Αυτοί θα πέσουν πρώτα, όχι ο Πούτιν! Χαμός σε ΗΠΑ και Καναδά! ΦΩΤΟ

Σε ΗΠΑ και Καναδά οι πολίτες σε λίγο δεν θα διαδηλώνουν απλά ειρηνικά αλλά θα αρχίσουν τους ηγετίσκους τους στις ψιλές…

Την ώρα που στην Ρωσία ο λαός είναι συσπειρωμένος πίσω από τον Πούτιν, σε ΗΠΑ και Καναδά το Σαββατοκύριακο της Λαμπρής των καθολικών προγραμματίζονται μαζικές διαδηλώσεις για την ελευθερία.

Οι πολίτες και των δύο χωρών αγωνίζονται για τις βασικές ελευθερίες τους. Θέλουν ένα τέλος στα ολοκληρωτικά μέτρα που έχουν εφαρμόσει οι διεθνιστές πολιτικοί τους με το πρόσχημα του Covid-19.

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ μίλησαν με δύο βετεράνους διαδηλωτές  που είναι μέρος της οργάνωσης  Freedom Fighters Canada . Η καναδική οργάνωση είναι μια από τις ομάδες πίσω από τις διαδηλώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου. Το ζευγάρι, όπως πολλοί πατριώτες Καναδοί, βρίσκεται στην Οτάβα από τα τέλη Ιανουαρίου, όταν η αυτοκινητοπομπή Truckers Freedom συγκεντρώθηκε στην πόλη.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τους, Freedom Fighter Canada, «απαιτεί το τέλος όλων των κυβερνητικών εντολών» και των τυραννικών «νομοσχεδίων και νομοθετικών σωμάτων» για τον Covid. Πιστεύουν ότι η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό «ξεπέρασε τα όριά της».

Οι επερχόμενες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν κοινές συνοδείες φορτηγών το Σαββατοκύριακο, όπου μια καναδική συνοδεία πρόκειται να συναντηθεί με μια αμερικανική συνοδεία στην γέφυρα του Νιαγάρα και να ανταλλάξει σημαίες.

Παρακάτω είναι η αφίσα για την αμερικανική συνοδεία κατά των πολιτικών της Βόρειας Αμερικής:

Επίσης, μια διαμαρτυρία με τίτλο « Rolling Thunder»  έχει προγραμματιστεί για την Οτάβα  στις 29 και 30 Απριλίου . Αυτή η διαμαρτυρία με επικεφαλής τους βετεράνους θα περιλαμβάνει κυρίως μοτοσικλετιστές που έρχονται στην Οττάβα για να διαμαρτυρηθούν για τις μέτρα περιορισμού, τα lockdown και την γενική απώλεια ελευθερίας!

PHOTO rairfoundation. com

el.gr

Αφήστε μια απάντηση