ΑΡΘΡΑ 24 Μάι 2023 - 6:52

Γ.Μ : Πίσω πλανηθήκαμε….

Γ.Μ : Πίσω πλανηθήκαμε….
Χριστός Ανέστη .
Ησ. 9,2  ὁ λαὸς ὁ πορευόμενος ἐν σκότει.
Πως είναι δυνατόν κάποιος να ξεχνάει  τόσα πολλά και τόσο γρήγορα , όσα έγιναν και  να πιστεύει πως  ο  καλοπληρωμένος τοπικός εκτελεστής των εντολών της λέσχης Bielderberg και τα  ξεπουλημένα τσιράκια, του θα τον σώσουν; και όμως είναι δυνατόν να ξεχάσαμε …
 
Ξεχάσατε… το μένουμε σπίτι .
τα μασκοφορεμένα ,βασανισμένα παιδιά στα σχολεία ,το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους άνω των  εξήντα , την ελεγχόμενη είσοδο με pass εμβολιασμένου στην εστίαση , στην λιανική ,την καθολική υποχρεωτική μασκοφορία  για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα , τον εξευτελιστικό κατώτατο μισθό για να πλουτίζουν οι πολυεθνικές ,
 τις τιμές στα καύσιμα και τα τεράστια κέρδη για παράδειγμα τις shell.
 
Ουαι υποκριτές …. για ρωτήστε πόσα παίρνει ένας υπάλληλος σε πρατήριο πολυεθνικής..
 
Ουαι υποκριτές … πέφτουν ο τιμές του αερίου ,του πετρελαίου ,αλλά στους παρόχους ανεβαίνουν 
 
Πόσο εύκολα ξεχάσατε τις τιμές στο ρεύμα και τα τεράστια κέρδη  των εταιριών παρόχων ρεύματος ..
 
Ουαι υποκριτές …μένουμε σπίτι βλέπουμε σατανοκούτι 
Τα πεταμένα λεφτά στα ΜΜΕ από τις λίστες Πέτσα ,ενώ η χώρα έχει ανάγκη στην παιδεία ,στην υγιεία ,στην ασφάλεια ,στην οικονομία ,την ανάπτυξη .
 
Ουαι υποκριτές ...οι λοατκι έχουν δικαιώματα ,οι νορμάλ όχι .
Την ηθική αθλιότητα ,τα δικαιώματα της μειονότητας λοατκι που μας την παρουσιάζουν σαν κανονικότητα και πρέπει να ανεχτούμε εμείς οι πολλοί ,την ανωμαλία των ελάχιστων .
 
