Τα γεγονότα είναι κοντά – Σεισμός, Πόλεμος, Πείνα

Σχόλιο ιστολογίου: Προς τα εκεί μεν οδεύουμε αλλά το χρόνο μόνο ο Θεός τον γνωρίζει…

Η Υπομονή του Θεού έχει τελειώσει – Ίσως να μετράμε και εβδομάδες μέχρι να αρχίσουν…! Σεισμός, Πόλεμος Πείνα – Αυτά να Περιμένουμε

One thought on “Τα γεγονότα είναι κοντά – Σεισμός, Πόλεμος, Πείνα”
  1. Παντως στα κατεχομενα στην ΚΥΠΡΟ Η ΡΩΣΙΑ ανοιξε προξενειο.Αυτα που επε ο Κισσινεγκερ εγιναν ολα και ο Ερντογκαν-Πουτιν΄-ΞΙ ειναι ΙΣΟΒΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.Την χρεοκοπια ΗΠΑ θα την διαδεχθει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΘΗΣΗ ΑΣΙΑΣ.Οσο για ΕΕ ειναι μια νυφη με πολλους μνηστηρες .ΟΙ εξελιξεις θα ειναι κοσμογονικες ισως και καταστροφικες θα ζησει την τελεια καταιγιδα αλλα μετα τις οδυνες του τοκετου θα αναδειχθει μια νεα πολυ πιο θετικη πραγματικοτητα (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ με βαση κινεζικο μοντελο μισθων και μουσουλμανοποιση).
    Οι λεξεις > Η Υπομονή του Θεού έχει τελειώσει…..Σεισμός, Πόλεμος Πείνα κτυπουν την επιβιωση του ανθρωπου και ΄΄δειχνουν΄΄ οχι Θεο της αγαπης αλλα ….τιμωρο.Πρωτος εδειξε οτι δεν τιμωρει, σε αυτους που τον σταυρωσαν, δεν τους τιμωρησε, αλλα τους αφησε να φαγωθουν μεταξυ τους με τους Ρωμαιους/Αιγυπτιους κλπ
    Σκληρή κριτική από την Iταλική Corriere della Sera κατά της Σουηδίας για την Στρατηγική της κατά του Covid-19.Τα παιδια χρησιμοποιήθηκαν για την μετάδοση του Covid-19.
    «Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας αρνήθηκε ή υποβάθμισε το γεγονός ότι τα παιδιά θα μπορούσαν να είναι μολυσματικά, να αναπτύξουν σοβαρές ασθένειες ή να οδηγήσουν στην εξάπλωση της λοίμωξης στον πληθυσμό. ενώ τα >εσωτερικά τους e-mail να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά < για να διαδώσουν τη μόλυνση στην κοινωνία».Καποιοι ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ελεγαν τα παιδια …τα ευλογησε ο Χριστος ενω αναφερθηκε στην ψυχη οχι στο σωμα.

Αφήστε μια απάντηση