ZERO HEDGE : Είναι καταδικασμένες οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες, δηλώνει ο πρώην επικεφαλής των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών.

Προβλέπει εμφύλιο πόλεμο στην Γαλλία 

ZERO HEDGE,, APR 07, 2022  

Authored by Paul Joseph Watson via Summit News, 

Μετάφραση: Μ. Στυλιανού 

Ο πρώην επικεφαλής των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών Πιέρ Μπροσάν προειδοποιεί ότι εάν η Ευρώπη και η Γαλλία δεν αλλάξουν ριζικά τις πολιτικές τους για τη μαζική μετανάστευση, θα μπορούσε να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος και υποστηρίζει ότι «όλες οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καταδικασμένες». 

Ο Μπροσάν, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της γαλλικής DGSE από το 2002 μέχρι το 2008, έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Γαλλική εφημερίδα Le Figaro. 

«Όλες οι “πολυπολιτισμικές» κοινωνίες είναι καταδικασμένες σε περισσότερο ή λιγότερο βαθιές ρήξεις», προειδοποίησε ο Μπροσάντ, προσθέτοντας: «Σε μια τέτοια κατάσταση, συμβαίνει οι μειονότητες να είναι βίαιοι νικητές και οι πλειοψηφίες να καθησυχάζουν τους χαμένους». 

Ο αρνητικός αντίκτυπος της μαζικής μετανάστευσης στη Γαλλία δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί επειδή είναι «όλο και πιο δύσκολο να εμποδίσουμε τους Γάλλους να δουν αυτό που βλέπουν», και επίσης επειδή «μια σημαντική προσωπικότητα εμφανίστηκε ξαφνικά στον κόσμο της φόρμουλας της πολιτικής που τους ενθάρρυνε να ανοίξουν τα μάτια τους», δήλωσε ο Μπροσάντ. 

Ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών προβλέπει ότι εάν ο Εμανουέλ Μακρόν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές και δεν καταφέρει να αλλάξει μαζικά την προσέγγισή του στη μετανάστευση, θα μπορούσε να προκύψει εμφύλιος πόλεμος. 

«Αυτή η σταδιακή αναταραχή του γαλλικού πληθυσμού, αν όχι η μοναδική πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, είναι η μόνη που απειλεί άμεσα την πολιτική ειρήνη στο έδαφός μας», δήλωσε ο Μπροσάντ, προειδοποιώντας ότι μουσουλμάνοι μετανάστες και άλλοι από χώρες εκτός Ευρώπης έχουν αναπτύξει ένα «πνεύμα μετα-αποικιακής εκδίκησης». 

Προειδοποίησε επίσης ότι το σημαντικά υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων του μεταναστευτικού πληθυσμού και το γεγονός ότι οι νεότερες γενιές που γεννήθηκαν από μετανάστες είναι «ακόμη λιγότερο ενσωματωμένες στη γαλλική κοινωνία από τους γονείς τους», απειλεί τον ιστό της γαλλικής κοινωνίας. 

Ο Μπροσάντ αναφέρει ότι η μόνη λύση είναι αυτή που πρότεινε ο γάλλος προεδρικός υποψήφιος Έρικ Ζεμούρ, δηλαδή «ανακαταμέτρηση», παρέχοντας κίνητρα ή εξουσιοδοτώντας με άλλο τρόπο την επιστροφή εκατομμυρίων μεταναστών στις πατρίδες τους. 

Ερωτηθείς αν ήταν πολύ αργά, ο Μπροσάντ απάντησε: «Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ αργά. Ας το αντιμετωπίσουμε: Δεν έχουμε πλέον να κάνουμε με διασκορπισμένα άτομα, δηλαδή με τόσες πολλές «ειδικές περιπτώσεις», η καθεμία να αναζητεί ένα καλύτερο μέλλον, αλλά με διασπορές. 

«Η διασπορά είναι μια οντότητα, που σχηματίζεται από τους μετανάστες και τους απογόνους τους — συμπεριλαμβανομένων, κυρίως, των Γάλλων υπηκόων — οι οποίοι είναι ομαδοποιημένοι και των οποίων ο αριθμός φτάνει σε μια κρίσιμη μάζα επαρκή για κοινωνικές πιέσεις για να ενθαρρύνει τη διαιώνιση των πεποιθήσεων και των τρόπων ζωής των χωρών προέλευσης, με τις οποίες οι σχέσεις παραμένουν τεταμένες”, εξήγησε ο Μπροσάντ. «Με αυτόν τον τρόπο, σχηματίζονται αυθόρμητα περισσότεροι ή λιγότερο κλειστοί ξένοι θύλακες οι οποίοι γυρίζουν την πλάτη τους στη χώρα υποδοχής και στα έθιμά της». 

Το συμπέρασμα του Brochand είναι ενοχλητικά νηφάλιο και μελαγχολικό. 

«Όλες οι συσσωρευμένες εμπειρίες μου με κάνουν να προβλέπω ένα σκοτεινό, ακόμα και πολύ σκοτεινό, μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Στην καλύτερη περίπτωση, οδεύουν προς μια ανυποψίαστη κατάρρευση της ποιότητας ζωής τους, στη χειρότερη περίπτωση, τους οδηγούμε σε τρομερές αντιπαραθέσεις (μια έκρηξη). Πιθανότατα, θα υπάρξει συνδυασμός και των δυο εν μέσω αυξανόμενης σύγχυσης». 

Όπως μεταδίδει το RemixNews, ο Μπροσάντ έκανε τα σχόλια εν μέσω ενός ακόμη κύματος ταραχών μεταναστών που πλήττουν μητροπολιτικές περιοχές της Γαλλίας. 

«Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι πόλεις Sevran και Aulnay-sous-Bois στα προάστια του Παρισιού αποτελούν σκηνές αληθινού αστικού ανταρτοπόλεμου, ενώ παρόμοιες σκηνές έχουν παρατηρηθεί στη Βιλερμπάν και το Βενισιέ, στα προάστια της Λυών. Κάθε φορά, τα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών που προσπαθούσαν να επιβάλουν το νόμο και βίαιων εγκληματιών ήταν η αρχική αιτία ταραχών, πυροβολισμών και πολλαπλών πυρκαγιών, με ενέδρες εναντίον των αστυνομικών ομάδων που κλήθηκαν ως ενισχύσεις». 

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε πέρυσι από τον Χάρις αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία του γαλλικού λαού ανησυχεί για «ευρωπαϊκούς, λευκούς και χριστιανικούς πληθυσμούς που απειλούνται με εξαφάνιση» ως αποτέλεσμα της «μουσουλμανικής μετανάστευσης». 

Παρόλα αυτά, ο Εμανουέλ Μακρόν αναμένεται να επιτύχει να εξασφαλίσει δεύτερη προεδρική θητεία αργότερα αυτό το μήνα. 

Αφήστε μια απάντηση