‘Αρθρο ενάντια σε αντιρατσιστική κρατική προπαγάνδα

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ενώ έκανα και πάλι υπηρεσίες τώρα που «έσπασαν» οι διαθεσιμότητες, έλαβα στο υπηρεσιακό viber δύο αρχεία σχετιζόμενα με Λοάτκι και ρατσισμό. Το κακό δεν είναι η μπουρδολογία/μπαρουφολογία των λεχθέντων, αλλά οι νομικές επεκτάσεις και ο κίνδυνος για τις επιπτώσεις που ενέχουν όλα αυτά που προσπαθούν να μας περάσουν πλέον ως χρηστά ήθη. Είπα να περιμένω μπας και φιλοτιμηθεί κανένας συνδικαλιστής να απαντήσει, αλλά μάλλον είναι όλοι απασχολημένοι στο να πολεμάνε για το επίδομα επικινδυνότητας. Οπότε, λόγω συνειδήσεως, ο κλήρος πέφτει ακόμα μία φορά σε εμένα…

Αντίθετα σε αυτή τη θολοκουλτούρα (όπως την ονόμαζε πασίγνωστος πολιτικός πριν πιάσει μεγάλο πόστο) θα μπορούσα να γράψω «εγκυκλοπαίδειες», αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου, θα περιοριστώ σε λίγες παρατηρήσεις.

Διαβάζουμε στο κείμενο για τον ρατσισμό ή όπως θα το λέγαμε σε πιο σωστά ελληνικά, τον φυλετισμό:

 1. Ρατσισμός: Η πεποίθηση πως ένα χαρακτηριστικό όπως η «φυλή», το χρώμα, η γλώσσα, η θρησκεία, η εθνικότητα, η εθνική και εθνοτική καταγωγή, η αναπηρία, η κατάσταση υγείας, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά φύλου δικαιολογεί την περιφρόνηση, τον υποβιβασμό της αξιοπρέπειας ή της αξίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας για ένα άτομο ή μία ομάδα προσώπων ή την έννοια της υπεροχής ενός ατόμου ή μίας ομάδας ατόμων έναντι άλλων…
 2. Διάκριση: Οι διακρίσεις συμβαίνουν όταν τα άτομα αντιμετωπίζονται λιγότερο ευνοϊκά από ότι άλλα άτομα βρίσκονται σε συγκρίσιμη κατάσταση μόνο επειδή ανήκουν ή θεωρείται ότι ανήκουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα ή κατηγορία ατόμων. Οι άνθρωποι ενδέχεται να υφίστανται διακρίσεις χαρακτηριστικών όπως η φυλή, το χρώμα, η γλώσσα, η θρησκεία, η εθνικότητα, η εθνική και εθνοτική καταγωγή, η αναπηρία, η κατάσταση υγείας, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά φύλου, και για πολλούς άλλους λόγους. Οι διακρίσεις, οι οποίες είναι συχνά αποτέλεσμα προκαταλήψεων…

Ή την έννοια υπεροχής… Και κάπου εδώ πέφτουν τα λίγα μαλλιά που μου έχουν απομείνει…

Η σκληρή για την αυτοκτονική Ε.Ε. (γιατί τα κείμενα αναφέρουν εναρμόνιση με οδηγία της ΕΕ) πραγματικότητα είναι ότι οι φυλές των ανθρώπων έχουν διαφορές. Πως το διαπιστώνουμε αυτό; Ο πιο εύκολος τρόπος είναι τα αθλήματα.

Στα αθλήματα που συνδυάζουν ταχύτητα και αντοχή σε σωματική κρουστική καταπόνηση (όπως πυγμαχία, ή ράγκμπυ, ή μπάσκετ) οι αθλητές που διακρίνονται είναι επί το πλείστον μελανόδερμοι. Στις Η.Π.Α. παρότι ο πληθυσμός των μελανόδερμων είναι 12,4% σε αναλογία με το 61.6% λευκοί, οι πρώτοι υπερτερούν και οι ομάδες είναι πολλές φορές «μονόχρωμες».

Στα αθλήματα ή τις δοκιμασίες που απαιτούν ωμή δύναμη (όπως άρση βαρών ή power lifting, ή strongman), οι λευκοί είμαστε ανώτεροι. Αυτό δε σημαίνει ότι περιστασιακά ένας μελανόδερμος αθλητής δε θα διακρίνεται, όπως αντίστοιχα διακρίθηκε στην ταχύτητα παλαιότερα ο δικός μας Κεντέρης, απλά εκφράζει τον γενικό κανόνα.

Και θα αναρωτηθείτε, οι «κίτρινοι» όπως λέγαμε, οι ασιάτες της μακρινής ανατολής, δε διακρίνονται σε κανένα; Κι όμως, κι αυτοί έχουν την δική τους ανωτερότητα. Στο αγώνισμα του ping pong για παράδειγμα, πολύ σπάνια κάποιος θα τους ξεπεράσει.

Τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν επιτρέπουν αμφισβήτηση.

Πάμε λοιπόν σε άλλα χαρακτηριστικά των φυλών:

Ο δείκτης ευφυίας κατά μέσο όρο, όπως αυτός καταμετράται και αναρτάται στη σελίδα https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-iq-by-country όπου στις πρώτες θέσεις κυριαρχούν οι Ασιάτες.

Όσον αφορά τις αφρικανικές χώρες, αυτές είναι στον «πάτο» της καταμέτρησης με ιδιαίτερα χαμηλό δείκτη. Η σελίδα https://new-iq-test.com/iq-by-country/ έχει ελαφρώς διαφορετικές μετρήσεις, οι οποίες όμως πάλι υπακούν στον γενικό κανόνα που περιέγραψα.

Πάμε τώρα και στους Λοάτκι…

Οτιδήποτε αρνητικό πεις για τις περιγραφόμενες ομάδες ατόμων είναι αρκετό για να δεχθείς μαζικές αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα κανάλια κλπ, γενικά έναν πόλεμο λογοκρισίας.

Κι επειδή η κοινωνία έχει τέτοια αντανακλαστικά, θεωρώ ότι το νομικό έκτρωμα που ονομάζεται «αντιρατσιστικός» νόμος, θα έπρεπε να καταργηθεί. Γιατί; Γιατί πέραν του ότι παραβιάζει το άρθρο 4 του Συντάγματος της Ελλάδος:

Άρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)

 1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
  2. Oι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
  3. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Επιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.
  4. Μόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.
  5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
  6. Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.
  7. Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.

δεν είναι αυταπόδεικτη η συμμετοχή ενός ατόμου σε μία κοινωνική ομάδα τη φύση παρεκλίνουσας σεξουαλικότητας και οποιοσδήποτε μπορεί να επικαλεστεί τέτοια διάκριση για να πλήξει συνάνθρωπό του (όπως πχ εργοδότη). Είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί, μια ψευδής καταγγελία; Μήπως δεν είδαμε ανθρώπους να προσπαθούν να αποκομίσουν δημοσιότητα ή άλλα οφέλη μέσα από ψευδείς καταγγελίες για βιασμό; Στις Η.Π.Α. μία υποτιθέμενη απόπειρα βιασμού παραλίγο να κοστίσει την θέση στο ανώτερο δικαστήριο για τον Brett Kavanaugh. Όμως παρότι οι κατηγορίες ήταν αόριστες και οι μάρτυρες δεν επιβεβαίωσαν το γεγονός, το όνομά του σπιλώθηκε και θεωρείται μισητός βιαστής από κύκλους των antifa. Μάλιστα ένας 26χρονος αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει έξω από το σπίτι του γιατί ο ανώτατος δικαστής δεν εξυπηρετεί την woke ατζέντα.

https://nypost.com/2022/07/27/nicholas-roske-googled-stabbing-methods-before-brett-kavanaugh-murder-attempt/

Δυστυχώς τέτοιοι νόμοι δε λύνουν κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως θεωρώ ότι δημιουργούν. Τέτοιες αποτυχημένες πρακτικές μας έρχονται από την αριστερολίμπεραλ Δύση όπου είδαμε τραγικά αποτελέσματα όταν επετράπη σε τρανς άτομα να συμμετάσχουν σε γυναικεία αθλήματα. Λόγω της μη αμφισβητήσιμης υπεροχής που έχει βιολογικά το ανδρικό σώμα, μέτριοι τρανς αθλητές πήραν (άδικα) πρωτιές κόντρα στις αγωνιζόμενες αθλήτριες.

