Ηλίας Καλλιώρας : Ρωσία – Κίνα: «Δρακοφιλία» με ημερομηνία λήξης

Πολλές συζητήσεις, πρωτοσέλιδα, αρθρογραφία, αναλύσεις, ερμηνείες και προβλέψεις δίνουν και παίρνουν σχετικά με τη συγκυρία, τους λόγους, το παράξενο, την εξελικτική πορεία, το βαθμό και τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας. Είναι όντως εξόχως περίεργο που μέσα σε πολύ λίγα χρόνια ο δράκος της Κίνας «αγάπησε πολύ» την αρκούδα της Ρωσίας και που επίσης και η Ρωσία ανταποκρίθηκε σχεδόν «κεραυνοβόλα» σε αυτόν τον γεωστρατηγικό έρωτα. Πολλοί τα έχουν χαμένα από αυτή την γεωπολιτική εξέλιξη και ψάχνονται να βρουν απαντήσεις.

Μετά το Νοέμβριο του 2019 και το περιβόητο κορωνο-εργαστήριο στο Γουχάν της Κίνας, τα πληκτρολόγια, οι οθόνες και οι ηλεκτρονικές κονσόλες των συστημικών ΜΜΕξαπάτησης έχουν πάρει «φωτιά» για να καταγράψουν όσα έχουν σχέση με τον διάσημο ιό και «εργαλείο» της Νέας Εποχής όσο, ομοίως, και για να αποτυπώσουν όλα όσα αφορούν τα δήθεν ή τάχα «εμβόλια» του μέγα «φιλάνθρωπου» Μπιλ Γκέιτς.

Παρομοίως, μετά το Φεβρουάριο του 2022 και την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, οι συστημικές τηλεοπτικές και οι λοιπές νεοταξίτικες «ντουντούκες» και οι καλοπληρωμένες «πένες» όσο και τα λοιπά διεθνή ΜΜΕξαγρίωσης έχουν «ξεσαλώσει» στην κυριολεξία για να βγάλουν τον Β. Πούτιν φονιά, σατανά, εισβολέα, απατεώνα, άρρωστο και δολοφόνο.

Πρέπει να υπογραμμίσω, εισέτι, ότι τόσο με την περίπτωση του ιού της Κίνας όσο και με την περίπτωση της εισβολής της Ρωσίας, τα συστημικά ΜΜΕξαθλίωσης έχουν δώσει ένα ανεπανάληπτο και μοναδικό «ρεσιτάλ» αντιστροφής της πραγματικότητας και στρέβλωσης της αλήθειας. Γι΄ αυτό το τιτάνιο και εξόχως αξιέπαινο «έργο» τους, όλα αυτά τα σπουδαία ΜΜΕντροπής παίρνουν βαθμό «άριστα». «Εύγε!». «1000 Μπράβο»!

Έχοντας άμεσα ή έμμεσα δικά της όλα τα διεθνή και συστημικά ΜΜΕξόντωσης, όλο το χρυσό του κόσμου, όλες τις κεντρικές και τις μεγάλες τράπεζες και τις πολυεθνικές εταιρείες, όλους τους χρηματοοικονομικούς οίκους και τις ελεγκτικές αρχές, όλους τους στρατούς του κόσμου και όλους τους ανά την οικουμένη κυβερνητικούς ηγέτες-πιόνια, η σιωνιστική Πενταρχία του σκότους οδηγεί τα διεθνικά πράγματα με απόλυτη «τάξη» και με «ασφάλεια» στην υλοποίηση του παγκόσμιου σχεδίου της: Που είναι πρώτα ο επίγειος αρμαγεδδώνας και στη συνέχεια η ίδρυση της παγκόσμιας Εβραϊκής κυβέρνησης.

Σε αυτό τους τον πολυσχιδή, αριστοτεχνικό και πολυεπίπεδο σχεδιασμό και πορεία, η Πενταρχία και «εργαλείο» των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ έχει έρθει σε μια πρωτόφαντη όσο και αγαστή συνεργασία και πλεύση με την ηγεσία της Κίνας: Είτε με προσυμφωνημένα σχέδια και αποφάσεις είτε με συγκυριακούς συγχρονισμούς εθνικών και μη συμφερόντων είτε με πολλά εναλλακτικά σενάρια συνεργασίας και κατακτητικές σκέψεις είτε με ευέλικτα προγράμματα και μελλοντικά πλάνα για κερδοφόρα αναμεταξύ τους «αλογο-παζαρέματα» είτε, είτε.

