+18 Μαριούπολη.Ουκρανοναζί φέρονται να δολοφόνησαν, κακοποίησαν κοπέλα και της χάραξαν τεράστια σβάστικα στο στομάχι!

Σε σχολείο, βάση του Αζόφ και της Εθνοφρουράς. ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Στη Μαριούπολη, στην εγκαταλελειμμένη βάση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και του Αζόφ, στο σχολείο, το πτώμα ενός κοριτσιού με μια σβάστικα χαραγμένη στο στομάχι του. Βρέθηκαν οι στρατιωτικέ φόρμες τους αφού τις άλλαξαν με πολιτικά ρούχα για να διαφύγουν ως πολίτες. Από αυτές αποδεικνύεται πως ήταν βάση Εθνικής Φρουράς Ουκρανίας και του Τάγματος Αζόφ. Εντοπίστηκαν πτώματα πολιτών που υποστήριζαν την DPR μια κοπέλα δολοφονημένη που έχει υποστεί βασανιστήρια και της έχουν χαράξει τη σβάστικα. H κοπέλα είναι αιμόφυρτη σε λίμνη αίματος. Δεν ξέρουμε ποιός το έκανε πάντως ή Αζόφ ή Εθνοφρουροί αναφέρουν οι στρατιώτες του DPR. Η σβάστικα είναι εγκαυματικής μορφής συν χάραγμα.. Έγκλημα πολέμου..Αυτοψία στον τόπο ενός ειδεχθούς εγκλήματος. Γυναικοκτονία-γενοκτονία με κίνητρο εθνοκάθαρσης

Πολλοί κάτοικοι από τη Μαριούπολη λένε ότι οι δυνάμεις της Ουκρανίας πυροβολούν οχήματα που προσπαθούν να διαφύγουν. Δίνουν εντολή στους πολίτες να γυρίσουν πίσω ή θα πυροβοληθούν.

Όλοι αυτοί οι ναζιστικοί σχηματισμοί στην Ουκρανία είναι πραγματικά λάτρεις των βασανιστηρίων. Στην πραγματικότητα είναι οργανωμένες εγκληματικές ομάδες με εκπροσώπηση στη Ράντα και σε όλους τους κλάδους της κυβέρνησης και της ελίτ ως υπερασπιστές του Μαϊντάν και της Κριμαίας.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση