Από το Ντονμπάς μέχρι τον Αρκτικό κύκλο! Ρωσικά ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ συστήματα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ εν δράσει, vid
Κατά τα άλλα…πεινάνε οι Ρώσοι!

Μέρα με τη μέρα όλα όσα βγαίνουν σχετικά με τα οπλικά συστήματα που είτε χρησιμοποιούν είτε πρόκειται να χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι στο πεδίο της μάχης, τόσο περισσότερο παιδαριώδεις γίνονται οι ισχυρισμοί των “μεγαλοδημοσιογράφων” πως οι Ρώσοι…χάνουν!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μας έλεγαν τις πρώτες μέρες της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης πως κοντεύουν μάλιστα να μείνουν και από καύσιμα!

Κοιτώντας (και) τα παρακάτω καταλαβαίνουμε γιατί σταμάτησαν τα ελληνικά τουλάχιστον ΜΜΕ να δίνουν τηλεοπτικό χρόνο στην κάλυψη του ουκρανικού πολέμου.

Οι Ρώσοι δημοσίευσαν άλλο ένα εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφει προηγμένα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου εν ώρα δράσης κάπου στην ρωσο-ουκρανική μεθόριο.

Πρόκειται για τα Krasukha4S και Murmansk που τα βλέπουμε να εκτελούν εργασίες αναζήτησης και ανίχνευσης εναέριων αντικειμένων, όπως αναγνώριση και κρούση UAV, και καταστολή του έργου σταθμών ραντάρ αεροσκαφών και αναχαίτιση ραδιοφωνικών σημάτων του αντιπάλου.

Έχουν ακτίνα δράσης που αγγίζει τα 5.000χλμ. και μπορούν να παραλύσουν ολόκληρα κράτη, κόβοντας εντελώς τις επικοινωνίες!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανάλογα συστήματα είχαμε δει να εγκαθίστανται και στα σύνορα με την Φινλανδία:

el.gr

Αφήστε μια απάντηση