Ζero Ηedge : Χρειάζεστε “όπλα, χρυσό και ένα σχέδιο διαφυγής”, προειδοποιεί ο Celente “Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει”
TYLER DURDEN

Μέσω του Greg Hunter’s  USAWatchdog.com ,

Ο διάσημος ερευνητής τάσεων και εκδότης του “The Trends Journal”, Gerald Celente, έχει πει εδώ και καιρό “όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, σε πηγαίνουν στον πόλεμο”. 

Το να πούμε ότι ο κόσμος μας αποτυγχάνει είναι μια βαθιά υποτίμηση. Ο Celente διακηρύσσει, «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει … Γεννήθηκα ένα χρόνο μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και οι τρελοί θα σας πάνε στον πόλεμο εν ριπή οφθαλμού… Οι εγκληματίες πολέμου μας οδηγούν σε έναν άλλο πόλεμο. 

Ο Celente λέει ότι ο λόγος του πολέμου συνήθως περιβάλλει μια αποτυχημένη οικονομία. Αυτή η φορά δεν είναι διαφορετική. Ο Celente εξηγεί, “Έχω πει ότι όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, σε πηγαίνουν στον πόλεμο…”

“Τι ακολούθησε τη Μεγάλη Ύφεση; Πόλεμος. Τι ακολούθησε την κατάρρευση των κουκκίδων; Περισσότερος πόλεμος. Αυτό είναι σωστό. Οι αξιολογήσεις του Τζόρτζι Μπους ήταν πολύ κάτω και ο Nasdaq έπεσε 66% πριν από την 11η Σεπτεμβρίου.”

Ο Celente συνεχίζει να επισημαίνει ότι η οικονομία στις ΗΠΑ αποτυγχάνει.

Για απόδειξη, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τον «πληθωρισμό 16%» που καταστρέφει τους μισθούς των Αμερικανών , ειδικά στην αντλία βενζίνης.

Ο Celente λέει επίσης ότι στην αγορά εμπορικών ακινήτων στη Νέα Υόρκη μόνο, μόνο το 35% των χώρων γραφείων ενοικιάζεται. 

Αυτό σημαίνει ότι το 65% είναι κενό, και είναι το ίδιο σε όλη τη χώρα. Ο Celente προβλέπει,

« Οδεύουμε προς μια οικονομική καταστροφή που δεν έχουμε ξαναδεί στη ζωή μας. Μας βγάζουν τα μυαλά με τον πόλεμο στην Ουκρανία…

Ξέρετε, έγραψα στο περιοδικό στις αρχές του χρόνου, είπαμε ότι ο πόλεμος του Covid θα τελειώσει στα τέλη Μαρτίου και στα μέσα Απριλίου. Τελειώνει…

Έτσι, τώρα, όπως είπαμε στο περιοδικό, περάσαμε από τον πόλεμο του Covid στον πόλεμο της Ουκρανίας και τώρα στον παγκόσμιο πόλεμο.  Οδεύουμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο…

Δεν υπάρχει καμία ματιά για κατάπαυση του πυρός. Ο Μπάιντεν απλώς καυχιέται ότι στέλνονται περισσότερα όπλα. Ο Μπάιντεν λέει ότι θα νικήσουμε τους Ρώσους. Δεν κάνουμε πίσω.   Κανείς δεν μιλάει για κατάπαυση του πυρός, και κανείς δεν μιλά για ειρήνη. Αν δεν ενωθούμε για την ειρήνη, όλοι θα πεθάνουμε στον πόλεμο».

Κλείνοντας, ο Celente προειδοποιεί για κάποιου είδους γεγονός ή ψευδή σημαία που δίνει στις τραπεζικές εξουσίες έναν λόγο να κλείσουν τις τράπεζες και να σας χωρίσουν από τα χρήματά σας.   Ο Celente προειδοποιεί,

«Λέω σε όλους όσους ακούνε, βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο όπου μια μέρα θα πουν βόμβα, χακάρισμα ή οτιδήποτε άλλο, και για να σώσουμε τις ζωές σας και για να σώσουμε τα χρήματά σας, κλείνουμε το τραπεζικό σύστημα. Δεν θα μπορέσετε να βγάλετε τα χρήματά σας και ίσως όταν το κάνετε, να τα υποτιμήσουν.  Το έκαναν πριν και θα το ξανακάνουν. 

Αυτή τη φορά, θα είναι πολύ χειρότερα.  Το σχέδιό μου επικεντρώνεται γύρω από τα τρία G: όπλα, χρυσός και ένα σχέδιο απόδρασης .»

Γίνετε μέλος του Greg Hunter του USAWatchdog.com καθώς πηγαίνει ένας προς έναν με τον κορυφαίο ερευνητή τάσεων στον πλανήτη,  Gerald Celente, εκδότη του The Trends Journal  για 3.26.22. (Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη συνέντευξη των 42 λεπτών.)

zerohedge.com

Αφήστε μια απάντηση