Όλα τα παγκόσμια έως τώρα σημάδια και οι διεθνικές εξελίξεις δείχνουν ότι η Κίνα έχει ήδη επιλεγεί από τη σιωνιστική Πενταρχία του σκότους να αποτελέσει την επόμενη Αμερική. Και αφού ενδιαμέσως τη σημερινή παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική οι ίδιοι την καταστήσουν, την μετατρέψουν ή την κάνουν ..«Μερική»: Με τους δικούς τους τρόπους, σχέδια, μέσα, ενέργειες και μεθόδους (π.χ., ρήγμα Αγίου Ανδρέα, Γέλοουστοουν).

Το ηθικο-κοινωνικό και πολιτικο-στρατιωτικό πλαίσιο και οι γενικότερες πολιτιστικές αρχές που ακολουθεί ιστορικά η Κίνα αρμόζουν, ταιριάζουν, συγκολλούν και πέφτουν «κουτί» στα σκοτεινά σχέδια των «πεφωτισμένων» παγκοσμιοποιητών. Η Κίνα ως χώρα-«γήπεδο» είναι εξ αντικειμένου ένα εξέχων, έτοιμο, γιγάντιο, ενεργό και σπάνιο προδρομικό σύστημα και κοινωνικό «δοχείο» ευκολότερης εισαγωγής της Εβραϊκής παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτατορίας.

Σας θυμίζω κάποιους τίτλους και περιγραφικές εκφράσεις από τη διεθνή ειδησιογραφία, μετά την «αυλαία» του Γουχάν στην Κίνα: «Σύγχρονα κολαστήρια», «στρατόπεδα καραντίνας», «οπλισμένοι άντρες με στολές κατά του κορονοϊού», «αρπάζουν πολίτες μέσα από τα σπίτια τους», «αυτοσχέδια στρατόπεδα συγκέντρωσης για καραντίνα», «τριτοκοσμικές συνθήκες φυλακής και απάνθρωπες συνθήκες εγκλεισμού και κράτησης», «το Πεκίνο απαιτεί τον εγκλεισμό συγγενών και φίλων όσων νοσούν με τον κορονοϊό», κλπ.

Μια τέτοια σκληρότατη Κίνα και γιγάντιο «στρατόπεδο» είναι ή αποτελεί ένα σπάνιο γεωκοινωνικό και γεωστρατηγικό «λουκούμι» στα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων και παγκοσμιοποιητών. Με την αθέατη, παρασκηνιακή, κρυμμένη, πανίσχυρη και υψηλή συνεργασία, συμφωνίες και συνδρομή της Πενταρχίας, η Κίνα δυνητικά θα έχει γιγάντια οφέλη μέσα από τον σε εξέλιξη Γ΄ΠΠ, πέρα, βεβαίως, από το τιτάνιας σημασίας γεγονός ότι η ίδια θα καταστεί «ντε φάκτο» η νέα παγκόσμια υπερδύναμη. Τι εννοώ;

Πρώτον, η Κίνα θα λάβει από την σιωνιστική Πενταρχία ως «δώρο» την Ταϊβάν. Δεύτερον, η Κίνα θα δεχθεί τα λιγότερα πυρηνικά, μιας και η Ρωσία είναι ήδη «σύμμαχός» της και από την άλλη οι σιωνιστές κυβερνήτες των ΗΠΑ την «χρειάζονται» ως τη νέα τους «Αμερική». Τρίτον, η Κίνα θα πάρει και κάποιο μελλοντικό «αντίδωρο» σε εκείνη την περίπτωση που η ίδια «πουλήσει» τη μεγάλη «φίλη» και «σύμμαχό της» Ρωσία: Με τάξιμο ή με αντίτιμο-τυράκι, λ.χ. τη Σιβηρία, σε εκείνο το σενάριο όπου τελικώς επικρατήσει η Συλλογική Δύση (περισσότερα στο βιβλίο μου «Η Πενταρχία του Σκότους», εκδόσεις Αγαθός Λόγος, 2021).

