ΔΙΔΑΧΕΣ 21 Ιαν 2023 - 8:17

Η διαβολική βιασύνη

Η διαβολική βιασύνη

«Ο ρυθμός ζωής των ανθρώπων έχει γίνει πολύ γρήγορος και καταλήγει να είναι όλο και πιο γρήγορος όλοι τρέχουν, όλοι φοβούνται ότι θα αργήσουν κάπου, ότι δεν θα προλάβουν κάποιον, ότι θα τους λείψει, ότι δεν θα κάνουν τίποτα άλλο.

Οι μηχανές κινούνται μέσω του αέρα, του νερού και της γης, αλλά δεν φέρνουν ευτυχία στην ανθρωπότητα, αλλά, αντίθετα, καταστρέφουν την καλή κατάσταση των πραγμάτων που έχει απομείνει στη γη.

Βιασύνη μπήκε στον κόσμο, η διαβολική βιασύνη. Το μυστικό αυτής της βιασύνης μας αποκαλύπτεται από τον Λόγο του Θεού, στο κεφάλαιο 12 της Αποκάλυψης

……………

Έχετε ακούσει: Ο Σατανάς κατέβηκε στη γη και στη θάλασσα με αχαλίνωτη μανία, «γνωρίζοντας ότι δεν είχε παρά λίγο χρόνο».

Αυτή είναι η πηγή αυτής της βιασύνης πραγμάτων και εννοιών στον κόσμο, από εδώ προέρχεται αυτή η βιασύνη τόσο στην τεχνολογία όσο και στη ζωή – ένας ολοένα και πιο άγρυπνος μαραθώνιος ανθρώπων και λαών γενικότερα.

Το βασίλειο του Σατανά θα τελειώσει σύντομα. Εδώ είναι ένας λόγος για να χαίρεστε για τον ουρανό και για τους ανθρώπους στη γη που ζουν στον ουρανό. Το καταδικασμένο κακό, διαισθανόμενο την καταδίκη του, τρέχει πάνω στη γη, αναστατώνει την ανθρωπότητα, διογκώνεται στα άκρα της δύναμής της και αναγκάζει τους ανθρώπους που δεν έχουν βάλει στο μέτωπο και τις καρδιές τους τη σφραγίδα του σταυρού του Αρνίου του Θεού να ορμήσουν μπροστά και – επιταχύνετε το ρυθμό της ζωής. Ο Κακός καταλαβαίνει ότι, μόνο μέσω αυτής της κατάρας των ανθρώπων και των λαών, θα μπορούσε να καταφέρει να κάνει ένα άλλο μέρος της ανθρωπότητας να συμμετάσχει στην καταστροφή του.

(…)Δουλειές και περισσότερες αγγαρείες, έγνοιες, ανάγκες, έκτακτες ανάγκες, η επίγνωση της σημασίας όλων αυτών των πραγμάτων… Καημένο! Μα πού είναι η καλοσύνη σου, πού είναι το πρόσωπό σου; Που είσαι ρε φίλε; Κρύβεστε πίσω από τα γρανάζια και τα γρανάζια των τροχών της ζωής που περιστρέφονται συνεχώς; Ωστόσο, θα σου πω: βιάσου να κάνεις το καλό όσο ζεις στο σώμα. Περπατήστε στο φως ενώ είστε ακόμα στο σώμα. «Περπατάτε στο φως, όσο ακόμα υπάρχει φως» (βλ. Ιω. 12, 35). Έρχεται η νύχτα που δεν θα μπορείς πλέον να κάνεις καλή πρακτική, ακόμα κι αν το ήθελες»

 – Αρχιμ.  Ioan Krestiankin, «Σε έναν άγνωστο πνευματικό γιο»

ΠΗΓΗ

simeiakairwn

Αφήστε μια απάντηση