Πυροβολισμοί στον ποταμό Έβρο στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Μια νεκρή γυναίκα από πυρά των Τούρκων

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ – Έπεσαν σε ενέδρα

Σοβαρό επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στο ποτάμι στον Έβρο με την κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα μη νόμιμη μετανάστης έχει πέσει νεκρή από πυροβολισμούς που έχουν προέλθει από την τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr  υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση. Στο Σουφλί πήγε αρχικά ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αλεξανδρούπολης κ.Ντάσκαρης και παράλληλα μεταβαίνουν άμεσα τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πασχάλης Συριτούδης όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάμπρος Τσιάρας για να εξετάσουν την κατάσταση επιτόπου.

Όλα αυτά δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό.

Μια νεκρή στον ποταμό Έβρο από πυρά των Τούρκων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια αλλοδαπή γυναίκα είναι νεκρή από πυρά που άνοιξαν Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες εναντίον βάρκας αλλοδαπών που επιχειρούσε να φτάσει στην ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, οι Τούρκοι Στρατοχωροφύλακες βοηθούσαν διακινητές να περάσουν με δυο βάρκες αλλοδαπούς στην Ελλάδα.

Όταν όμως ξεκίνησαν οι βάρκες προς την ελληνική όχθη, υπήρχε στην περιοχή… ενέδρα των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων, οι οποίοι όπως συνηθίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις άναψαν τους μεγάλους φακούς για να αποτρέψουν τους αλλοδαπούς να φτάσουν στο έδαφος μας.

Βλέποντας την κατάσταση αυτή οι Τούρκοι και προκειμένου να μην επιτρέψουν στους διακινητές με τους αλλοδαπούς να επιστρέψουν πίσω, πυροβόλησαν γαζώνοντας τις βάρκες.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρή μια γυναίκα, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Για να διαπιστωθεί αυτό, προφανώς η βάρκα έφτασε στην ελληνική όχθη, αν και κανένας δεν το επιβεβαιώνει.

Επίσης, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε περίπτωση Τούρκων αντικαθεστωτικών που επιχείρησαν να φύγουν από την χώρα τους για να γλιτώσουν από το καθεστώς Ερντογάν και όταν έγιναν αντιληπτοί να… γαζώθηκε η βάρκα τους από τους Στρατοχωροφύλακες.

WarNews247

Αφήστε μια απάντηση