Εισέτι, σε ότι αφορά τη Ρωσία, ο πρόεδρος Πούτιν διέταξε την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022. Η σιωνιστική «Συλλογική Δύση» δεν είχε αφήσει καμία άλλη επιλογή στον Ρώσο πρόεδρο πλην της εισβολής. Οι «πεφωτισμένοι τυφλοπόντικες» που διοικούν τον κόσμο μέσα από τις σκοτεινές στοές έφεραν έτσι τα γεωστρατηγικά πράγματα και τους γεωπολιτικούς εγκλωβισμούς που με το σατανικό τους «γάντι» εξανάγκασαν τον Πούτιν να εισβάλει στην Ουκρανία, ήθελε δεν ήθελε.

Για την παγανιστική Πενταρχία του σκότους, ο κόσμος που ξέραμε τελείωσε την Άνοιξη του 2020 με την α΄ φάση του γενικού εγκλεισμού. Γι΄ αυτό τον κύριο λόγο, οι διεθνείς σιωνιστές μιλούν και διατυμπανίζουν την λεγόμενη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του αρχιερέα νεοταξίτη Κ. Σβαμπ. Ο Β. Πούτιν όλα αυτά τα ξέρει και μάλιστα πολύ καλύτερα από όλους εμάς. Γνωρίζει ο ίδιος για τον πυρηνικό αρμαγεδδώνα στον οποίο τον έχουν ανέκκλητα εμπλέξει οι σκοτεινές δυνάμεις και ότι δεν έχει κανέναν απολύτως τρόπο διαφυγής ή κάποια έστω πόρτα εξόδου από τα σε εξέλιξη διεθνή γεγονότα και την αναπόδραστη τελική παγκόσμια γενοκτονία.

Ο Ρώσος πρόεδρος το έχει πλέον «χωνέψει» εδώ και καιρό ότι είναι στη δική του μοίρα και στο δικό του ιστορικό πεπρωμένο και ριζικό το να πατήσει αυτός τα κόκκινα «κουμπιά της αποκάλυψης», είτε έτσι είτε αλλιώς. Το μόνο που πλέον και υποχρεωτικά κάνει ο Πούτιν είναι το να διαχειρίζεται με κάθε γεωπολιτική λεπτομέρεια και χωρίς καμία βιασύνη τις εισερχόμενες διεθνικές καταστάσεις, συμβάντα και γεγονότα, αντιδρώντας την κάθε φορά στα ανθρωποκτόνα έργα, τις δόλιες μεθοδεύσεις και τις «χειρουργικές» γεωστρατηγικές κινήσεις, σχέδια και φανερές και κρυφές επιθέσεις των σιωνιστικών ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Αυτή και μόνον αυτή την μια επιλογή έχει πια στα χέρια του ο Πούτιν: Να αντιδρά βήμα-βήμα, μετρημένα και με το γεωστρατηγικό «μοιρογνωμόνιο» στη Συλλογική Δύση. Γι΄ αυτό τον κύριο λόγο ο ίδιος κινείται χωρίς βιασύνη, σταθερά, αποφασιστικά και δίχως να υπάρχουν από πλευράς του ξαφνικές κινήσεις, αποφάσεις και βιαστικές αντιδράσεις. Λίγες είναι οι φορές που ο ίδιος αντιδρά πρωθύστερα και με «χειρουργικό» τρόπο όπως έγινε, για παράδειγμα, με την κατάρριψη του αμερικανικού μη επανδρωμένου κατασκοπευτικού MQ-9 Reaper στη Μαύρη Θάλασσα.

Και το μέγα-μέγα αστείο όσο επίσης και για πολλά κλάματα ανέκδοτο είναι ότι η τελούσα σε άγνοια και εν υπνώσει πλειοψηφία της ανθρωπότητας θεωρεί τον Πούτιν σχεδιαστή, υποκινητή, πρωτοστάτη, σφαγέα και υπεύθυνο του αιματοκυλίσματος στην Ουκρανία. Είναι μέγα, πρωτόγνωρο, αξιοθρήνητο και πολύ βαθύ το σκοτάδι στο οποίο έφεραν και συνεχίζουν να κρατούν την οικουμένη τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης, άμεσης ή έμμεσης ιδιοκτησίας των εωσφοριστών κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ.

