Έρχεται αντικατάσταση της Δημοκρατίας – Τι είπε Βρετανός βουλευτής – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σωκράτης επιβεβαιώνεται…

«Η ίδια η έννοια της δημοκρατίας που θεωρούσαμε δεδομένη σε όλη μας την ζωή απειλείται όπως ποτέ πριν», αναφέρει , ο Βρετανός Βουλευτής, A. Bridgen, στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της συνθήκης για την πανδημία του ΠΟΥ.

Η Δημοκρατία αναμένεται να αντικατασταθεί από ένα άλλο πολίτευμα δικτατορικού τύπου! Άλλωστε το δημοκρατικό πολίτευμα προετοιμάζει το έδαφος για την Τυραννία που ακολουθεί, σύμφωνα με τον Σωκράτη!

«Και δεν είναι μόνο στην χώρα μου. δεν είναι σε όλη την Ευρώπη. Είναι σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν γίνεται από εξωτερικούς στρατούς που συσσωρεύονται στα σύνορά μας αυτή τη φορά, αλλά προκύπτει από την διαφθορά και τη φθορά των δικών μας θεσμών που το επιτρέπουν να συμβεί αυτό», τονίζει ο Bridgen!

 «Η δημόσια υγεία και οι αποφάσεις γύρω από αυτήν υπάρχουν πλέον ως μονοπώλιο του ΠΟΥ, με επικεφαλής γραφειοκράτες στην Γενεύη, η ηγεσία των οποίων έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα. Και η πλειοψηφία της επιρροής στον ΠΟΥ προέρχεται από εξωτερικές οντότητες. Και πράγματι, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο [ο Μπιλ Γκέιτς] έχει τεράστια επιρροή στον ΠΟΥ!», συνέχισε.

«Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να εγκαταλείψουμε την κυριαρχία μας [στον ΠΟΥ], την κυριαρχία των εθνών μας. Η κυριαρχία ανήκει πάντα στον λαό (σ.σ. Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ) και κάθε εκλογή θα πρέπει να επιστρέφεται πίσω στον λαό, όπου θα αποφασίσει και πάλι σε ποιον θα επιτρέψει να τον εκπροσωπήσει (σ.σ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΥΤΟΠΙΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ)», υπογράμμισε.

Δείτε:

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση