Το μένος Biden κατά του Putin αποτελεί επιχείρηση συγκάλυψης των δεσμών με βιοόπλα στην Ουκρανία, πώλησης LNG και όπλων

Η Ουκρανία και ο πρόεδρος Zelensky αποτελούν χειραγωγούμενα του Biden και του αμερικανικού παράγοντα

Ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος και εκλεγμένος με τους δημοκρατικούς αποτελεί ίσως τον πλέον αποτυχημένο Πρόεδρο στις ΗΠΑ.
Μάλιστα πριν λίγο καιρό έφθασαν επιστήμονες – ιατροί να ζητούν να γίνει ειδική εξέταση στον αμερικανό Πρόεδρο γιατί θεωρούν ότι πάσχει από άνοια.
Ο Biden και οι δημοκρατικοί είχαν καταρρεύσει στις δημοσκοπήσεις.
Ουδέποτε στην αμερικανική ιστορία δεν εμφάνιζε τόσο χαμηλά ποσοστά πριν τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου… τον Νοέμβριο του 2022 θα διεξαχθούν οι ενδιάμεσες εκλογές.
Μετά την αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας του covid 19, ο Biden να θυμίσουμε δήλωνε ότι όταν φύγει ο Trump η πανδημία θα τελειώσει… και αντί αυτού συνεχίζεται… μετά τον διασυρμό των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν όπου αποχώρησαν κακήν κακώς, η αμερικανική κυβέρνηση αναζητούσε… μια νέα εξέλιξη για να στρέψει το ενδιαφέρον της αμερικανικής κοινής γνώμης…
Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ήταν η τέλεια ευκαιρία.
Για τους αμερικανούς πριν την εισβολή της Ρωσίας οι αμερικανοί θεωρούσαν την Ουκρανία ένα διεφθαρμένο κράτος.
Η οικογένεια Biden έχει δεσμούς με την Ουκρανία και μάλιστα πολύ ύποπτους.

Τι αποκαλύπτει η DailyMail – Πως συνδέεται η οικογένεια Biden με τα βιοόπλα στην Ουκρανία;

Ο ισχυρισμός της Ρωσίας ότι ο Hunter Biden ο υιός του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ, βοήθησε στη χρηματοδότηση ενός αμερικανικού στρατιωτικού ερευνητικού προγράμματος «βιοόπλων» στην Ουκρανία είναι τουλάχιστον εν μέρει αληθινός, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της DailyMail
Ο διοικητής των Ρωσικών Δυνάμεων Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας, ισχυρίστηκε ότι υπήρχε ένα «σχέδιο αλληλεπίδρασης μεταξύ των κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των ουκρανικών βιολογικών αντικειμένων» και επεσήμανε τη «χρηματοδότηση τέτοιων δραστηριοτήτων από δομές κοντά στην τρέχουσα ηγεσία των ΗΠΑ, ιδίως το επενδυτικό ταμείο Rosemont Seneca, του οποίου επικεφαλής είναι ο H. Biden».

Ο Biden κατά του Putin… δολοφόνος, χασάπης, δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία…. 

Εάν παρακολουθήσει κανείς το τελευταίο διάστημα τις αναφορές Biden για τον Putin, τον έχει αποκαλέσει δολοφόνο, δικτάτορα, χασάπη και στις 26 Μαρτίου ανέφερε ότι δεν μπορεί ο Putin να παραμείνει στην εξουσία υπονοώντας ότι ένας εκλεγμένος Πρόεδρος όπως ο Putin στην Ρωσία πρέπει να ανατραπεί.
Γιατί έχει αυτό το μένος ο Biden κατά του Putin;

Οι λόγοι είναι οι εξής:

1)Ο Biden ένας από τους αποτυχημένους Προέδρους των ΗΠΑ, διοικεί μια χώρα που άλλοτε ήταν πανίσχυρη και υπολογίσιμη.
Πλέον ο πλανήτης αρχίζει να αμφισβητεί τις ΗΠΑ και η στάση τόσο της Ρωσίας όσο και της Κίνας αυτό αποδεικνύουν.
Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτή την αμφισβήτηση…

2)Η οικογένεια Biden έχει πολλές φορές αναφερθεί ότι είναι διεφθαρμένη όπως και μέρος των δημοκρατικών.
Η σύνδεση της οικογένειας Biden με την Ουκρανία και τα ουκρανικά βιοεργαστήρια αποτελούν απόδειξη των άνομων συμφερόντων…

3)Οι ΗΠΑ έχουν ιστορικό παραβάσεων του διεθνούς δικαίου βλέπε Γιουγκοσλαβία, Λιβύη, Ιράκ.
Με εξαίρεση την Γιουγκοσλαβία που διασπάστηκε σε καμία αραβική χώρα που εφαρμόστηκε η αραβική άνοιξη δεν επικρατεί ειρήνη.
Η αραβική άνοιξη ήταν ένα έκτρωμα του αμερικανικού παράγοντα και μόνο ο Assad στην Συρία κατάφερε να επιβιώσει γιατί έσπευσε να λάβει την υποστήριξη της Ρωσίας.

4)Ο Biden όπως αποδείχθηκε για το μόνο που ενδιαφέρεται ήταν να κλείσει deal με την Ευρώπη για το πώς θα αυξήσει τις εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου.
Η Ευρώπη έχει μεγάλη εξάρτηση από το φυσικό αέριο της Ρωσίας και η Ευρώπη στην προσπάθεια της να απεξαρτηθεί από το ρωσικό φυσικό αέριο κινδυνεύει να εξαρτηθεί από το αμερικανικό υγροποιημένο φυσικό αέριο LNG.

5)Ο Biden ενδιαφέρεται ταυτόχρονα να κλείσει deals με τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς…

6)Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για τον Biden που κατέρρεε δημοσκοπικά ο Putin ήταν θείο δώρο.
Εμφανίζεται ένας παρωχημένος πρόεδρος όπως ο Biden… ενωτικός απέναντι σε ένα δολοφόνο όπως χαρακτηρίζει τον Putin.

7)Η Ουκρανία και ο πρόεδρος Zelensky αποτελούν χειραγωγούμενα του Biden και του αμερικανικού παράγοντα.
Από μια διεφθαρμένη χώρα η Ουκρανία εξελίχθηκε μέσα σε μια νύκτα σε χώρα ήρωας που αντιστέκεται στους μαξιμαλιστές της Ρωσίας που διαταράσσουν την παγκόσμια ειρήνη.
Με το αφήγημα αυτό – το υποκριτικό αυτό αφήγημα – ο Biden προσπαθεί να κερδίσει πολιτικούς πόντους…και να αντιστρέψει την καταρρέουσα δημοτικότητα του.

www.bankingnews.gr

Αφήστε μια απάντηση