Εδώ οι άνθρωποι ανά την οικουμένη δεν κατάλαβαν το τι πράγματι είναι το τάχα ή δήθεν «εμβόλιο» του Μπιλ Γκέιτς, που αφορά την ίδια τους τη ζωή και την ζωή των παιδιών τους, τώρα τα του Πούτιν και τα της Ουκρανίας θα καταλάβουν;

Εδώ οι συντριπτικά περισσότεροι άνθρωποι ανά την υφήλιο δεν πήραν καν μυρωδιά ότι σε λίγο καιρό ο κόσμος προγραμματισμένα θα μετατραπεί σε παράγκες και σε πέτρες και ξύλα και μπάζα ατάκτως ερριμμένα και θα καταλάβουν το τι σκοπό είχαν και εξυπηρετούσαν τα τάχα «επιθετικά» κινέζικα μπαλόνια και τα δήθεν «ΑΤΙΑ-εξωγήινοι» πάνω από την Αμερική;

Ο Πούτιν έχει αναφέρει επανειλημμένα ότι στην Ουκρανία πολεμάει τη Συλλογική Δύση και όχι τους Ουκρανούς και αδέλφια του. Οι «στοάρχες» σιωνιστές Εβραίοι χρησιμοποιούν αριστοτεχνικά το αναλώσιμο ανδρείκελο, ζάμπλουτο χάζαρο και σατανιστή διασκεδαστή που λέγεται Βολοντίμιρ Ζελένσκι όσο επίσης και την δύστυχη Ουκρανία, που είναι το πρώτο επίγειο κράτος και μέγα θυσιαστήριο: Ώστε αναποδράστως να εξαναγκάσουν τον Πούτιν στο προσχεδιασμένο πυρηνικό ολοκαύτωμα όταν έρθει η «κατάλληλη» ώρα, κατά τα «φιλάνθρωπα» σχέδια των εωσφορολατρών Ρότσιλντ.

Είναι απολύτως τραγικό και αποτελεί και μια άκρως φρικτή παγκόσμια πραγματικότητα για τις όλους τους ανθρώπους ανά την οικουμένη που οι ίδιοι δεν έχουν καν αντιληφθεί ότι ο πλανήτης ήδη βρίσκεται μέσα στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά συνέπεια, οι ίδιοι δεν κάνουν καμία σχετική προετοιμασία, καμία εσωτερική προεργασία, καμία οικογενειακή πρόβλεψη και καμία γενικότερη προσαρμογή και τακτοποίηση. Μοιάζουν, δυστυχώς, σαν στρουθοκάμηλοι.

Ο εν εξελίξει Γ΄ ΠΠ είναι προσχεδιασμένος από τα σιωνιστικά γεννήματα εχιδνών και θα ολοκληρωθεί με τα πυρηνικά: 100%. Η Ρωσία ή ο ένας πόλος του γενικού πολέμου ήδη ενεργοποιήθηκε από τον Φεβρουάριο του 2022. Ο άλλος πόλος της γενικής σύρραξης, η Συλλογική Δύση, ήδη ακήρυχτα πολεμάει τη Ρωσία δόλια, υπόγεια, έξυπνα και με ιδιαίτερο εχθρικό πάθος, μίσος και ραδιουργίες.

Δυστυχώς, δυστυχώς: Η σπουδαία, η αγέρωχη και η παντοδύναμη Συλλογική Δύση έχει μεταβληθεί πλήρως, με το σατανικό «γάντι» και αοράτως σε ένα «ιδιωτικό» γενοκτονικό εργαλείο όσο επίσης και σε ένα ατιμωτικό «υπερ-μαγαζάκι» των παγκοσμιοποιητών Ρότσιλντ και της παρέας τους. Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο αλώνι, με τις φανερές φλόγες και τις κρυφές φωτιές, η Κίνα παίζει τον πλέον ύποπτο ρόλο. Για την ώρα και εξωτερικά, η «φιλία» και η μεγάλη της «αγάπη» για τη Ρωσία είναι ανθόσπαρτη και εντεινόμενη.