Γιατί λέω άδικα; Γιατί το εκ γενετής ανδρικό σώμα, ακόμα και αν υποστεί χειρουργική αφαίρεση μορίου, παραμένει ένα σώμα με ανώτερα επίπεδα τεστοστερόνης, μεγαλύτερη πυκνότητα οστών, μεγαλύτερα πέλματα, μεγαλύτερη, μικρότερο ποσοστό λίπους, πιο γρήγορο μεταβολισμό καύσης θερμίδων κλπ. Άρα μία γυναίκα υστερεί και είναι δίκαιο γι’ αυτήν να ανταγωνίζεται μονάχα άτομα του φύλου της.

Από τη μία μεριά όμως το ελληνικό κράτος μας λέει να μην διακρίνουμε, από την άλλη κάνει τη μία διάκριση μετά την άλλη…

Πάμε να δούμε μια πρόσφατη που αφορά την αστυνομία μας:

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4937 (ΦΕΚ Α’ 106/02-06-2022)

Άρθρο 18:

«2. Η κατάταξη στην κατηγορία των ειδικών φρουρών πραγματοποιείται με διαπιστωτική πράξη του Προϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού / Α.Ε.Α., εφόσον οι δηλούντες δεν έχουν υπερβεί το 40ό έτος της ηλικίας τους στις 31.12.2016, έχουν ανάστημα, χωρίς υποδήματα, τουλάχιστον ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά (1,70 μ.) οι άνδρες και ένα μέτρο και εξήντα τρία εκατοστά (1,63 μ.) οι γυναίκες

Έστω λοιπόν ότι όσα προείπαμε για την σωματική ανωτερότητα των ανδρών σε αθλήματα είναι ψευδή/ανακριβή και πως στην πραγματικότητα είμαστε σωματικά ολόιδιοι. Γιατί ως κράτος να ορίσω ότι ο Μήτσος που είναι 1.69 είναι ανάξιος να υπηρετήσει στο Σώμα ενώ η Τιτίκα που είναι 1.63 έχει τα απαραίτητα προσόντα;;;

Μήπως απλά αυτή η μπούρδα και αδικία με το ύψος θα έπρεπε να παύσει και να πάρουν τη θέση της επιπλέον αθλήματα (όπως μεταφορά αλτήρων άνω των 25 κιλών σε κάθε χέρι).

Σύμφωνα με το παρακάτω λινκ, πολιτικό πρόσωπο του οποίου το όνομα ή η κομματική ταυτότητα δεν ενδιαφέρει, ζητάει το διπλασιασμό του ποσοστού των μουσουλμάνων της μειονότητας που μπαίνει στα ΑΕΙ με ευνοϊκούς όρους…

https://slpress.gr/ethnika/i-eisodos-moysoylmanon-sta-aei-me-posostosi-o-ilchan-kai-o-diplasiasmos/

Δηλαδή εάν είσαι ο Αλί και προσεύχεσαι στον Αλλάχ, πρέπει να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση από τον Μπάμπη που είναι χριστιανός, τον Λεβί που είναι εβραίος, τον Λύσανδρο που είναι εθνικός, ή τον οποιονδήποτε μαθητή ο οποίος είναι άλλης θρησκείας ή άθρησκος.

Κι ένα τελευταίο μιας και μίλησα για μουσουλμάνους: Δεν είδα καμιά φεμινίστρια στο Σύνταγμα να διαμαρτύρεται για τον ομαδικό βιασμό Ελληνίδας στη Σέριφο από Πακιστανούς, ούτε διάβασα καμιά δήλωση από τους «ευαισθητοποιημένους» πολιτικούς. Μούγγα το «Προχωράμε», το «Ναι, είσαι μισογύνης» και η εθνική φεμινίστρια (που άμα λάχει φοράει και μαντίλα). Εκεί βλέπεις δε βοηθάει το αφήγημα.

Μεγαρέων δάκρυα οι ευαισθησίες τους.

Τηλέμαχος Μπόσσιος (Βραχνής Γεώργιος)

Αστυνομικός – Συγγραφέας

Αφήστε μια απάντηση