Ουαι υποκριτές ...τα ζώα πάνω από τον άνθρωπο
Αυτοί που έκαναν την κακοποίηση των ζώων  κάτι ανώτερο από την ανθρώπινη κακοποίηση ,αγνοώντας τους χιλιάδες αστέγους ,κακοποιημένους στα αστικά κέντρα .
Αγαπάμε τα ζώα ,αλλά ξεχνάμε τον άνθρωπο ,αρρωστημένες ψυχικά καταστάσεις
Τι είναι αυτό που μας έκανε να ξεχάσουμε  πρός τα που μας πάνε ,πρός μια ολοκληρωτική πνευματική υποδούλωση ,να είμαστε πλήρως εξαρτώμενοι με τυφλή και σκοτισμένη την κριτική μας ικανότητα ,αλλά και την μνήμη μας .
Τι είναι αυτό που μας διαβάλλει και μας διαστρέφει ,διαγράφει την μνήμη μας και τοποθετεί νέα διεστραμμένη πληροφόρηση ;
TO ΣΑΤΑΝΟΚΟΥΤΙ …..
Σε μια από τις κουβέντες του ο ‘Αγιος  Παΐσιος είχε μιλήσει για τη χώρα μας είχε χαρακτηρίσει: «υπηρέτες του διαβόλου, Ελληνες και Ευρωπαίους πολιτικούς που με τα εργα τους εξαθλιωσαν τους Ελληνες…
Μεγαλο ρολό στην συνεχιση της πτωσης του Ελληνα, εχει παιξει το σατανοκουτι που εχουν ολοι στα σπιτια τους και που πρεπει να σταματησουν να το κοιτουν…ολοι … ακομα και τα παιδια μας γιατι απο αυτο παιρνουν ολα τα μυνηματα που ο αντιχριστος θελει να μεταφερει σε εσας και τα παιδια σας η ειδωλολατρια του χρηματος και της σαρκας περνουν μεσα απο το σατανοκουτι στα παιδια μας, που απο μικρα γινονται λατρεις αυτου του τροπου ζωης…».
Αν δεν  κλείσουμε  το σατανοκούτι  εμείς ,θα το κλείσει με κάποιο άγνωστο ,ακατάληπτο τρόπο ο Χριστός ,για να μας ελευθερώσει .
Θα ρίξει πληγές στην διεστραμμένη Ευρώπη ,θα τις δώσει ευκαιρία ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ όπως και στον Φαραώ για να μας ελευθερώσει ,γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε ,σκοτιστήκαμε , διαστραφήκαμε ,είμαστε στο σκοτάδι  ,χωρίς καμία δύναμη φυγής .
Εξ. 1,13             καὶ κατεδυνάστευον οἱ Αἰγύπτιοι τοὺς υἱοὺς Ἰσραὴλ βία
Δια τούτο και το μίσος των Αιγυπτίων, εναντίον των Ισραηλιτών ήτο άσβεστον.
Η απελευθέρωση του παλαιού Ισραήλ από την φαραωνική Αίγυπτο ,είναι ιστορικό γεγονός και τύπος της  δικής μας απελευθέρωσης, από την πλέον διακοσίων ετών δουλείας στους δυτικούς φαραώ .
Η απελευθέρωση του παλαιού Ισραήλ έγινε  μετά από συνεχόμενες πληγές που και αυτές έχουν αποδειχτεί ιστορικά από ευρήματα .
Με  δεδομένη την αδυναμία του παλαιού ,αλλά και του νέου Ισραήλ του λαού του Θεού ,κάνει αναγκαία την επέμβαση του Χριστού  ,για να πατάξει  κάθε εμπόδιο πρός την ΕΞΟΔΟ .
 
Εξ. 1,14             καὶ κατωδύνων αὐτῶν τὴν ζωὴν ἐν τοῖς ἔργοις τοῖς σκληροῖς, τῷ πηλῷ καὶ τῇ πλινθείᾳ καὶ πᾶσι τοῖς ἔργοις τοῖς ἐν τοῖς πεδίοις, κατὰ πάντα τὰ ἔργα, ὧν κατεδουλοῦντο αὐτοὺς μετὰ βίας.
Κατέθλιβον ακόμη σκληρότερον την ζωήν των με τας βασανιστικάς βαρείας εργασίας της ζυμώσεως του πηλού, της κατασκευής πλίνθων και με όλα τα άλλα έργα, τα οποία έκαμνον οι Ισραηλίται εις τας πεδιάδας της Αιγύπτου και τα οποία ως δούλους τους υπεχρέωναν να εκτελούν δια της βίας.
Η άρνηση της Ευρώπης να μας ελευθερώσει ,το άσβεστο μίσος της εναντίον μας ,αλλά και να θέλει την καταστροφή μας σε πνευματικό επίπεδο ,να μας κάνει όμοιους της ,ΗΘΙΚΑ ΑΘΛΙΟΥΣ είναι δεδομένα
Αυτή είναι που θα προκαλέσει τις αντίστοιχες δικές της πληγές ,την καταστροφή της και την δική μας ΕΞΟΔΟ 
 
Πρίν την Κατάρρευση της Ε.Ε.
 
‘Ίσως να κλείσουμε  το σατανοκούτι ,να περιορίσουμε  το κινητό και την τεχνολογία  μόνο στα αναγκαία , να ξεκινήσουμε την μελέτη της Αγίας Γραφής ,να επιστρέψουμε στον Χριστό .
Για να μην μας αγγίξει η κατάρρευση  ,η καταστροφή της Ευρώπης ,στην οποία ποτέ δεν ανήκαμε, ούτε  θα ανήκουμε ποτέ στο μέλλον .
Η κατάρρευση της Ε.Ε θα είναι  ξαφνική και ισοπεδωτική ,θα είναι όμως  η δική μας ΑΦΥΠΝΙΣΗ ,θα πέσουν μόνα τους τα δεσμά και τα λέπια από τα μάτια μας ,τότε είναι που θα πούμε ,αυτό που έχει προφητευθεί ..

Άγιος Πορφύριος: “Όλοι πίσω, γυρίστε πίσω, πλανηθήκαμε”

Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας .
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση