϊσμό ή τον ρόλο του Εβραίου στην ιστορία και τη σύγχρονη κοινωνία…( ἐδῶ)

Αντιμετωπίζουμε μια αποκρυφιστική δύναμη, ο Οργανωμένος Εβραίος και το τσιράκι του η Μασσωνία, είναι αφοσιωμένοι στην καταστροφή του πολιτισμού.

Το plandemic είναι εμπνευσμένο από το σατανικό δόγμα  της «Δημιουργικής Καταστροφής» που βρίσκεται στον Καμπαλιστικό Ιουδαϊσμό και τον Μασσωνισμό. Αυτό μπορεί να έχει χάσει τις προσδοκίες τους, οπότε ξεκινούν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για να αποζημιώσουν και να καλύψουν τα ίχνη τους.

Απαιτούν την καταστροφή της παλιάς τάξης που ήταν αφιερωμένη  στην εκπλήρωση του Θελήματος του Θεού.

Στη συνέχεια, η «Μεγάλη Επαναφορά» θα δημιουργήσει μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» αφιερωμένη στην υπηρεσία του Σατανά.  ΚΟΛΑΣΗ στη γη

 

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα,ἐδῶ

Ὁ Ναούμ Γκόλντμανν,ὁ ἀρχισιωνιστής πού πιό ξεκάθαρα δέν μποροῦσε νά κάνῃ λόγο για τά σχέδια τοῦ ὁργανωμένου ἑβραϊσμοῦ,καταγόταν ἀπό τήν Λιθουανία και Λευκορωσσία. Γενικῶς εἶχε 7 ὑπηκοότητες. Ἐπίσης διαβάζουμε γιά τά κατορθώματα τοῦ σιωνιστή ἀκτιβιστή :

 

Γκόλντμαν-Ἀντενάουερ ( φωτό)

…Από το 1951 ήταν Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Εβραϊκού Πρακτορείου. Εκείνο το έτος, συγκάλεσε μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη 23 μεγάλων εθνικών και διεθνών εβραϊκών οργανώσεων για να αντιμετωπίσει το έργο της διαπραγμάτευσης συμφωνίας με τη Δυτικογερμανική κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις στους Εβραίους για τις απώλειες που προκλήθηκαν από τη Ναζιστική Γερμανία και το Ολοκαύτωμα.

Η Διάσκεψη για τις εβραϊκές υλικές αξιώσεις κατά της Γερμανίας (επίσης γνωστή ως Διάσκεψη Αξιώσεων ) ήταν η οργάνωση που προέκυψε από αυτή τη συνάντηση. Στις 10 Σεπτεμβρίου 1952, μετά από έξι μήνες διαπραγματεύσεων, επετεύχθη συμφωνία αποζημιώσεων μεταξύ της Διάσκεψης Αξιώσεων και της κυβέρνησης του Κόνραντ Αντενάουερ της Δυτικής Γερμανίας . Σημειώνοντας την ιστορική εισαγωγή της συμφωνίας,Ο Ντέιβιντ Μπεν-Γκουριόν είπε το 1952 [στον;] Δρ. Γκόλντμαν, «Για πρώτη φορά στην ιστορία του εβραϊκού λαού, καταπιεσμένος και λεηλατημένος για εκατοντάδες χρόνια… ο καταπιεστής και ο λεηλάτης έπρεπε να παραδώσει πίσω μερικά από όσα χάλασε και να πληρώσει συλλογική αποζημίωση για μέρος των υλικών ζημιών». Το 1954, μια παρόμοια συνθήκη υπογράφηκε μεταξύ της Αυστρίας και του Ισραήλ...
Σᾶς θυμμίζει κάτι ; Ἐ ναί,σίγουρα :
Στίς ΗΠΑ τό 2017 πέρασε ἕνας νόμος πού ἀπαιτεῖ ἀπό τό ΥΠΕΞ τῶν ΗΠΑ νά ὐποβάλλῃ ἐκθέσεις γιά πράξεις χωρῶν,47 τόν ἀριθμό, ἀναφορικά μέ τίς περιουσίες πολιτῶν τήν περίοδο πρίν τόν Β΄Π.Π. Μέ ἄλλα λόγια οἱ ΗΠΑ μέσῳ τοῦ ΥΠΕΞ λειτουργοῦν ἐν εἴδη εἰσαγγελέως γιά τόν τρόπο μέ τόν ὁποῖο ἀντιμετώπισαν καί ἀντιμετωπίζουν,οἱ χῶρες,ὅλης τῆς Εὐρώπης, τίς περιουσίες πού ἀνῆκαν σέ ἑβραίους πού χάθηκαν στό ὁλοκαύτωμα καί ἔμειναν ἀκληρονόμητες. Στήν οὐσία μία ὑπερδύναμις ὅπως οἱ ΗΠΑ ἀναλαμβάνουν νά παίξουν τόν δικηγόρο τῶν ἑβραίων πού θέλουν τώρα πίσω τίς περιουσίες τους ! Ὁ νόμος JUST 447 (Justice for Uncompensated Survivors Today) δῆλα δή : δικαιοσύνη γιά μή ἀποζημιωθέντες ἐπιζῶντες σήμερα… ( «Ἀγῶνες» πού πάντα δικαιώνονται…)
Ὅ,τι κάνουν μέχρι σήμερα κυρίως στήν περιοχή τῆς Ἀνατολικῆς Εὐρώπης. Γι᾿αὐτό σᾶς λέω πώς στήν Οὐκρανία παίζεται τό μέλλον τῆς Ἀνθρωπότητος...
 
Ἡ Πελασγική

Αφήστε μια απάντηση