Σοβιετικό Antonov συνετρίβη έξω από την Καβάλα με 12 τόνους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ φορτίου! ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει τι μετέφερε!!! vid

Μπλακ άουτ έχει σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Νέες πληροφορίες έρχονται λεπτό προς λεπτό σε ό,τι αφορά τη συντριβή του κάργκο αεροσκάφους έξω από την πόλη της Καβάλας.

Στο σοβιετικής κατασκευής Antonov επέβαιναν 8 άτομα πλήρωμα. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για αεροσκάφος ρωσικών, σερβικών ή ουκρανικών συμφερόντων.

Ο πιλότος, λίγα λεπτά πριν τη συντριβή, προειδοποίησε τις ελληνικές αρχές πως μετέφερε 12 τόνους επικίνδυνων υλικών.

Τα περί οπλισμού μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη.

Οι ελληνικές αρχές έχουν ζητήσει από τις σερβικές το σχέδιο πτήσης του αεροσκάφους, προκειμένου να αποκτήσουν γνώση τόσο για τον αριθμό των επιβαινόντων, όσο και για το είδος του φορτίου που μετέφερε προς την Ιορδανία.

Το ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι πως ενδεχομένως ο πιλότος επέλεξε να ρίξει το αεροσκάφος μέσα στα χωράφια όταν κατάλαβε πως δεν είχε πλέον κανέναν έλεγχο, καθώς μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν καταπέσει πέρασε πάνω από 2 χωριά! 

Η πορεία του αεροσκάφους

Στην ιστοσελίδα Flight Aware, η οποία δείχνει σε πραγματικό χρόνο την πορεία των αεροσκαφών, φαίνεται η πορεία του Αντόνοφ 12.  

Το τελευταίο στίγμα δόθηκε 10 ναυτικά μίλια δυτικά της Καβάλας, ενώ το αεροσκάφος έχει πέσει στην πλαγιά μεταξύ Παλαιοχωρίου και Αντιφιλίππων.


Δύο πυροσβέστες έχουν οδηγηθεί στο τοπικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Όλα τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Καβάλας έχουν τεθεί σε επιφυλακή, ενώ γίνονται συστάσεις στους κατοίκους να μείνουν μακριά από το σημείο της συντριβής καθώς κανείς ακόμα δεν ξέρει τι φορτίο κουβαλούσε το αεροσκάφος.

Εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ κάποιων σπιτιών που είναι κοντά στο σημείο μηδέν.

Δημοσιογράφοι του OPEN αποκάλυψαν πως οι αρχές τους συνέστησαν να φορέσουν μάσκες λόγω πιθανών τοξικών καπνών.

scr

el.gr

Αφήστε μια απάντηση