Διαβάστε κάποια επιλεγμένα πρόσφατα διεθνή δημοσιεύματα για τις σχέσεις Ρωσίας και Κίνας: «Συνάντηση Πούτιν με Σι Τζινπίνγκ.. Στη Ρωσία ο Σι Τζινπίνγκ 20-22 Μαρτίου: Τριήμερη επίσημη επίσκεψη». «Σάλος από το μήνυμα Σι Τζινπίνγκ σε Β. Πούτιν λίγο πριν την αναχώρησή του από τη Μόσχα: “Έρχεται μια αλλαγή που δεν έχει συμβεί εδώ και 100 χρόνια.. Οδηγούμε αυτήν την αλλαγή μαζί”, είπε ο Σι στον Πούτιν».

«Τζινπίνγκ: “Σε παρακαλώ, πρόσεχε, αγαπητέ φίλε”, πρόσθεσε, πιάνοντας θερμά το χέρι του ηγέτη του Κρεμλίνου πριν τον χαιρετήσει ο Ρώσος οικοδεσπότης, ο οποίος ευχήθηκε στον Σι ένα “ασφαλές ταξίδι». Ο Κινέζος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι το Πεκίνο «θα συνεχίσει να δίνει την προτεραιότητα στην παγκόσμια στρατηγική σύμπραξη μεταξύ της Κίνας και της Ρωσίας.. Η Κίνα είναι έτοιμη να σταθεί στο πλευρό της Ρωσίας».

«Γύρισε σελίδα η ιστορία: Στη “Γιάλτα” της Μόσχας Σι και Πούτιν έθαψαν την Pax Americana.. μέσα σε 3 μέρες ο κόσμος έγινε πολυπολικός.. Για πρώτη φορά εδώ και πέντε αιώνες η Δύση δεν καθορίζει την παγκόσμια ημερήσια διάταξη». «Οι συμφωνίες που υπέγραψαν Β. Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ στην Μόσχα αλλάζουν την παγκόσμια τάξη πραγμάτων: Ύμνοι Μεντβέντεφ για Κίνα: Παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη. Ιδανική η συμμαχία μας, νέα εποχή».

«Κινεζικό “βασανιστήριο” στις ΗΠΑ: Σι Τζινπίνγκ προς Β. Πούτιν: “Αγαπημένε μου φίλε». «Ο Σι προσκάλεσε τον Β. Πούτιν στην Κίνα.. Στενότερη συνεργασία Κίνας-Ρωσίας θέλει ο Σι Τζινπίνγκ». «Οργή Κίνας: Ο Μπλίνκεν, ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, δεν μπορεί να επικρίνει τον πρόεδρο Τζινπίνγκ». «Η Κίνα έχει αρνηθεί να αποδοκιμάσει τη Ρωσία για τις ενέργειές της ή να μιλήσει για εισβολή».

«Οι δύο υπερδυνάμεις μετατρέπονται σε ενιαίο στρατιωτικό-οικονομικό “μπλοκ” για να αντιμετωπίσουν ΗΠΑ-Δύση». «Μόσχα και Πεκίνο συμφώνησαν να διεξάγουν τακτικά κοινές ασκήσεις και αεροπορικές περιπολίες». «Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ δεν είναι σε θέση την παρούσα χρονική στιγμή να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία και την Κίνα». «Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας στο Κίεβο, ενώ ο κινέζος Σι είναι στη Μόσχα».. Κλπ.

Τέλος, κλείνοντας, θα καταθέσω και δύο δικά μου συμπεράσματα: Πρώτον, η Ρωσία και η Κίνα ζουν έναν προσωρινό, εξωτερικό και με ημερομηνία λήξης γεωστρατηγικό έρωτα και μια «δρακοφιλία» που έχει περιορισμένο ή συγκριμένο χρονικό ορίζοντα. Δεύτερον, όταν ο πλανήτης μετατραπεί σε γιγάντιες παράγκες και σε μπάζα, όλα τα σχέδια της Νέας Τάξης θα «θαφτούν» και αυτά μαζί τους. Και ναι, πράγματι, ένας νέος και καινούργιος κόσμος θα ανατείλει: Που, εντούτοις όμως, θα είναι ακριβώς ο αντίθετος από αυτόν που σχεδίασαν οι υιοί της ανομίας και αυτό-κατάρας.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Αφήστε μια απάντηση